Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Pl ez
Sose értem meg 2 bazi nagy pedált hogy lehet összetéveszteni, vagy mit csinált ez, magyarázza már el valaki 😄D
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
ez a lényeg<#eljen>#eljen>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Másrészt az ilyen autók adnak némi hamis biztonságérzetet is. Amivel röhögve lehet 200at menni, annak az ember nyomja, mert úgy érzi nem hajtja annyira. Az enyémmel nem merek száguldozni, mert ahhoz, hogy rendesen menjen tolni kell mint a disznó. Nyilván néha néha egy kis adrenalin miatt megkergetem, de nem megyek vele huzamosabb ideig 180al. Hangos is könnyû is. Viszont alacsonyabb sebesség mellett szeretem rugdalni (mindenféle szûk úton, meg ahol van értelme) 😄D A harmadikat évente kétszer forgatom le végig kb.. 😄DD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
az autó ha nagy teljesítményû sokkal jobban csábít a száguldozásra
ugyanez van egy 160 lovas sportmotorral,nem véletlenül olyan gyakori a halálos motorbaleset náluk,és nem a nagyrobogók v. chopperek szállnak el
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
am most hibáztathattok akárkit...a lényeg,hogy a srác volt a hibás,mert túl gyorsan hajtott és kész...ez nem balfaszság...ez egy baleset,bármeikõtökkel elõfordulhatna,ilyen sebességnél..
mellesleg sztem egy erõsebb autó,nem megy gyorsabban,csak jobban tud gyorsulni...egy 100lovassal is lehet bõven menni 200-at...csak több idõ kell,hogy elérje ezt a sebességet
BMW Über Alles!
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
meg kell hagyni az oszlop ki se szakadt,jól le volt csavarozva...
errõl szerintem kb csak a szülõk tehetnek
nevelték volna meg rendesen vagy ne vettek volna neki erõs autót
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
.: mobilize.hu :.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
aha nem tartott elég követési távolságot a rendõr <#hehe>#hehe>
õ hibája
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül