37102
-
#11785 Már ahol:DDD Egyébként ez baromság! Mert születik egy gyereked,az 25 éves korában is a te gyereked lesz,hiába felnőtt. Az egy dolog,hogy már nem kell nevelni pofonnal és hasonlókkal. Ettől még szóban lehet nevelni,elvileg megérti,mert van annyi sütni valója remélhetőleg. Ha nincs akkor vagy retardált,vagy ellett baszva:DDD Nálunk pl idén lettem 30 és apám néha még mindig gyereknek hív,pedig tudja,nem vagyok az. Nevelést meg megoldja egy "Hülye vagy bazmeg"-al:DD Onnantól tudom,valami hülyeséget tettem,vagy mondtam:D -
#11784 18 éves korban már nem gyerek nevelésről beszélünk. a verés időszaknak olyan 12-14 éves korban vége. -
#11783 Hát nem tudom...engem mikor kicsi voltam és valami rosszat csináltam,akkor megkalapáltak és utána kétszer is meggondoltam,hogy mit teszek vagy mondok. Meg a gyerek nevelésbe - lehet maradi vagyok - de beletartozik a megverés is. -
#11782 ha van lelkiismerete akkor már a verés sem kell... -
#11781 Tuti,a lelkifájdalom sokkal rosszabb mint a fizika..ha megvered elmulik,de ha elzárod,megfosztod valamitől ami fontos neki,mindjárt másképp gondolkozik... -
#11780 Nálad nem érne valószínűleg XD Másnál kitudja...ha van lelkiismerete akkor ér és belátja,hogy megérdemelte. -
#11779 és szerinted az ér valamit??? max sztem az elzárásból tanulna.. a verést kiheveri -
#11778 A nyakast én nem hagynám ki,márcsak azért sem,mert a mostani fiatalok nem nagyon értenek a szép szóból. Mondjuk ez nevelés dolga,de ha ilyet csinált,akkor itt nincs mese,kiadós verés. -
#11777 Gondolod számít az ilyeneknél valamit? inkább kap egy újat... -
#11776 engesztelésül:
BMW megjavít majd elad majd az árát az öregeknek utalni
sráctól meg a jogsit 5 évre elvenni -
#11775 persze ezt sem lehet kihagyni, miután kikocsikáztuk magunka, utána jól meg is verjük hátha eszébe jut minden :D
De most a verést komolyan megérdemelné az ilyen hülye, aki nem tud városban közlekedni normálisan, és mások életét veszélyezteti. -
#11774 engem nem érdekel mit kezdene vele csak meghajtanám utána kiszállnék belőle és szevasz!
Már úgyis meg van törve egy kicsit, a méh telepen talán még adnak érte egy 100 ast. -
DIESEL DOG #11773 -
#11772 A mai kis geciknél ez sokat nem ér. Szimplán lesózni neki pár atyai nyakast és pofont,aztán ész érvek elé állítani,hátha észhez tér a hülye agya. -
#11771 Csak a köjöknek nincs pénze szervizre és gumikra,igy te veszed meg rá és fizeted ki,csak te baszol rá... :P -
#11770 Az öregek helyébe én ezt tenném kiengesztelésül:
BMW-t elkobozni, elfüstölni róla a gumikat, Hungaroringen széthajtani, kölyöknek visszadni
50-50
:P -
DIESEL DOG #11769 jóvanna'! :DDDDDDD -
öregember #11768 -
#11767 Persze hogy nem. 160nál minden olyan gyorsan szokott törénni ha elszáll az ember. Igaza van. -
DIESEL DOG #11766 ööö... i'm fail... elbambulva olvasás ftw... XDXD -
#11765 halál? nem halt meg senki... -
DIESEL DOG #11764 "A BMW fiatal sofőrje azt mondta, semmire sem emlékszik a balesetből."
Gondolom apuka izmos bömöse jól ment... úgy érzem hogy ismét értelmetlen halál történt... -
öregember #11763 baleset, 2 sérült -
#11762 nem tudjátok mi a halál van az M7-esen??? anyámék jönnének haza pestre de a 40valahányas kilométernél áll a sor csak a mentők és a tűzoltók mennek mint a szélvész... -
DIESEL DOG #11761 Hát egy kicsit megégett... -
#11760 Mint egy új szén?
-
#11759 kis lakatos munka + ködölés és olyan mint az új.... -
Szabi1991 #11758 o.0
-
Szabi1991 #11757 nameg a 68éves sofőrnek is remek reflexei lehettek, gondolom azt se tudta mi történik.. :/ -
n003 #11756 ilyeneket lehetne írni dögivel .. egy ismerősömet 6hónap felfüggesztettre ítélték mert elütött egy őzet és berakta a kocsiba :(
az meg hogy az öreglány nem kötötte be magát a saját hülyesége :( de attól még rip -
#11755 Az egyik ismerősömet 50k-s lopásért 2 év felfüggesztettre ítélték, a halálos közúti balesetet okozók 80%-át pedig max 3 év felfüggesztettre, pedig (szerintem) hatalmas különbség van a két dolog súlya között... -
#11754 Jah, másnapos vezetés volt már igen, csak akkor már nem volt bennem pia. Tehát kialudtam magam, meg bezabáltam rendesen. Csináltam már én is f@szságot nem tagadom, de el is ítélem az ilyet. -
#11753 Ezért mondtam, hogy szerintem ilyen mindenkivel fordult már elő, ezért nem kell elásni a srácot. Simán pechje volt, ennyi (ha tényleg ez a helyzet, és nem épp buliból jött haza hajnalban). -
#11752 néha kell másnaposan vezetni. nem tehetem, hogy egy esti szórakozás után 24 órára letegyem a kocsit. Persze ha annyira úgy érzem még reggel hogy gebasz van akkor nyilván nem vállalom, de kisebb szédelgésnél vagy csak szokásos fáradtságnál be kell néha vállalni ha dolog van... -
#11751 Nyilván a másnapos vezetésre. -
#11750 Melyikre érted? -
#11749 hát azért na
gondolom (ha él még) a te mamádnak sem ilyen halált szeretnél.
ez nem méltó semmilyen ártatlan emberhez -
#11748 Tehát még sosem volt rá példa, ugye? -
#11747 amúgyis meghal ennyi idősen :C Amúgy ha előző este piázok, akkor kipihenem és nem drájvolok korán reggel... -
#11746 Tanúlság lemaradt: mindig mindenki KÖSSE BE MAGÁT A GECIBE, KÜLÖNBEN MEGHAL.