37102
-
#12266 Még mindig azt mondom az ilyen embert kínozni kéne, nem megölni...túl könnyű lenne...szépen lassan évekig kínozni...
Nagyon sajnálom ami történt a rokonoddal, jobbulást és kitartást neki. -
#12265 ITT egy kis adalék a november végi ózdi balesetről: a térfigyelő kamera felvétele.
A Skodát közeli rokonom vezette, azóta is életveszélyben van. 1-2 másodperccel hamarabb ér oda, akkor nincs semmi. És a házuk előtt, a parkolótól kb. 30 méterre történt a baleset.
A felvételen a baleset maga nincs rajta, de tisztán látszik, hogy a Jaguar bőven 100 felett megy, záróvonalon előz, és majdnem csattan egy másik autóval is előtte. Meg ott a zebra is, amin épp előtte mennek át többen is.
Nem nagyon tudom még mindig felfogni, egyszerre van bennem miatta szorongás, düh, harag, és leginkább aggodalom. Az említett rokonék pont egy héttel előtte voltak nálunk. -
#12264 Nem hosszabb. -
öregember #12263 egy picivel hosszabb videó -
öregember #12262 22 óra 30 perc körül a Szépjuhászné úton, Nagykovácsi felé, az Ördögárok felett átívelő hídtól 100-150 méterre fának rohant eddig tisztázatlan körülmények között egy Peugeot személyautó. A sofőr beszorult a roncsba és mire a tűzoltók kiszabadították, már nem tudták megmenteni az életét.
A férfi egyedül ült az autóban, a balesetben más nem sérült meg -
Héeder #12261 Ha az én kocsimba is belement volna az a köcsög orosz,akkor ott nem igazán érdekelt volna ha rendőrök kuksolnak ütöttem volna a tagot amíg lélegzik.
De hála Istennek lehet látni a videón ,hogy a rendőrök is beszálltak a buliba ;)
Gondolom őket nem is fogják megrángatni emiatt. -
#12260 adtam volna neki én is
rábaszott mert videófelvétel van,nincsen ügyvéd ami kihúzza ezek után
bent meg elintézik úgyis ha arcoskodik -
#12259 A cayenne-est sajnálom a legkevésbé, annak csak annyi hogy vesz egy újat, mint más új cipőt ha már elhasználta. A többi szegény autós (pl. civices) meg várhat a biztosítóra hogy kifizessék a kárt, már ha volt neki. -
#12258 dicséretes, hogy a rendőröktől is kap becsülettel!
p.s.: Azért a csávó fejét is "behorpasztotta" valaki... :) -
#12257 Ezt a gyereket addig kellett volna ütni amíg él!!!!
Jól láttam, hogy egy Porsche Cayenne-ak rongyol neki tolatva??? Fizethet a hülye paraszt! Döglene meg az ilyen -> -
n003 #12256 bakter pont ezen gondolkoztam mikor láttam hogy eltörött a lába :( .. vajh mi lesz egy versenyló sorsa szintén bedarálják kolbásznak?? :O -
#12255 Hat évet kapott egy ittasan halálos balesetet okozó domonyi autós
-
#12254 részeg
-
#12253 Bazz,jól ketté tört a lába:S -
#12252 Arra nem gyanakodsz hogy megcsúszott bammeg? XD Persze mindenki magából indul ki :DDD -
#12251 pont ilyet a céges autóm
nem szeretném ha így végezné... -
#12250 megkapnád azt is,minden este......pfej -
#12249 már kolbász..... -
n003 #12248 szegény paci :(:(:( -
#12247 nincs? ha én bemegyek majd lenne. nem tagadhatják meg egy embertől a létfenttartó táplálékot XXXD -
#12246 a sitten nincs pia,tanulj belőle -
#12245 érzem az erőben XXXD -
n003 #12244 gyanítod???!! :DDD -
#12243 gyanítom rendesen be lehetett baszva csak azt nem írták le... -
n003 #12242 még szerencse hogy nem volt ott senki :|
ami számomra érthetetlen hogy a helyszínelők krétázása alapján nyíl egyenesen ment neki az oszlopnak!? :( -
#12241 'kétágú falétra széttörött és fennakadt a kerítésen. A szerszámok egy részét a garázsbejáró elől és a bokrok alól szedték össze."
-arccal hárítani egy fogót pl.? -
#12240 Hopsz, ez a motor kiugrott
-
#12239 Nulláson, este 9 kor, hullafáradtan verseny utánn csak a megengedett fölött mentünk.Épp, hogy 100 at mutatott az óra. -
USAMEN POWER #12238 Ha mindez 120 körül történt, akk ti se mehettetek lassan. -
#12237 Nem az első eset.Én is kicsit meg lepődtam mikor tavalyelőtt egyik versenyről tartottunk haza a nulláson, és egy német rendszámos merci ugyan így 120 körül kivágott mögülünk, megelőzött, majd be elénk...Csodálkoztam, hogy nem borult fel. -
öregember #12236 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!OFF
jókat röhögtem a kommenteken :D
kapja rendesen a savat a posztoló -
#12235 bár baleset nem lett belőle de érdekes
busszal 130-al az M5-ösön -
#12234 az baráti volt..örülhet hogy feltölthette a videót :)
-
#12233 -
#12232 vagy valaki leitatta? -
#12231 lehet hogy red-et akart mondani sokszor valóóban, de az lehetetlen így inkább azt mondta hogy brebrebrebre -
#12230 neörüjjé bazdmeg XXXD -
öregember #12229 -
#12228 Belőled egy van,de igy is tragédia xD -
#12227 nem baj így is sok van belőlük XXXD