37102
-
#12146 tudtok olyan oldalt, ami megbízhatóan leírja hogy jelenleg milyenek az útviszonyok az országban, vannak e torlódások stb...? -
#12145 itt van az M0 kamionos malőr
Biztos egyszerű volt onnan kiemelni -
#12144 Járdán a helyük de nyugodtan a nagy forgalomba úgy tudnának menni ha nekik kiterelt sávjuk lenne...kurva egyszerű csak pénz nincs vagy basznak rá a nagy fejesek. Itt a legnagyobb a gond. Nézzétek meg Balaton körül faszán ki van építve települések nagy részén belül is van mindenki szépen megy a sávjában nincs semmi gond... -
#12143 ha ésszel tudna bringázni a sok hülye, akkor én is mindenképp a járdára küldeném őket. De sajnos nem tudnak. Főleg ezek a Critical Mass buzi futárok a gecik. Autók között cikáznak mint a vadbarom aztán meg jönnek lincselni ha meglököm. Szerintem könnyebb azt a pár kilós szart terelgetni, meg vigyázni, vele, mint egy 1600 kilós autóval... -
#12142 Én felháborítónak tartom, hogy a bringások nem mehetnek a járdán. Mert "zavarja a gyalogosforgalmat".. Meg balesetveszélyes.. OMG.. Persze buszkerék alá esni nem az, az teljesen ok. Évente hal meg rengeteg bringás balesetben.. Ha mindegyik a járdán menne, mi lenne? Egy halom apró baleset maximum (legdurvább esetben gipszeléssel megoldható), de nem halna meg senki.. -
#12141 Építs nekik bicikliutat :). Tuti vállalkozás lenne.
Amúgy a biciklisnek se a járdán nem lehet menni se az úton akkor hol? :). Járdán gyalogos miatt úton autósok miatt. Persze a KRESZ engedi az úton való közlekedést mégse örültök nekik. Persze megvannak a szabályok arra is de aki tartja magát azzal nincs bajom aki baszik rá? Azt elcsapom.
Oktatóm mondta miközben mentem már 3 éve volt. Fordulok le Nyíregyen az Arany János utcába van ott egy geci nagy zebra és láttam hogy jön a fószer bringával. Oktatóm fogta beletaposott a gázba miközben én fékeztem...MONDOM MI A KURVA ISTEN HÁT MIT CSINÁL? Azt mondja. Üsd el bazdmeg hát nem száll le a tetves bringáról akkor ő a hibás...ejjj mondom...tisztában vagyok a dolgokkal, de akkor se csapom el... -
#12140 áá ilyet ne is mondj mee a bicikliseknek a jooog meg a minden... nekem is herótom van már tőlük, emelgetik a szarjaikat azt hiszik övék a világ, aztán meg vannak lepődve a kilapítom őket. ALKALMAZKODJATOK BASSZÁTOK MEG! -
shumika #12139 xD sztem nem.
Am rádjárnak a biciklisek.....vagy forditva :) -
#12138 Nem lehet olyan "petíciót", vagy bármit beadni valahová, hogy az összes kib..tt biciklis takarodjon le az utakról??!!!
( ma is sikerült felborítanom egy retket.. ) -
#12137 Peugeot vs Opel
Ehh dettó ilyen az opelom :S -
#12136 Már megint szakad ez a szenny-.- Reggel takaríthatom az autót...csodás... -
#12135 Hóban én úgy vettem észre kicsit jobban tud felmenni a hegyre, később kapar el. Egy kicsit engedem vissza a gyári értéknél kb annyit amennyit leírtatok. Úgyis szinte mindig egyedül vagyok és nem cipelek vele cumókat se. Meg a másik hogy kevésbé akar így szétesni gödröknél -
#12134 ja most látom sry :D -
#12133 nemrég a belvárosból az M3 majd az M0-áson jöttem haza, Dunakeszi lehajtónál nagy hepaj van, egyik felhajtón ha jól láttam a sötétben egy kamion kidőlt szalagkorlátostul..
full be volt állva minden le és felhajtó arrafelé -
#12132 Na, itt nálunk gyakorlatilag használhatatlan az úthálózat. Holnap szerintem lesz pár új kép :> 40 perc volt átvergődni ezen a kis pöcs városon, ezalatt láttam 2 megbénult kamiont, meg egy koccanást. :D -
#12131 erősen, elpusztíthatatlanul XD kis szerencsével még engem is túlélhet XXXXXD -
#12130 persze, hogy más..:D
nem hasonlítani akarom, csak felvetettem..:D
egyébként májad hogy van?XDDDD -
#12129 azé más a Forma 1 világa meg más a hétköznapi közlekedés :D hiába fújod fel kevésbé, mást nem veszel észre, csak hogy jobban kopik a gumi.. -
#12128 Értem..
köszi a válaszokat.. csak felvetettem, mert ilyet hallottam.. :)
( azért gondoltam hihetőnek, mert a forma 1-ben is szemmel láthatóan kicsi nyomással mennek a tapadás miatt..) -
#12127 nézz meg egy triálmotort 0.3 barral megy
a katonai terepes teherautókon is csökkenthető menet közben a nyomás
azért annyira nem hülyeség,1.5 barig semmi baja nem lesz a guminak -
#12126 Új 0-áson egyik felhajtónál kamion árokban feküdt. -
#12125 meg amennyivel növelné is a felületet, az nemszámít sokat, télen inkább a lassúsággal lehet csökkenteni a megcsúszás veszélyét, szerintem ^^ -
#12124 Ezt inkább versenyautón/gumin szokták csinálni, utcai autón/gumin nem fogsz sok változást észlelni szerintem. -
#12123 csak a gumit fogod vele szétkúrni és egyébként télen 0.2 bar-ral nagyobb nyomás kell a gumikba a kisebb hőmérséklet miatt. -
#12122 bocs az off-ért
Lehet, hogy oltári nagy baromságot fogok kérdezni... de szerintetek abban van valami, hogy ha a guminyomásból lejjebb engedek, ( 2.2-ről kb. 1.9-re )akkor "jobb lesz a tapadás", ergo arra lennék kíváncsi, hogy igaz-e hogy kevésbé csúszik a kocsi majd annyira? :DD
Így télen, ónos eső előtt gondoltam felrakom ezt a kérdést..:D valahol olvastam a minap, aztán elmosolyodtam rajta.. mert ha így van, egy próbát megér :DDDDDD XD -
öregember #12121 -
#12120 igyunk XXXXXXXXXD -
öregember #12119 erre iszunk XD -
#12118 rohaggyámeg majd beledöglöttem a fájdalomba XXD utána meg 2 órát aludtam az altatástól XD -
öregember #12117 na, sikerült a végbél szűkítő műtéted ? :P -
öregember #12116 -
#12115 ha a kamionosok összejönnek... :S -
öregember #12114 íííííííííííí paszmek -
Halálos baleset az M1-esen -
#12112 Ember, még ki se húzták a gégecsövet a picsádból, de már iszol? XDDDD -
#12111 nice -
#12110 az rendes embernek egy évi adag XDD -
#12109 alap mennyiséget csak XD -
#12108 Mennyit ittál Lala? -
#12107 most nézem rosszra válaszoltam..