Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
a fülkérõl nem beszélve<#zavart1>#zavart1>
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
RIP a kocsikért.
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ezt már egyszer linkeltem, de most megint muszáj. 😊 Válasz is volt rá, hogy inkább akkor egy Ifa, de háth az papírból van...

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Egy 740 kombi Volvót nyomatnak össze egy új Renault Modussal (asszem).
Nem kérdés hogy ki nyert, az új szappanosdoboz.Én azt vallom, ha biztonságos autót akarsz, akkor az újabbak közül érdemes válogatni.
Én nem akarok ilyet:p
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Koránt sem arra vannak már, amire egy átlagautót használnak.
Másrészt a több 100 km es amerikai országutakon a semmiben, nem hiszem hogy bármilyen becsapódási lehetõség van, pl. fa.
Jaa meg még a gyûjtõket kifelejtetem, a garázsban nem hiszem hogy van lehetõség 50 -el becsapódni egy falba... 😊 Ez a vita fölösleges !
ad2
Drága Solo ha ennyire hû de okos vagy a Muscle carok terén akkor pls. döntsd el, hogy most melyik MC-t preferálod, mert evidens, hogy néha te se tudod, hogy mirõl beszélsz is amikor megpróbálod védeni valamelyik kocsit.
De ne felejtsed ki azokat se akik azért vettek-vesznek terepjárókat mert az jobban megvédi õket a balesetekben(utána jópáran nem tudtak csodálkozni magukon, hogy miért vitték el õket hullazsákban<#mf2>#mf2>).
Nem kérek s nem adok kegyelmet. Lehet, hogy bunkón hangzik, de ez van:) Smile and drive longer.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
éppenséggel nemtudja....
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
p.s.: ja, és bazd te...te vagy a hülye nem én. Rajtad röhög mindenki. De ha neked ez fun, akkor nekem jó.
Þór vígi þessi rúnar
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Akkor tegyük fel, hogy az általad istenitett autóban nincs gyûrõdési zóna, mert nincs is. Nekironygyolsz 50-el a falnak. Beleáll mint a szög. Mi fog történni? Mivel nem nyeli el az energiát semmi, ezért a te tested veszi fel a mozgási energiát (mennél elõre). Ergó ha nem vagy bekötve akkor a kormány szétkeni a bordáidat amik vagy átszúrják a tüdõdet vagy a szivedet, vagy akármidet. Ha ez megvan és még mindig marad mozgási energiád (márpedig marad) akkor a buksiddal belenézel az ablakba. (mivel az autó menne tovább a segge megemelkedik és mivel középen ülsz (hejjdejó) katapultálódsz egy kis mértékben). Ha be vagy kötve akkor az öv eltöri a kulccsontodat és vagy a bordáidat és lefejeled a kormányt (kábé 50km/h-s erõvel, lehet energiát számolni, de lusta vagyok és még kávét se ittam)
Ámde ha van gyûrõdési zóna, akkor az 50Km/h-s sebesség egy része elnyelõdik (motorban, merevítõkben, speciálisan kialakított zónákban), rád csak egy olyan 20 km/h -s mozgási energia marad. Az öv megfog, lesz egy lila foltod, belefejelsz a légzsákba (ami szerintem a te kedvenceidben nem volt, bár ezt nemtom (nem a felújítottakról hanem az eredetiekrõl beszélünk)). Ha nem vagy bekötve akkor a légzsák megfog max egy kis pukszli keletkezik a fejeden ha beütöd a szélvédõbe.
És ha okoskodás helyett utánanéznél, nem járatnád le magad hülyeségekkel. És ne mond, hogy ez nem igy van, mert ez fizika. Szerinted a Volvo annó miért költött dollármilliárdokat arra, hogy kifejlessze az ilyen gyûrõdési zónákat és a modern biztonsági övet és a légzsákot? Azért mert Cuda olyan biztonságos volt? Nem. Azért mert amikor azokat építették akkor bizony egy balesetnél minden erõ rád hatott és bizony nem lettél volna szép látvány amikor kiszednek a mentõk a verdából. Igaz, hogy vas nem törik rommá, de a benneülõ úgy pattog benne mint egy labda.
Þór vígi þessi rúnar
EZT A VIDEOT MINDENKI CSAK SAJAT FELELOSSEGRE NEZZE MEG.UTANA NE REKLAMALJ.CSAK EROS IDEGZETUNEK.
DE KOMOLYAN!!!!!!!!!!
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Csak azért kötök, mert akkora baromságokon vitatkoztok balesetes topicba, hogy az már fáj 😊
persze van ütközés nem kevés amit semmiben sem élnek túl...
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE