37102
  • OrioN the S
    baszki :| kellemetlen...
  • desigo
    Súlyos balesetet szenvedett egy pécselyi motoros férfi, aki pénteken reggel Tihanyban a révtől a 71-es út felé haladva nem vette figyelembe a rossz minőségű utat.

A 23 éves fiatalember elesett a Suzukijával, s egy kapubejáratnál lévő korlátnak csapódott. A baleset következtében leszakadt a jobb keze, amelyet a megyei kórházban délután az orvosok megpróbáltak visszavarrni.

• SötétBarom
    Ok. Szövegértelmezési problémáim adódtak :DD
  • Ulvar
    De, miért? Még egyszer olvasd el ha véletlen azt hinnéd Észak Koreát írtam :).
  • SötétBarom
    Ez nem dél-koreai pálya lett volna?
  • Ulvar
    ALLELUJA. Örüljünk neki. Se politikailag se anyagilag nem egy jó helyzetben álló ország. Nem is értem minek akarnak ide jönni. Észak Korea elég fenyegetést jelent az országra ami gondot okozhat most és később is... Akarva akaratlanul.
  • OrioN the S
    daru freestyle?
  • whiskeyman
    itt se lesz F1 futam :|
  • öregember
  • Szabi84
    úgy kell megközelíteni...
  • solo
    Hát, én pont fordítva vagyok vele.Az embernek sokkal kissebb a tehetetlen tömege, mint egy autónak-motornak.hamarabb megtud állni. De hát a kresz ben benne van kinek van elsőbbsége, szóval:]
  • Benel
    Haha! És arra emlékszel amikor az audival simán átmentél a csaj előtt a zebrán?? :D:D:D:D Tudod teeeee miről beszélek
  • Audi TDI
    Én igazat adok neki!
    Aki a zebrán és a járdán közlekedik az a vétlen és elsőbbsége van!! Ha csak az egyik lábát teszi le a járdára, az autós vagy motoros meg kell, hogy álljon.
    Ha pedig nem akkor
  • USAMEN POWER
    Na egy igazi tökös gyerek ! :DD
  • milk4
    Engem a motoros akart elütni még 2héttel ezelőtt.
    Megyek át a zebrán,motoros megáll.Majdnem átérek,kb 1m maradt hátra és qrvaanyázással előttem megy át.Mögöttem lévő hely biztos nem volt jó neki...Szerencséje,hogy péntek volt és fáradt voltam,mert különben "véletlenül leb@sztam volna a tesiszacskómmal ijedtemben".
  • desigo
    jah de zebrán azért nem illik elütni senkit...
  • öregember
    tökmind1, 60-70-el is el lehet csapni 1 gyalogost úgy h nem kel fel többet
  • Szabi84
    nem tartom valószínűnek hogy 120-al ment
  • Szabi84
    ott jártam:S
  • desigo
    Gázolt a világválogatott kézilabdázó

Pásztor István egy veszprémi gyalogátkelőhelyen ütötte el a 80 éves férfit, aki a helyszínen meghalt.
    motorral,120-al

• desigo
    opsz

• desigo
    kisteher eleje csúnyán lapult :/
  • öregember
  • Facsiga68
    Üdv. Köszönöm, hogy válaszoltál. Írtam neked egy privit.
  • Audi TDI
    Facsiga68!
    Üdv. Igen ott voltam végig, 3 órát álltunk a szakadó esőben. Egy sráctól tudom azt az infót amit írtam korábban.
    Azt mondja aznap reggel még együtt kutyát sétáltattak. Ő mondta, hogy az a motor pár napos volt, ennyit tudok róla és azt amit láttam ennyi.
  • matyi0323
    Igen sajnos tényleg " vicc "!!
    Számomra még az a "vicc", hogy milyen emberek ( írhattam volna, hogy milyen degeneráltak is ) kapnak jogosítvány egy ideje. Nem kell csodálkozni miért van az ami.
    Sajnos..

( ahogy egy ismerős mondja: bármilyen jól vezetsz, a sorsod nem a te kezedben van, hanem az ilyen idiótákéban / persze lehet ebben az esetben nem volt idióta a kamionos.. / )
  • USAMEN POWER
    #11228, 29, 30... No comment ! És az a vicc, hogy ezeket esélytelen kivédeni. Szemből a majom rádhúzza a kormányt mert épp elaludt, azt lehet itt akármilyen lassan és biztonságosan vezetni, mikor 100 000 idióta vesz körbe.
  • USAMEN POWER
    "Azt még nem lehet tudni, hogy felelősségre vonják-e a szegedi autóst. Az azonban már kiderült, hogy a sofőr nem volt ittas." ---> Fail is lenne ! Egy öngyilkosjelölt miatt nehogymár szívjon a vétlen autós.
  • USAMEN POWER
    12/12 kép odabasz.
  • desigo
    uhh,részvét :(
  • matyi0323
    Egyik legjobb barátom sógora volt a férfi aki vezette a terepjárót. RIP.
    Otthon három 15 éven aluli gyerek várja a feleségével.. :/
  • Facsiga68
    TDI!
    Te valóban láttad a szeptember 8.-i dunabogdányi motoros balesetet? Pontosabban valódi szemtanú vagy?
    Más kérdés, ki volt a hozzátartozó, aki azt mondta neked, hogy ez a motor csak nemrég óta volt a srácnál? Mert akkor alaposan félretájékoztattak.
  • Ulvar
    Népirtás.
  • Audi TDI
    Az fasza, kicsit esik az eső és szürkébbek a nappalok
    egyből meglátszik a közúti belesetek gyakoriságán.
    Mi lesz télen???
  • öregember
    ez meg elaludt egy pillanatra

• öregember
    tgk vs terepjáró (ez is halálos)
  • öregember
    motoros vs szgk / halálos
  • SötétBarom
    Jól, ami azt illeti :>
  • bboyatty
    Az igen.
    Hogy sikerült?
  • SötétBarom
    Mi egyszer négyen repültünk ki egy autóból, viszont senkinek sem lett komoly baja. :D