37099
-
Nyiri #34631 Te szerintem ne kérj számon hogy hogyan viselkedek egy fórumon. Majd talán akkor ha te minimális tiszteletet mutatsz az utakon és nem száguldozol közveszélyesen és oktatsz. És még büszkén el is meséled. Gratulálok :) -
#34630 A kutyának nem kell a te tiszteleted, mivel azt se tudom ki vagy. Az alapvető viselkedési normát kéne csak betartanod, melynek során nem hülyézed már rögtön az első hozzászólásban a beszélgetőpartnered. -
Nyiri #34629 Ja értem. Akkor te is csak egyenesben vagy király. Vatanen. Attól még tartom hogy hülyeség utcán leállni versenyezni ha egyenes ha nem. Tapsold meg magad. Gondolom nagyobb is lett ezután :D
Nem fogom kinőni, mert nincs mit. Akik mások életét teszik kockára hogy megmutassa kinek nagyobb az kortól függetlenül idiotizmus és nem érdemelnek tiszteletet ha idegen ha nem.
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2019.09.08. 14:23:10 -
#34628 Hülye az itt egyértelműen te vagy, hiszen személyeskedsz egy vadidegennel. Ezt kinövöd valamikor, vagy már így maradsz?
"Lehet fogni a fejed a baj után"
De milyen baj után? Én fogjam a fejem, mert nem bír leelőzni? Mi közöm van nekem ahhoz, hogy ő mit csinál? Nem is jelzi ember! Semmilyen kormánymozdulatot nem kell tennem, csak haladok előre és közben a pedál lejjebb megy. Onnantól az ő döntése, hogy mit csinál. Az értelmesebbje (olyan is van), besorol mögém és ott előz, ahol szabályosan tud, ott nem érdekel mit akar, de a lenti videó tipikusan az az eset, ahol lefékeznék, kiszállnék és jól meg is rugdosnám az ostoba fajtáját.
Kanyar? Hogy dől be a kanyarba a szarjával, amikor szemből is jönnek, oldalt is vannak és záróvonal is van? Mit keres ott? Mit nem értesz a lenti videón? -
#34627 Pontosan itt a gond. Az utak szarok. A motorost sokkal jobban rázza, sokkal veszélyesebbnek érzi azt a 220-at, mint én 4 keréken, mely kerekek amúgy 320-ig jók papíron.
Amúgy a 650-es amit többször is vezettem nem ment 190 fölé soha, nem bírt. Nyilván vannak mocik, amik 300-ra is képesek, de ezek extrém ritkák, vagy a vezetőjük nem olyan barom, hogy nem bírja elviselni a 100-as tempót (az amúgy 90 helyett!) és nem előz árkon bokron át. Bár azt nehéz előzésnek hívni, amikor index és minden nélkül, a záróvonalon átvágva cikázik az autók között. Az nem előzés hanem "a jó k. anyád" kategória. -
Nyiri #34626 Gratulálok. Ugyanolyan hülye vagy mint az a motoros. Lehet itt szépíteni, meg magyarázkodni. Ugyanolyan veszélyes vagy mint az a csávó aki a videón vagy az akivel versenyeztél.
Nekem van egy épített autóm és csak verseny pályán megyek vele. Ott kell versenyezni. Nem utcán. Utcán az ilyet el kell engedni. Lehet fogni a fejed a baj után amikor már nincs mit tenni. Rövid az élet ahhoz hogy leálljak hülyékkel szórakozni és "nevelni". Menjen ha akar.
Mondom ezt úgy hogy most is áll motor a garázsomban. Ami egyébként eladó, mert életveszély az utakon menni. Na nem csak a motorosok miatt (akiket itt nagyon szeretnek fröcsködve szidni). Hanem mert mindenki azt hiszi hogy az úton egy háború folyik amit mindenképp neki meg megnyerni. Inkább napközben használom a kombi családi szaromat nyugodtan szabályosan. Hétvégén meg megyek pályára tényleg versenyezni.
