37102
  • Willi Betz
    Figyelj,mindenért lehet okolni mindenkit. Főleg a politikusokat...párttól függetlenül. Most ők vannak hatalmon - valószínűleg örökre - tehát őket lehet okolni.

Most viszont már tényleg befejezem!
  • w77d
    figyi én sem komálom hidd el, még fideszes sem vagyok. Na de egyszerűen nem lehet most ezért őket okolni és kész...
  • Willi Betz
    Nem vagyok balos,mindet becsuknám egy helyre. De a Viktória királyt nagyon utálom. Egyébként innentől kezdve olyan,hogy baloldal megszűnik létezni,ahogy a 4 évenkénti választások is. Ugyan lesznek mondva csinált választások,de semmit nem fognak jelenteni. Amint mondtam is tegnap,magyarország ismét királyság lesz,a miniszter felteszi a buzi fejére a koronát és ráül a trónra. Viszlát köztársaság...
  • w77d
    ok nélkül senki nem érdemel fejbe lövést drága elvakult balos barátom :D
  • Willi Betz
    Dehogynem! Már úgy önmagában ok nélkül is fejbe lövést érdemelne. Ahogy az összes többi. És sajnos vagy nem sajnos ezek miatt utálom ezt a szaros országot... Nade off vége.
  • w77d
    ezt nem kétlem... ugyan az mint a geci gyurcsány és a szarházi attila is volt... nna de itt most nem tudnak hibásak lenni, KÉPTELENSÉG
  • Willi Betz
    Attól még egy tetves cigány és ugyanúgy lop,csal,hazudik mint a többi! Mert politikus.
  • w77d
    Gabi ne legyél már hülye... a mostani kormánynak nem lehet köze hozzá, egszerűen időben képtelenség...
  • SötétBarom
  • pszihopata
    egy ilyen nagy cég keze elér a politikáig is,valami pelikán nevű gátőr majd elviszi a balhét
  • DJ RX7
    neki egy másik timföld gyártó cége van. nemde?
  • Willi Betz
    Ja kis ártatlanok:DDDD
  • w77d
    hát a mostani bandának ehhez nem tud köze lenni ez van.. az összes engedélyt, ellenőrzést és beruházásokat az előző kormány intézte..
  • OrioN the S
    kedvenc sportom! nagyon durva amiket ezek csinálnak :) nekem nincs annyi bátorságom, hogy szana-szét tördeljem a csontjaimat :D
  • n003
    red bull verseny
  • Willi Betz
    Neki mindenhez van köze,az más dolog,hogy már több éve nem miniszter. Viktória isten királynak meg semmihez sincs köze,Ő az ártatlan ma szültetett bárányka:DDD Legalábbis a hívei ezt állítják és a csicskásai.
  • OrioN the S
    lol... gondolom valakire rá kell kenni. neki meg már úgyis mindegy.
  • Audi TDI
    Soha nem fogják békén hagyni, mindenért ő lesz a felelős pf.
    Aki engedélyt adott a gát túlterhelésre az a felelős, vállalja is a következményeit ennyi. Csak az a gond, hogy ebből még van 11. Ezeket is szeretnék túlterhelni?? Egy csatornát kellene vezetni a parlament ajtaja elé, hogy oda mehessen ha menni akar.
    Sajnálom az érintetteket, főleg az áldozatok hozzátartozóit.
  • SötétBarom
    Majdnem lefordultam a székről, amikor a híradóban egy komoly körmondat végén sikerült kihozni nekik, hogy Gyurcsánynak ehhez is van köze
  • OrioN the S
    naja... kijelentették, hogy ők nem felelősek. (akkor ki a fasz felel a gátakért??????)
  • XeeN
    Kimondhatatlanul sajnálom az érintetteket. Az árvíz is durva dolog, de ez nagyságrendekkel rosszabb. Annak azért örülök, hogy a média és a cég szerint is minden rendben... Igaz, hogy ők nem ott él(tek)nek...
  • DIESEL DOG #11364
    Nagyon durva, együtt érzek azokkal az emberekkel akiket ez érint...

Ha az időjárás jobbra fordul kisüt a nap és elkezd az levegő felmelegedni vele együtt az iszap elkezd megszáradni az sem jó mert akkor a levegőbe kerül a mérgező anyag szine-java, de ha esik az eső az sem a legjobb mert hátráltatja a mentést meg a helyreállitást, na de akkor mi lenne a legjobb...?
  • ocskoszilard
    sztem a #11359 hozzászólásban az első lép még világvégébb stílusú
  • DJ RX7
    barom állat. látszik nem igen zavarja.
  • DJ RX7
    mintha valami post apokaliptikus világ lenne.
  • Black Ghost
    Egyébként már a gyártásnál elbaszhattak valami, mert a 13ph érték nagyon magas, ennyinek nem szabadna lennie. Nálunk is van egy ilyen tározó, igaz már 15 éve nem működik, de még emlékszem gyerekként sokat jártam arra. Itt a lúgos vizet, nyitott betoncsatornákon vezették el, ami tiszta volt, olyannyira hogy a környékbeli szegények ide jártak mosni. Soha semmi bajuk nem volt.

Szal, itt valami nagyon nem kóser!
  • desigo

• Black Ghost
    Bazz srácok én egy ilyen gyárban dolgozok, csak nálunk már nincs timföld gyártás. Mi vagyunk az egyik fő vásárlójuk, napi szinten kb. 100-150 tonna timföld jön Ajkáról, ami ráadásul nagyon jó minőségű. Megy is a fejvakarás hogy most mi lesz.
  • desigo
    Nincsenek esetleg képek valahol a gátról javítás után?
    már ha javítgatták ma...
  • USAMEN POWER
    Ugye nem törték fel a nicked ?
  • desigo
    nyugodjál már meg...
  • Willi Betz
    Félre értesz! Kurvára sajnálom azokat akiket érintett ez a dolog,de néha a rosszban is megkéne látni a jót. A lejjebb írt poénom a képre teljes mértékben ártalmatlan akart lenni. Ahogy látom nem vevök rá páran...
  • bosco05 #11353
    megerősítették? Az mit takar, mert ha normálisan nekiállsz, az kb egy éves meló. Micsoda fasza munkások vannak itthon, egy este alatt megcsinálták mindet... Nem értem, hogy tudtok bedőlni ennek a hazug médiának. Mit lehet megerősíteni egy nap alatt? Egy házat se lehet ennyi idő alatt megerősíteni nem hogy egy gátat... Még szerencse, hogy azt is elmondták, hogy az anyag nem veszélyes, ámbár ha rád fröccsen égési sérülést okoz, de ugye az nem azért van mert veszélyes. Meg ilyen hogy gipszel semlegesítik :D Mit a lugot? Max megkötik, mert ha ez por formájában nagy mennyiségben a levegőbe kerül a halálos áldozatok száma 2-3 hét alatt 100 fölé megy...
  • Ulvar
    Kurva vicces vagy hallod...akasztanálak az első fára!!!
  • IVU
    ki?xd
  • Willi Betz
    Nem értem mi bajotok van. Ha magát a képet megnézi az ember akkor teljesen olyan mintha egy hasmenéses elefánt bedugta volna a valagát az ablakon...
  • IVU
    ???
  • Nohab
    Egy ajkai orvos szerint már 20 fölött van a halálos áldozatok száma...
  • eksy
    :DDD
  • Willi Betz
    Hát nem is,most már ismét királyság lesz Magyarország. Viktória hercegnő megold majd mindent:DDD