37102
  • Totti5
    "Suzuki Ignis gázolt halálra egy motorost a IV. kerületben"

Ahogy elnézem a motoros szépen beleszállt. Nem baj, jön a tél, és egy kis időre véget érnek az értelmetlen motoros hullások.
  • öregember
    motoros halál... (Bp.)
  • desigo

• desigo

• sovatalevi
    Keppel esetleg tudtok szolgalni?Vagy valami cikkel?
  • OrioN the S
    de.
  • sovatalevi
    Valaki nem hallott arrol a balesetrol,amikor egy kamion leszoktetett a hidrol egy opelre?Az egyik kamionos meghalt.A kamionos ismerosunk volt .Most tortent par napja.
  • Benel
    Hát nem tudni mi volt az elképzelés, de nem is fogjuk szerintem, 6 métert zuhant és meghalt :/
  • USAMEN POWER
    "Amúgy meg igazán kérhetnénk segélyt az EU-tól, ha jól tudom azt nem kell visszafizetni." ---> Az eu szarik az ilyen dolgokra, nem is azt a célt szolgálja amit sokan hisznek, de ebbe ne menjünk bele szerintem. Azt meg hogy vissza kell -e fizetni, vagy sem, mindenki azt gondol amit akar, amikor a jólétről beszélünk mindenképp kibújik a szög a zsákból.

Amúgy meg nem azt mondtam hogy egy árvíz nem elég dúrva, az is elég nagy problem, de szerintem ami most történt az súlyosabb. Két falu és környéke lakhatatlanná vált, és ez még évtizedekig nem fog változni. Az ökológiai katasztrófába még bele se mentem.
  • DJKonya
    Hogy lehet valaki ilyen hülye keci?
  • desigo
    Ez most komoly?
    hihetetlen...
  • solo
    Nyomorék..Sírtam a röhögéstől: DDD
  • SötétBarom
    Inkább kecinagy mák :DD
  • n003
    áuu :O
  • DIESEL DOG #11411
    Ez egy idióta...
  • Totti5
    Ez miez már?:DDDDDD
  • Benel
    Megnéztem az indexen azt a videót :(
    Nem csoda hogy nem akar és tud senki ottmaradni...

Ez lesz a magyar Pripjaty!
  • OrioN the S
    szívás :D
  • n003
    4800 m magasan :)

• DIESEL DOG #11406
    Látod én is csak egyszer hibáztam, meg is lett az eredménye...

#11399: Hát utólag visszagondolva jó nagy ökörség volt belepasszitani szerencsétlen merevfarú vázba azt a benga villát...
  • Ulvar
    Ha szerinted az árvíz nem elég durva gyere költözz a Tisza mellé...szerintem minden évben fosnál hogy mikor viszi el a házad egy nagyobb eső. Hála a fantasztikus szabályozásoknak a csodálatosan nem létező víztározóknak és sorolhatnám.

A legjobb amikor egyszerre árad a Hernád Bodrog Tisza...és akkor a hegyről lezúduló víz még elönti a hegyi falvakat is az a mennyország.

A legjobb a sok hülye még ezek után. Hát azon beszartam amikor mondja a nőci hogy neki könnyű építésű ház kell...menj már anyádba hát most vitte azt el...hát pillanatok alatt szétbassza legalább a rendesen épített ház állni fog nem kell újra építeni...neeem neki akkor is az kell....akkor kevesebb támogatást kapsz rá...mi az hogy kevesebbet??? Még felháborodva kérdezi. Hát miért bazdmeg mert anyám meg apám pénzéből épül neked ház és arra nem vagy hajlandó hogy a jobbat válaszd ami kibír egy ilyet!!! Mert mi van ha jövőre is jön egy ilyen? Megint építsünk? Faszomat azt!!

Amúgy meg igazán kérhetnénk segélyt az EU-tól, ha jól tudom azt nem kell visszafizetni... Legalább a föld cseréhez bassza meg hát egy része az országnak lakhatatlan sőt élni nem lehetelsz rajta semmilyen növénynek meg állatnak hát gondolkozzanak már.
  • DJ RX7
    indexen van fent új videó. elég durva. :Ss
  • USAMEN POWER
    Pedig mindenki azthitte, hogy az ország keleti felében történt áradásoknál nem lehet rosszabb. Most szerintem ők hálát adnak istennek, mert ez keményebb. Egyik pillanatban még nyugodtan kertészkedsz, a másikban meg arra leszel figyelmes hogy valami vörös zúdul feléd 10 méter magasra nyúlva. Az még extra hogy mar is, de ezt már csak akk veszed észre mikor kiégeti a szemed. Belegondolni se semmi.

