37099
-
#34550 Rolleres az autopalyan, ejszaka:D
https://indavideo.hu/video/Rolleres_az_autopalyan -
#34549 Ez is "jol sikerult". "tisztázatlan körülmények között": nem nehez kitalalni, mi lehetett az oka.
https://index.hu/belfold/2019/08/16/budapest_baleset_vaci_ut/
-
nordan #34548 ezt hogyan hozták össze???? -
#34547 "Frontálisan összeütközött két kamion csütörtök délután Bács-Kiskun megyében, az 52-es főút Kecskemét és Fülöpszállás közötti szakaszán"
-
#34546 -
#34545 Annak ellenére, hogy fenntartom, amit írtam, van olyan kollégám, akinek bmwje van. Ültem mellette céges autóban, és biza, 50 fölé nem ment. A privát autójával se! Ettől még ugye sajna nem ez a jellemző ezen márka vezetőinél..... -
#34544 G.T. link -
#34543 Élőben közvetítették, ahogy több embert halálra gázoltak egy román udvaron
Utoljára szerkesztette: sorler, 2019.08.12. 15:03:17 -
Halálos baleset az M1-es autópályán -
#34541 BMW-m van. A sztereotípiák elleni csoportba tartozom.
Indexelek, betartom a sebesség határokat, átengedem a gyalogost, elsőbbséget adok, sőt gyakran le is mondok róla.
Ha látok valamit az út szélén megállok és rákérdezek, hogy segíthetek-e.
25 éves a kocsim, karbantartom, ápolom, javítgatom. Nem 2000-ért tankolom és nem paraszt módjára állok a parkolóba.
A roki parkolóra allergiás vagyok, így oda megyek szólni annak is aki jogtalanul használja Legyen az üzletasszony vagy Kojak roma verziója.
-
#34540 csávó hogy eldobta a talicskát -
#34539 Ok, de ez amúgy hülyeség, mert a túlsúlyos emberek amúgy minden más márkát sújtanak, mivel a társadalomban is egyre több a túlsúlyos ember. De, az tuti, hogy a BMW-ben korlátozott az irányjelző, és a fék használata! -
nordan #34538 -
#34537 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tudom miről beszélsz. Én egy szuzukit akartam venni, ezért az autópiac felé tartva elkezdtem figyelni a szuzukisokat és azt vettem észre, hogy minimum minden harmadik sofőr túlsúlyos. Teljesen letaglózott a felismerés, talán én is egy "harmadik" leszek?!
El tudod képzelni milyen csalódott lettem. Hónapok óta bújom az autós oldalakat, ennek eredménye képen döntöttem a szuzuki mellett. Számomra a tökéletes autó, minden elvárásomnak megfelel, ezért az utolsó két hónapban koncentráltan csak szuzukis oldalakat böngésztem, ami megerősített a választásomban, a szuzuki az én autóm. Találtam is egyet, motor, szín, állapot, belsőtér, hifi... minden perfekt, el is indultam érte, erre 20 percre az álmomtól jött a kijózanító pofon, rossz társaságba kerülnék, a túlsúly ugyanis nem csak esztétikai probléma, ami nem is zavarna , de sok egészségügyi kockázatot hordoz magában, amit az akaraterő hiánya, a lustaság és a mértéktelen zabálás okoz, vagy a genetika. Ezt már én sem tudtam bevállalni, hazabuszoztam a gec!be, mindez a rohadt, dagadt szuzukisok miatt. Miért adják el kövéreknek, miért? Miért nincs egy normális autógyár, aki megválogatja a klienseit? Itt tart a világ.
Utoljára szerkesztette: eksy, 2019.08.11. 08:52:34 -
#34536 Igen, állítólag ráborult a kamion :/ -
#34535 assztaku** a videón amikor hátulról mutatják a fekete ignist. szinte egy lap lett :(
Utoljára szerkesztette: Benel, 2019.08.09. 16:51:34 -
#34534 Elég erős lett a heti termés:
-
#34533 Halálos baleset a 4-es főúton Törökszentmiklósnál
-
Stockbauer33 #34532 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szörnyű
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2019.08.08. 18:11:35 -
#34531 AP-1198: rögtön az első... :/ -
#34530 Azért valakik igazán elmondhatnák ezeknek az országoknak, hogy van egy olyan találmány amit úgy hívnak, hogy jelzőlámpa :D -
#34529 Vélhetőleg elaludt a volánnál a lengyel autó sofőrje..
-
#34528 -
#34527 Ha ketten voltak az autoban... -
#34526 mekkora szerencséjük volt omg -
#34525 -
#34524 -
#34523 -
#34522 Azért a csókának fasza reakcióideje volt. -
#34521 -
#34520 -
#34519 -
#34518 Nem nagyon jártál te még arra... főleg Szingapúrban nem. Mi vagyunk a harmadik világbeli ország és nem Szingapúr :-D -
nordan #34517 ilyen harmadik világbeli országokat ne hozzunk már példának....
-
#34516 Szingapúrban, Hong Kong-ban, talán Tajvanon is ez a helyzet. Kipróbálták mindkettőt, az embertömeg feltorlódása sokkal kisebb káoszt okozott, mint az autóké, amiből percek alatt több ezer jött össze és teljesen beállt a forgalom. Nem rég azt olvastam, hogy ahol csak lehet felül és aluljárókkal próbálják megoldani, de így is elég tarthatatlan a helyzet.
-
#34515 Ez meg mukodhetne is olyan helyen, ahol van fel-egy perc szunet ket autosor kozott. De ahol non-stop forgalom van, ott akkor "fel is szedhetnek" a zebrat, sose mennenek at:D -
nordan #34514 valaki ezt egyszer felvetette,hogy a gyalogosoknak egyszerűbb lenne megállni mint egy gépjárműnek....és ugye az erőviszonyokból adódóan biztonságosabb is lenne ha fordítva működne a rendszer......
mondom ezt úgy ,hogy én azért megállok autósként -
#34513 Vagy ha meg kell allnia, mert utban vannak, akkor utana, meg kell toljak az autot;D -
#34512 Pedig, ha szigorúan nézzük, meg kellene változtatni a törvényeket! A gyalogosoknak kuss van, és kész. Az autós ha megáll, ugye jelentősen növekszik a káros anyag kibocsájtás. Tehát, ne kelljen megállni a zebránál, ennyi. -
nordan #34511 gyönyörű.....darwin award