37102
-
#11825 és ma meghalt a kislány is :\ -
#11824 nem akarok gonosz lenni, de a Ladásokba ugye csak a nemkisebbségi ladásokat számítod bele? -
brandd #11823 Sőt:
ticcsák be a nőzést, a levegőt, az életet, a halált, a kockákat, laposakat, a gyalogosokat, a vezetőket, az utasokat, szóval mindent amit belehet:))) -
#11822 én meg sokkal-sokkal többször találkoztam rendesekkel ebben a kombóban.
Talán azért mert ismerek pár Ladást, és nem csak az évenként híradóban említett 1 barom miatt általánosítok több száz emberre...
Sőt hidd el h a Ladások 99% mélységesen elítéli az ilyen embereket aki ezt a balesetet is okozta. -
#11821 TÍCCSÁKBE AZ ALKOHOLOT IS!!!!4444 -
#11820 Fiatal srác + régi lada kombónál én mindig csak a parasztsággal találkoztam eddig akármerre jártam kis hazánkban, ez van. Főleg az ilyen raccsingosra alakított ladáknál... -
brandd #11819 Grat:( birka. (nem neked szólt desigo). A kislány is meghalt.
Ööö most akkor, hogy is van a drogok legalizálásáról szóló javaslatok? -
#11818 Én a faszzopó beképzelt paraszt autósokat utálom.
Nameg az általánosító embereket ;| -
Szabi1991 #11817 estefelé elmegyek megnézni, kíváncsi vagyok milyen kivilágítva, pénteken meg jó lenne sorozatkép ahogy esik.. :DD xD
(jó hogy rőnó és nem vmi opel.. :) -
#11816 le én XXXD -
Szabi1991 #11815 remélem "baleset" lesz a vége :DD
-
öregember #11814 és megint 2 motoros -
öregember #11813 centiken múlt hogy ne legyen matrica -
#11812 ilyet ééén is tudok XXD -
öregember #11811 2 motoros -
öregember #11810 nekimegy... -
öregember #11809 motoros vs szgk :S -
#11808 Tudom hogy nem.De elkerűlhető lett volna ez a szőrnyű baleset.A ladás meg a börtönben is ugyanúgy fog drogozni mint eddig.Nincs megfelelő bűntetés számára szerintem. -
n003 #11807 ebben igazad van de ez akkor sem menti fel a ladást -
#11806 Hát igen...de arra kiváncsi lennék hogy ez a rendes utcai autója vagy csak csapatni voltak a haverokkal versenyezni meg stb és akkor hazafele is repesztett mint a hülye már beszivva... -
#11805 akár drogozhat/ihat is csak ne közúton csapasson
menjen ki a határba/erdőbe ahol nincs senki... -
#11804 És tényleg...csak most figyelem a sportüléseket,meg a kerekek is másak elől hátul,mondjuk nekem nincs bajom hogy felturbózta a Ladát..de ne drogozzon mikor vezet... -
#11803 de utálom a faszzopó beképzelt paraszt ladásokat... ott figyelnek a sport ülések a ladában ééédes istenem... -
#11802 Járda meg ottvan túloldalt... -
#11801 pázmeg, ez már tényleg durva... -
#11800 -
-
n003 #11798 racsingladás drogos állat :( -
#11797 nna ez az ahol már én nem beszélnék kinevelésről meg ilyenekről, hanem szépen elítélni, aztán választhatna hogy méreg által, vagy golyóval szeretné... -
#11796 Ez viszont halálos :(
Drogos sofőr gázolt Nemesbikken -
#11795 elzárás? börtönbe? hülyevagy, ott az emberek jobban élnek, mint idekinn. egy évet lekéne húznia valami jókis bányában, aztán átgondolná, hogy mit csinál, meg mit nem. na meg persze egykét jólirányzott pofon, meg lerúgni az egyik veséjét. legalább -
#11794 háezé -
#11793 Most mér? Csak most jöttem:)))) -
#11792 huzzáinnen XXD -
#11791 Te is egy baleset vagy,csak a szüleid hibáztak:)) -
#11790 na meg ez a másik XD mondjuk ez nem a gyerkőcök hibája, hanem a rendszeré.... -
#11789 Amilyenek a mai gyerekek...még a végén feljelenti az apját,mert megütötte XD -
#11788 18 éves korban az se nem oszt se nem szoroz... az inkább a szülők részéről egy feszültséglevezetés. Ebben a korosztályban már inkább szabadságmegvonás az aminek van ereje. Na meg a megbélyegzésnek. Jó előre meghirdetni, hogy ilyen esetekért a következmény mondjuk 4 éven keresztül szarpucolás és csövesmosdatás. Amennyiben nem csinálja, úgy elzárás... máris kétszer meggondolja, hogy mit csinál. -
#11787 Azért egy-két jól irányzott atyai nyakas nem árt... -
#11786 én nem azt mondtam hogy 14 év után már nem a gyereke bazdmeg, hanem hogy a verássel már semmit nem érsz el, max magadat ásod el a gyerek előtt... arra a korosztályra már más módszerek vannak...