Azt meg hogy egyáltalán minek takarítanak, azt nem értem, az emberek 80 % -a nem fog visszaköltözni otthonába, én se tenném. Nem költöznék vissza, egyetlen okból. Le van szarva hogy mennyit kéne takarítani, mennyit kéne építkezni, de nem hiszem el azt amit mondanak a "professzorok". Szerintem az a vörös pokol, ha el is takarítják, 100 % -osan úgyse fogják, nem kevés van már a talajban, és az ugye ott van. Esetleg szarsz rá, nem foglalkoztat a dolog. De évek múlva esetleg elmész a dokihoz, az pedig megmondja hogy háth xyz, maga rákos. Vagy akármilyen gyógyíthatatlan betegség is kialakulhat, azt mikor szembesülsz vele, az érzést nem szeretném megtudni.
  • bosco05 #11402
    Ahhoz kérni kell nemzetközi segítséget, amúgy nem kotnyeleskednek bele, azt meg ugye nem kérünk, mert mi kemények vagyunk és megoldjuk, max 20 évig fizetjük adóból. Ahogy egy kisebbségi énekes énekli: Magyarország, ahol álmomban jártam... Csak sajnos ez nem álom.
  • USAMEN POWER
    21 -es hsz. "Where's the helping hand of EU now?"

Költői kérdés volt. Srác a dolgok mögé lát.
  • USAMEN POWER
    Én pár éve közel 70 -el zúgtam lefele egy 11 % -os lejtőn, Váctól pár km -re. Nem volt rossz, de nem is hiányzik az ilyesmi élmény, 1x lehet csak hibázni.
  • SötétBarom
    Komoly. Mindenesetre nem tudom hogy jutott eszedbe egy ilyen low-end merev vázba belebűvölni egy duplavállas telót :DD

Én csak időhiány miatt hagytam abba.. De egyszer még veszek valami összetlós böszmeséget :)))
  • DJ RX7
    itt is

mondjuk nem tudom ki az az állat aki a magyar himnuszt angolul másolta be.
  • USAMEN POWER
    "Viszlát köztársaság..." ---> Most is csak papíron van, am meg kilehet törölni vele.
  • USAMEN POWER
    Már külföldön is mi vagyunk a téma.
  • Szabi84
    nem nagy bele a boxxer?
  • Szabi84
  • Apus77
    MOST MENJ EL INNEN TE ÉRZÉKETLEN TUSKÓ!!!
  • DIESEL DOG #11392
    Tokajban voltunk haveri körrel, volt egy merev vázas UMF Hardy 1-es benne egy Rock Shox Boxxer Race duplavállas villa, aztán kissé túlvállaltam magam meg agyamra ment az adrenalin és azzal a hévvel bevállaltam egy jó 3méteres letörést ami egy baromi hosszú nagyon meredek lejtőben végződött. Le is ugrottam csak a fejcsőnél úgy tört el a váz mint a ropi majd egy kis részlet ki is esett már csak annyira emlékszem hogy állnék fel de nem tudok... eredmény: jobb térd keresztszalag szakadás, két oldalán a gyűrűsporc darabokra szakadt, plusz millió egy zúzódás meg borda repedés...
  • SötétBarom
    Mi történt? (toltam én is :> )
  • DJKonya
    Nagyon komoly amit művelnek!

#11387 Régen én is benne voltam rengeteg biciklis ökörségbe, csináltunk mi is hasonlót itt az erdőbe, ember milyenek buktam néha
  • Willi Betz
    Baleseteid,többesszámot ne hagyd ki:DD De van jó a rosszban is,előbb temetnénk XD
  • w77d
    én meg pont fordítva.. azért nem downhillezek, mert 200% hogy kurva nagy balesetem lenne XXXD
  • DIESEL DOG #11387
    Imádom!

Anno szintén downhilleztem csak aztán volt egy balesetem aztán utána már nem folytathattam tovább... :(
  • w77d
    nne részemről is egy uccso: még mindíg nem fogtad fel azt a tényt, amit úgy hívnak hogy idő... amikor itt kiadták az engedélyeket és aláírták az ellenőrzési papírokat még szó sem volt a mostani kormányról....