37102
  • w77d
    tudtok olyan oldalt, ami megbízhatóan leírja hogy jelenleg milyenek az útviszonyok az országban, vannak e torlódások stb...?
  • Benel
    itt van az M0 kamionos malőr
    Biztos egyszerű volt onnan kiemelni
  • Ulvar
    Járdán a helyük de nyugodtan a nagy forgalomba úgy tudnának menni ha nekik kiterelt sávjuk lenne...kurva egyszerű csak pénz nincs vagy basznak rá a nagy fejesek. Itt a legnagyobb a gond. Nézzétek meg Balaton körül faszán ki van építve települések nagy részén belül is van mindenki szépen megy a sávjában nincs semmi gond...
  • w77d
    ha ésszel tudna bringázni a sok hülye, akkor én is mindenképp a járdára küldeném őket. De sajnos nem tudnak. Főleg ezek a Critical Mass buzi futárok a gecik. Autók között cikáznak mint a vadbarom aztán meg jönnek lincselni ha meglököm. Szerintem könnyebb azt a pár kilós szart terelgetni, meg vigyázni, vele, mint egy 1600 kilós autóval...
  • SötétBarom
    Én felháborítónak tartom, hogy a bringások nem mehetnek a járdán. Mert "zavarja a gyalogosforgalmat".. Meg balesetveszélyes.. OMG.. Persze buszkerék alá esni nem az, az teljesen ok. Évente hal meg rengeteg bringás balesetben.. Ha mindegyik a járdán menne, mi lenne? Egy halom apró baleset maximum (legdurvább esetben gipszeléssel megoldható), de nem halna meg senki..
  • Ulvar
    Építs nekik bicikliutat :). Tuti vállalkozás lenne.

Amúgy a biciklisnek se a járdán nem lehet menni se az úton akkor hol? :). Járdán gyalogos miatt úton autósok miatt. Persze a KRESZ engedi az úton való közlekedést mégse örültök nekik. Persze megvannak a szabályok arra is de aki tartja magát azzal nincs bajom aki baszik rá? Azt elcsapom.

Oktatóm mondta miközben mentem már 3 éve volt. Fordulok le Nyíregyen az Arany János utcába van ott egy geci nagy zebra és láttam hogy jön a fószer bringával. Oktatóm fogta beletaposott a gázba miközben én fékeztem...MONDOM MI A KURVA ISTEN HÁT MIT CSINÁL? Azt mondja. Üsd el bazdmeg hát nem száll le a tetves bringáról akkor ő a hibás...ejjj mondom...tisztában vagyok a dolgokkal, de akkor se csapom el...
  • w77d
    áá ilyet ne is mondj mee a bicikliseknek a jooog meg a minden... nekem is herótom van már tőlük, emelgetik a szarjaikat azt hiszik övék a világ, aztán meg vannak lepődve a kilapítom őket. ALKALMAZKODJATOK BASSZÁTOK MEG!
  • shumika
    xD sztem nem.

Am rádjárnak a biciklisek.....vagy forditva :)
  • matyi0323
    Nem lehet olyan "petíciót", vagy bármit beadni valahová, hogy az összes kib..tt biciklis takarodjon le az utakról??!!!

( ma is sikerült felborítanom egy retket.. )
  • Benel
    Peugeot vs Opel

Ehh dettó ilyen az opelom :S
  • Willi Betz
    Már megint szakad ez a szenny-.- Reggel takaríthatom az autót...csodás...
  • Benel
    Hóban én úgy vettem észre kicsit jobban tud felmenni a hegyre, később kapar el. Egy kicsit engedem vissza a gyári értéknél kb annyit amennyit leírtatok. Úgyis szinte mindig egyedül vagyok és nem cipelek vele cumókat se. Meg a másik hogy kevésbé akar így szétesni gödröknél
  • Benel
    ja most látom sry :D
  • Benel
    nemrég a belvárosból az M3 majd az M0-áson jöttem haza, Dunakeszi lehajtónál nagy hepaj van, egyik felhajtón ha jól láttam a sötétben egy kamion kidőlt szalagkorlátostul..
    full be volt állva minden le és felhajtó arrafelé
  • SötétBarom
    Na, itt nálunk gyakorlatilag használhatatlan az úthálózat. Holnap szerintem lesz pár új kép :> 40 perc volt átvergődni ezen a kis pöcs városon, ezalatt láttam 2 megbénult kamiont, meg egy koccanást. :D
  • w77d
    erősen, elpusztíthatatlanul XD kis szerencsével még engem is túlélhet XXXXXD
  • matyi0323
    persze, hogy más..:D
    nem hasonlítani akarom, csak felvetettem..:D

egyébként májad hogy van?XDDDD
  • w77d
    azé más a Forma 1 világa meg más a hétköznapi közlekedés :D hiába fújod fel kevésbé, mást nem veszel észre, csak hogy jobban kopik a gumi..
  • matyi0323
    Értem..
    köszi a válaszokat.. csak felvetettem, mert ilyet hallottam.. :)
    ( azért gondoltam hihetőnek, mert a forma 1-ben is szemmel láthatóan kicsi nyomással mennek a tapadás miatt..)
  • pszihopata
    nézz meg egy triálmotort 0.3 barral megy

a katonai terepes teherautókon is csökkenthető menet közben a nyomás

azért annyira nem hülyeség,1.5 barig semmi baja nem lesz a guminak
  • Willi Betz
    Új 0-áson egyik felhajtónál kamion árokban feküdt.
  • ocskoszilard
    meg amennyivel növelné is a felületet, az nemszámít sokat, télen inkább a lassúsággal lehet csökkenteni a megcsúszás veszélyét, szerintem ^^
  • Norbi1990
    Ezt inkább versenyautón/gumin szokták csinálni, utcai autón/gumin nem fogsz sok változást észlelni szerintem.
  • Tomászító
    csak a gumit fogod vele szétkúrni és egyébként télen 0.2 bar-ral nagyobb nyomás kell a gumikba a kisebb hőmérséklet miatt.
  • matyi0323
    bocs az off-ért

Lehet, hogy oltári nagy baromságot fogok kérdezni... de szerintetek abban van valami, hogy ha a guminyomásból lejjebb engedek, ( 2.2-ről kb. 1.9-re )akkor "jobb lesz a tapadás", ergo arra lennék kíváncsi, hogy igaz-e hogy kevésbé csúszik a kocsi majd annyira? :DD
    Így télen, ónos eső előtt gondoltam felrakom ezt a kérdést..:D valahol olvastam a minap, aztán elmosolyodtam rajta.. mert ha így van, egy próbát megér :DDDDDD XD
  • öregember
  • w77d
    igyunk XXXXXXXXXD
  • öregember
    erre iszunk XD
  • w77d
    rohaggyámeg majd beledöglöttem a fájdalomba XXD utána meg 2 órát aludtam az altatástól XD
  • öregember
    na, sikerült a végbél szűkítő műtéted ? :P
  • öregember
  • w77d
    ha a kamionosok összejönnek... :S
  • öregember
    íííííííííííí paszmek
  • ladarevolution

Halálos baleset az M1-esen
  • solo
    Ember, még ki se húzták a gégecsövet a picsádból, de már iszol? XDDDD
  • bakkerman