A gond ezekkel az oktatókkal és "versenyzőkkel" utcán hogy ha véletlen kikeverednek pályára a tuti verdájukkal akkor hamar pofára esnek mert egy 100 lóerővel gyengébb autó is levillogja a picsába, mert VAN kanyar is nem csak egyenes. Ott a majom is tudja nyomni.
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2019.09.08. 14:13:35 -
#34625 De miért esne el? Hagyom magam mellett, eszem ágában sincs ráhúzni, egyszerűen erőből lenyomom... alapvetően a tükörből látom, hogy a csomagtartónál jár, se index, se semmi, záróvonal... padlógáz. Húzza neki. Én se alszom. Csak nem sikerül neki, még mindig a csomagtartónál jár. Aztán seperc alatt 190-200, ott a legtöbbje elveszíti a kedvét és besorol oda ahová való. -
#34624 Nulla, mivel hátulról letörni elég nehéz lenne egy távolodó járművön nem gondolod?
Tehát azt mondod, hogy a kanyarban, záróvonalon pofátlanul kocsisort előző faszkalap motorost, ha nem engeded el ilyenkor, akkor jogos, hogy letörje a tükröd? Ez melyik univerzumban valid?
Egyetértek, szerintem is simán be kéne vezetni az ilyen motorosokra szándékos emberölési kísérlet bűntettét. És most nézd meg újra videót és értelmezd mi történt... -
#34623 "versenyzes, massziv gyorshajtas, veszelyeztetes:"
Igen, ezekből indul ki pont az ellenérzésem és mivel nem lőhetem le, így marad az, hogy olvasgassa a hátsó rendszámtáblát... már ameddig látja. Szerencsére nagyon ritka az ilyen, de mindig nagy élvezet megtanítani őket arra, hogy csúnyán el vannak keveredve.
Nem egyszer mentem 600+-os motorral jómagam is és a legjobb amit tehetsz, hogy mocskosul tudatosítod magadban hol a helyed az úton. Már csak azért is, mert az autósók egy része észre sem vesz. Ha iszonyat gyorsan mész motorral, akkor meg főleg nem és nem csak a kátyúk, de az autósok részéről végrehajtott apró manőverek is megölhetnek, de akár egy madár is lehet végzetes nagy sebességnél, míg egy autósnak a karosszéria miatt nem akkora probléma. A motorosok fene nagy önbizalma csak egy lufi, semmi több... ezt néha nem árt kipukkasztani. -
nordan #34621 ✔️ Opposing lane
✔️ Blind curve
✔️ Behind a camper with no visibility
✔️ Large attachments on sides
✔️ Girl as a passenger
✔️ Uphill -
#34620 Aki többet vezet tranzit utakon az már lehet megfigyelte, hogy előzni akarsz egy "dobozost" (kisteher, nyerges ...ect.)
és az kihúzódik eléd akár a sávot is átlépve, esetleg még balra indexel is.
Ilyenkor az esetek nagy részében segíteni akar, ő a magasabb üléspozíció, és mert előtted van, jobban belátja az utat és esetleg látja, hogy jönnek szembe vagy hogy épp kifordul a egy autó a mellékútról, kerékpáros, motor van előtte, mivel kommunikáció korlátozott a két fél között ilyen "test beszéd" alakult ki, hogy "heló most ne előzz, mert abból baj lesz".
Szerintem a lakókocsis autó is ilyen manőverrel akarta a motorost figyelmeztetni, hogy most ne előzz, de az nem vette a lapot.
