Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sajnos annyira primitívek szerencsétlenek,hogy ezt egy mókának fogják fel ahogy látom......."öröm" látni,hogy a föld lakosságának 2/3-a ennyi agyi kapacitással rendelkezik....max szaporodni képesek meg rizst kapálni
Ott ez a mindennapos
holy shit
az utasok miért nem lincselik meg?
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.26. 16:13:02
az utasok miért nem lincselik meg?
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.26. 16:13:02
Ha azt mondjátok az oroszokra, hogy köcsög módon vezetnek, akkor még nem láttatok Indonéz videókat
Karácsonyi koccanás, két halott, két súlyos sérült a 83-ason a halálkanyarban. Az a 60-as tábla nem véletlenül lett oda kirakva, de még mindig vannak akik száguldoznak.
https://www.kisalfold.hu/gyori_hirek/tragedia_a_83-ason_gyor_kozeleben_ketten_meghaltak_a_balesetben_kritikus_allapotban_a_20_eves_lany_-_fotok/2583605/
https://www.kisalfold.hu/gyori_hirek/tragedia_a_83-ason_gyor_kozeleben_ketten_meghaltak_a_balesetben_kritikus_allapotban_a_20_eves_lany_-_fotok/2583605/
★★★★★
kiszámolni se lehetett volna szebben.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
De persze azt nem írják, hogy mi a fakkot csinált a gyíkarc, hogy fékezés nélkül letért az úttestről! <#idiota>#idiota>
Sértetlenül megúszta...
https://ujszo.com/panorama/video-akciofilmeket-megszegyenito-autobaleset-pozsonyban
https://ujszo.com/panorama/video-akciofilmeket-megszegyenito-autobaleset-pozsonyban
★★★★★
ezek mennyivel mentek basszus? 300-al?
Hát, mire ezt kiválogatják és szétszedegetik egy darabig eltart majd.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
http://epica.nl
Ez sem sűrűn használja a tükrét.
"Az elsődleges információk szerint a járműveknek nem volt utasa, és a balesetet szabálytalan előzés okozta. "
index
index
mennyivel mentek ezek baszki! Kanyar előtt, hidegben..........no comment
megelőztem volna, megállítom és eldobom a slusszkulcsát az erdőbe
Mint az orosz videokban a fekezesnel kereszbe allo autok: valszeg hulyere kopott fekek, a "jominosegu" utak miatt hulladek lengescsillapitok es gumik.
Azert ez mar buncselekmeny kategoria. Ha eppen Suzuki jon szembe kinyirja oket, ha kamion, akkor meg o hal meg😉
AP-1073: Benne van a korábbi korlátra felfutós, kamion kigyulladós baleset egy másik, közelebbi kameraszögből (3:38-tól).
egyszinten vannak azzal a drogos cigóval aki a régi 7-es BMW-vel 150-el száguldozott Érden belül és megölte azt a bácsit majd a rokonok még az anyjukba is elküldték halálában,mert úgyis élt már eleget.........
Per Aspera Ad Inferi.
Jó, hagyd már abba, elhisszük hogy igazad van, de kezd unalmas lenni. Posztolj relevánsat és písz.
Megint én tévedtem, nem baj, megesik az emberrel😊
ui.: nordan #34014-es kommentjét kifogásolhatod, kijavíthatod helyettem, (most csak szigorúan a fizika szemszögéből😊
Utoljára szerkesztette: eksy, 2018.12.06. 17:40:46
ui.: nordan #34014-es kommentjét kifogásolhatod, kijavíthatod helyettem, (most csak szigorúan a fizika szemszögéből😊
Utoljára szerkesztette: eksy, 2018.12.06. 17:40:46
"...és...szerintem...bizony."
én nem vagyok szakértő,de ránézésre megmondtam,hogy kurvanehéz az a bulldózer annak a darunak olyan mélyről felhozni.....
mellesleg aszfaltoznak a szomszéd utcában és a MÉRNÖK! egy tervrajzzal mászkál és mutogatja az aszfaltozó gép vezetőjének.....khm khm pedig semmi komoly egy lakótelepen egy mellékutata aszfaltoznak és drmérnökúr mégis pozicionálja az aszfaltozógép sofőrjét 😛 jól kibeszéltük sztem 😄
mellesleg aszfaltoznak a szomszéd utcában és a MÉRNÖK! egy tervrajzzal mászkál és mutogatja az aszfaltozó gép vezetőjének.....khm khm pedig semmi komoly egy lakótelepen egy mellékutata aszfaltoznak és drmérnökúr mégis pozicionálja az aszfaltozógép sofőrjét 😛 jól kibeszéltük sztem 😄
bár ez kemény dió, remélem a személyautós túlélte a balesetet.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Hozzáértő ember kommentje az eset kapcsán. Gyakorlatilag ugyanezt mondtam...
Hát igen,halmozottan hátrányos a helyzet.
A darus hibája,alap,ökölszabály,hogy a láncossal mindig a felső váz párhuzamos az alsóval(a lánctalppal),mivel az alsó váz mindig hosszabb,mint szélesebb,ezért oldalra kifordulva hamarabb eldől a gép,mint hosszában.Ez a terhelés nem 65%-os volt,hanem 95%,kb.
Az igaz,hogy beakadt a dózer kanala a falból kiálló vasba,de csak egy másodpercre,utána ki is csúszott,csak már későn,mivel a daru határterhelésen volt,az a kis megakadás elég volt,hogy kibillentse a darut,de van ott még valami,ugye már eleve a tökfej kb 40°-ban kifordulva kezdett emelni,ami eleve csökkenti a teherbírást,viszont ez a masina jó 40 éves lehet,(a járó láncot hajtó kisebb láncból látható,a hetvenes években már kezdtek áttérni a hidrosztatikus hajtásra,abból tudom)így sanszosan a torony fordító rendszer fékje sem automata még,esetleg levegősek a kuplungok,fékek,amiben van egy/fél másodperc késés,vagy szarul működött/volt beállítva,mert ahogy megakadt a vasban a teher,az kifordította még pár fokot a felső vázat,és akkor kezdet el átbillenni a súlypont,onnantól már csak kapaszkodni kellet/lehetett,becsukni a szemét,és várni a csörömpölést.
Szóval csak a lánccal párhuzamosan emelünk,amikor a határterheléshez ennyire közel vagyunk,akkor egy próba emeléssel kezdünk,megmozgatjuk a gépet,hogy érezzük elbírja e majd félúton is,ugye itt rögtön nyilvánvaló kellett legyen,hogy ha kiemeli is,nem fog tudni vele oldalra kifordulni,hogy letegye,annyira a határon van,csak tolatva maga elé le engedni,és a próba emelésnél látszódott volna,hogy nagyon kikönnyül a daru hátulja,kizárt,hogy kifordultam volna 1 fokot is.
Ha én lettem volna a művezető,még a dózeresnek összetéptem volna a jogsiját,mert nem húzta be a rögzítőféket,láthatóan gurult a dózer a landolás után,vagyis a kiemelés után,le engedéskor is elkezdhetett volna elgurulni,ami szintén el ránthatja a darut,vagy kiakad a kötés,és visszagurul a gödörbe,vagy átgurul pár gyors reagálású lapátoson(is),eközben.
Nagyjából ennyi.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.12.06. 14:23:02
Hát igen,halmozottan hátrányos a helyzet.
A darus hibája,alap,ökölszabály,hogy a láncossal mindig a felső váz párhuzamos az alsóval(a lánctalppal),mivel az alsó váz mindig hosszabb,mint szélesebb,ezért oldalra kifordulva hamarabb eldől a gép,mint hosszában.Ez a terhelés nem 65%-os volt,hanem 95%,kb.
Az igaz,hogy beakadt a dózer kanala a falból kiálló vasba,de csak egy másodpercre,utána ki is csúszott,csak már későn,mivel a daru határterhelésen volt,az a kis megakadás elég volt,hogy kibillentse a darut,de van ott még valami,ugye már eleve a tökfej kb 40°-ban kifordulva kezdett emelni,ami eleve csökkenti a teherbírást,viszont ez a masina jó 40 éves lehet,(a járó láncot hajtó kisebb láncból látható,a hetvenes években már kezdtek áttérni a hidrosztatikus hajtásra,abból tudom)így sanszosan a torony fordító rendszer fékje sem automata még,esetleg levegősek a kuplungok,fékek,amiben van egy/fél másodperc késés,vagy szarul működött/volt beállítva,mert ahogy megakadt a vasban a teher,az kifordította még pár fokot a felső vázat,és akkor kezdet el átbillenni a súlypont,onnantól már csak kapaszkodni kellet/lehetett,becsukni a szemét,és várni a csörömpölést.
Szóval csak a lánccal párhuzamosan emelünk,amikor a határterheléshez ennyire közel vagyunk,akkor egy próba emeléssel kezdünk,megmozgatjuk a gépet,hogy érezzük elbírja e majd félúton is,ugye itt rögtön nyilvánvaló kellett legyen,hogy ha kiemeli is,nem fog tudni vele oldalra kifordulni,hogy letegye,annyira a határon van,csak tolatva maga elé le engedni,és a próba emelésnél látszódott volna,hogy nagyon kikönnyül a daru hátulja,kizárt,hogy kifordultam volna 1 fokot is.
Ha én lettem volna a művezető,még a dózeresnek összetéptem volna a jogsiját,mert nem húzta be a rögzítőféket,láthatóan gurult a dózer a landolás után,vagyis a kiemelés után,le engedéskor is elkezdhetett volna elgurulni,ami szintén el ránthatja a darut,vagy kiakad a kötés,és visszagurul a gödörbe,vagy átgurul pár gyors reagálású lapátoson(is),eközben.
Nagyjából ennyi.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.12.06. 14:23:02
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
<#eljen>#eljen>