Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
"Ilyen szempontból az amcsi verdák a jók 😛 Nem mind1-ik, de a legtöbb az qrwa nagy autó."
kúrvanagyonnembiztonságosak

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

szerintem cinikusnak szánta 😉

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Carlos
Aha, csak épp öntöttvas mind, biztonság nuku, aztán majd ha kicsapódsz a szélvédõn, vagy átmegy a fejeden a kormány majd rájössz.
Akkoriban nem a biztonság volt a fõ szempont.

Þór vígi þessi rúnar

Lefordítod ?

solo
pölö "B" harosszériás taligák 70 bõl..Challenger,cuda társai:]

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

pszihopata
õzet már kaszáltam én is motorral,eltörtem a 2 hátsó lábát mákom volt mert nem estem el csak a lábam fordult ki

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

desigo
motoros nõ,õz combo
kivédhetetlen 😊
Egy 34 éves férfi a helyszínen életét vesztette, amikor motorjával egy betonoszlopnak csapódott szombaton este Parádfürdõ belterületén - közölte a Heves megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese.

A motoros balra kanyarodás közben egy kavicsos útpadkán megcsúszott és ekkor vesztette el az uralmát a jármû felett - közölte Gálné Molnár Melinda.

A másik baleset vasárnap hajnali fél kettõkor történt Mátraderecske és Mátraballa között, amikor egy motorját vezetõ nõ összeütközött egy, az útra kiugró õzzel. A hölgy súlyos sérüléseket szenvedett.

Na meg amit linkeltem annak a hangja is odabasz 😄
És akárhogy is nézzük az Ifa a mérete ellenére még mindig papírból van szal felejtõs, egy méretes Merci rendesen behorpaztaná...

TheRock18
azért a dodge,még mindig jobban néz ki,mint egy IFA(ideiglenes forgalmi akadály) 😄 xD

BMW Über Alles!

autoszimulator
jaja, sõt, belekötsz egy empéhárom lejátszót, és még a beltered is komfortosabb lesz. nem beszélve arról, hogy mindig a sor elején mehetsz

.: mobilize.hu :.

SötétBarom
Ennél sokkal kézenfekvõbb és olcsóbb megoldás egy IFA..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Még egy ütkõzõrács az elejére, és akár forgalommal szemben is lehet menni xD

TheRock18
az tuti 😄

BMW Über Alles!

Ilyen szempontból az amcsi verdák a jók 😛 Nem mind1-ik, de a legtöbb az qrwa nagy autó.

TheRock18
az ára nem számít 😊
max. a nagysága számít abban,hogy túléled-e
bár kiló 30-nál frontálisan...tök mind1,milyen személyautóban ülsz(kivéve,ha tank)
nyílván,nem mind1 egy balesetnél,hogy 5-6méteres,vagy 2-3 méteres az autó,meg mekkora a motortere

BMW Über Alles!

desigo
azért az megnyugtat,hogy a 10-en millás autókban is pont úgy sérülnek mint a 100-ezresben...

úgyszint 2005

2005

desigo
szokásos motoros halál is megvolt :/

Életét veszette az a motoros, aki összeütközött egy személyautóval Szarvas külterületén, a 44-es számú fõúton szombat este - közölte az MTI-vel a rendõrség.

A személyautó Szarvas felõl Békésszentandrás felé közlekedett, amikor balra akart fordulni, s összeütközött a szembõl érkezõ motorossal. A kiérkezõ mentõk a 45-50 év körüli féri életét már nem tudták megmenteni.

A rendõrség szakértõk bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit - tájékoztatott Albert István, a Békés Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense.
MTI
desigo
szépen tetõre rakta 😊

Elszállítanak egy tetejére fordult, összetört autót Gyálon egy Ady Endre utcai ház elõl, miután a jármû letért az útról, a vízelvezetõ árkon át a ház kerítését és a vaskaput szétzúzva a lakóház mellé csapódott.

desigo
nemcsak a lánglovagok létezik
van még egy raklap hírportál stb...
sovatalevi
gondolom van aki ezeket meg nem latta.

pillanatnyilag a langlovagokon nincs uj kep.
Gondoltam nem lesz baj.

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Pipör
Mért nem 2009 es képeket szúrsz be ?

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

sovatalevi

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

sovatalevi

sovatalevi

sovatalevi

sovatalevi

Azért mostanában velünk is elõfordul, sajnos mind gyakrabban😞<#szomoru1>

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

desigo
lassan nézni kell már a rendszámokat és ha román akkor menekülni...
Tomászító
kint is így vezetnek csak az a baj h elindulnak franciábol v olaszból 1 seggre akarnak hazamenni de az nagyon sok kivannak fáradva nem figyel ezért van sok baleset a négyesen is kb ott a holtpont vezetésben

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

DannyL
A helyükben én is rálépnék a gázra mielõtt valaki utoléri õket.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

milk4
Ezek a románok állandóan padlóznak itt magyarországon,megérdemlik!

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

DannyL
Nem a Daniel hanem az Emilien. 😊 Daniel tudott vezetni. 😊))

DannyL
szegény fa...

Aztaqrwa ! <#wow1>

autoszimulator
bazmeg zúzzák az új magyar rendõrkocsikat...

ha tudnák, hogy egy ilyen baleset miatt két hétig fokozott ellenõrzés (=traffipax) van az ország fõútjainak korlátozótáblái körül -.-

desigo
idióta románok <#boxer>
😮 aztahúha .. nemértettem miér rohan a tûzoltó .. 😮

desigo
megint románok <#falbav>
mondjuk inkább fának menjenek mint magyaroknak...

Egy házaspár súlyosan megsérült, amikor az M5-ös autópályán személygépkocsijukkal egy fának ütköztek Kiskunfélegyháza határában.

TheRock18
"csak" 33-an haltak meg 😞

BMW Über Alles!

...fék nélkül

desigo
szerencséjük,hogy lementek a sínekrõl...
Az szép volt amikor elzúgott mellettük egy másik kocsi.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

autoszimulator
de durva az a másik vonat ami elszánt mellettük 😮😮😮