Ezt a "nagyon sietek valahová"-t úgy kell megvalósítani, mint a mentő vagy tűzoltóágnál miszerint jobb egy kicsit késni esetleg, mint soha meg nem érkezni. -
nordan #34619 azért ilyet ne csinálj! én sem kedvelem a motorra ülőket,mert mindent elfelejtenek ami KRESZ meg szabály, de baszki miattad elesik aztán mész a sittre -
nordan #34618 ez a halálom és az összes ezt játssza bazdmeg nap mint nap a városban is! az összesnek levetíteném 687x hogy tanulja meg bazdmeg hogy nem a felezőn közlekedünk CSAK MERT ELFÉRÜNK !! ettől kész vagyok nem tudod megmagyarázni a motorosnak mert ezt fogja mondani hogy de ő elfér.......hát lószart mama -
VJP #34617 Kíváncsi lennék hány tükre bánta eddig! Azt nem reklámozza persze! :D
Egyébként simán bevezetném az ilyen emberekre a szándékos emberölési kísérlet bűntettét! -
#34616 Ezt azert nem reklamoznam: versenyzes, massziv gyorshajtas, veszelyeztetes:) Ezzel csak hatvanyozottan rontasz a helyzeyen. Egyszerubb elengedni, ha hulye hagy menjen, nem ratenni egy lapattal. Persze ha BMW-d van, speci betetlappal, abban kulon oldallal, ami a buntetlenul kinyirhato emberek reszere van fentartva, akkor nincs gond:DDDD -
#34615 Bevallom, én a motorosokat ilyen esetben mindig kegyetlenül szívatni szoktam. Amikor látom, hogy mindenen át, teljesen szabálytalanul előzni akar, akkor padlógáz.
Még a régi verdámmal esett meg - és nem vagyok rá büszke, ellenben k. jól esett -, hogy az egyik ilyennel 190-ig húzattuk ki a vasakat (nálam szgk, nála motor), amikor is kénytelen volt feladni, mert 220 volt nálam a vége, így aztán még intett is lemondóan, hogy ő akkor így ennyit bírt. Vicces volt. Azt hiszik ezek a hülyék, hogy egy szgk azért megy lassan, mert nem bír gyorsabban menni? A mostani autómnak meg valahol 250 a vége... igaz azzal soha nincs ilyen helyzetem, mert a motoros is tudja, hogy felesleges erőlködnie, kevés motoros tud a magyar(!) utakon ennyivel tépni. (Lerázza a nyeregből az út, mint a rongyot.) -
#34614 Büdös nyomorult. A sisakot is lerúgtam volna fejéről -
kamionosjoe #34613 Azt a kerékvetőt nagyon szarul építették ott meg. -
#34612 -
#34611 -
#34610 -
#34609 -
#34608 Egy ember meghalt, négy pedig megsérült a miskolci buszbalesetben
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2019.09.06. 17:55:53 -
#34607 -
kamionosjoe #34606 Forgalommal szemben hajtott az M5-ön, 3 halott.
https://www.kisalfold.hu/belfold_hirek/halalos_balesetet_okozott_egy_autos_aki_a_forgalommal_szemben_hajtott_az_m5-os_autopalyan_harman_meghaltak_-_fotok/2607693/ -
nordan #34605 még jóhogy! nem gondolod,hogy a Hungérián nézek balra 30 méterre a 6 sávon meg a villamoson keresztül,hogy Vica és Juci mikor szándékozik fejhallgatóval telefonon sms-t írva átkelni sziveskedni -
#34604 Sőt! Ha ezt nézzük, és tényleg ennyire buták az emberek, hogy nem veszik figyelembe, hogy külön kell kezelni a lámpákat, akkor én anno, emlékeim szerint 38 évvel ezelőtt, az Újpesti Állami Áruháznál már kaptam zőldet, azóta az vonatkozik rám, hogy akkor zöldet kaptam. Tér-, és idő meg nem számít... -
#34603 Teljesen igazad van! Sőt! Még meg is lehet fejelni, akár 3 (!!!) részre is lehet tagolva! Tehát, első szakasz úttest közepéig, ahol meg van szakítva egy járda szigettel, majd ismét egy külön szakasz, és ott is egy járda sziget, majd villamos, amit szinén lámpásra csináltak! Ez MIND külön kezelendő! -
#34602 A járdasziget önálló forgalmi egységeket választ el. Mint ahogy pl. kereszteződésben, ha sziget választja le a jobbra kisívű kanyarodást, akkor a kereszteződésben lévő lámpákat, jelzéseket nem kell figyelni - hacsak nincs külön a kanyarodást szabályozó is (és persze ettől még nincs elsőbbséged sem, nézni kell balra :) ). Ennélfogva ha két gyalogos lámpa van az átkelőhelyen, az bizony két külön zebra. Itt, Óbudán is rengeteg ilyen van, főleg az 1-es és a fonódó vonalán (végállomás, Körte, Vihar, Váradi, Flórián, stb.), meg végig kifelé a Szentendrein (Kaszásdűlő, Auchan, Aquincum HÉV, stb.). Ezeken ritkán lehet átérni egy zölddel, a két oldal külön van vezérelve. -
nordan #34601 elvileg nem kell megállni amíg nem éri el a te járdaszgeted.......... -
#34600 Aa 76 éves bácsi korrektül azonnal írt részvét levelet.
"a kisfiú az édesanyjával egy olyan gyalogátkelőhelyen ment át, amely egy járdaszigettel és két lámpával van elválasztva, a teljes szakaszon viszont sokszor nem lehet egy zöld alatt átjutni. "
Itt helyben komoly téma volt a város fb csoportjában,hogy a járdasziget miatt az két külön zebra vagy egy. -
#34599 Junior -
#34598 Anthoine Hubert, 22 éves volt.
RIP
Utoljára szerkesztette: Tuvok, 2019.08.31. 20:24:33 -
#34597 A mai F2-es versenyen történt halálos baleset :( Borzasztó.
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2019.08.31. 20:18:31 -
kamionosjoe #34596 Ez a videó privát... -
#34595 -
#34594 Inkább a lassan lerohadó, de még mindig erős gépek és az olcsójánosok az ilyenek, ahogy látom. Mint pl. ez az audis ma. A ruszki videókon is legtöbbször azok okozzák a galibát, akiknek nincs pénzük jobb autóra és többnyire Ladákat törnek rommá, a másik véglet meg a jó minőségű, de már kezdődő leharcoltságú, idősödő autóké, márkától függetlenül. Itt, ahol lakom, Óbudán, egy régi, spoileres Subaru ilyen: soha, egyetlen kanyarvételt, vagy elindulást nem tud gumicsikorgatás nélkül megcsinálni, de elég lesz majd, ha egyszer beleszáll valamibe és megöl valakit. (Az pedig, hogy jó időben éjjelente mi megy a Bécsin, vagy a Vörösvárin, már nem is említem.) -
#34593 Ezt élőben látni brutális vol :
"Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy személyautó az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán, a 25-ös kilométernél, Szada közelében."
-
#34592 Én itt lakom Sorin. A Soroksári egy versenypálya. Budapest Park és Soroksár Hősök tere a szakasz. Konkrétan itt ha 90 el jössz ki is kevés, ha 110-el is kevés. ha 130 al akkor már pariba vagy, de inkább több kéne. Itt nem csak kék fiesta van van itt minden. Nagyon durva ami megy rajta. Naponta szerintem 10 ilyen, vagy hasonló videót lehetne csinálni. -
#34591 Ok, nem neki van elsőbbsége, ez egyértelmű, hanem, ugye MINDIG kell erre számítani, mert ma ilyen a világ. no türelem. Persze, elém is bejön a kecseg, rám húzza, me be akar jönni, majd amikor zöld a lámpa, nem indul.
De, mint látható, AZ a fiestás egy merő köcsög, ergo, semmi értelme nem volt, hogy "megszólalt". inkább lőtte volna főbe magát. De nem, azt nem fogja. inkább hibáztat másokat, és tovább száguldozik, és szabálytalankodik.... A rendőrség meg ugye asszisztál, mert ennyit tud.