37102
-
#12306 Ébredtem már fel 6 hónap kómából öntudatlanul..
Mert belém jött egy terepjáró 65-el, és mikor magamhoz tértem, első dolgom volt, hogy mentem egy kört..
Szerintem a para nem megoldás, és még mindig fent tartom, hogy aki fél, ne üljön kocsiba, veszélyezteti önmagát is és másokat is.. -
#12305 pontosabban nem is fél, hanem óvatos. és bocsi a dupláért -
#12304 nagy májer lehetsz. én sem szoktam tökölni (városban mondjuk 35, azon kívül 60 kb, de Abs nélkül), de megértek másokat. Anya is fél azóta amióta egyszer kishijján magához szólította a jóisten, és meg is értem. -
#12303 az hogy te hol érzed biztonságosnak a tempót az egy dolog
mások a képességek-gumik-életkor-futómű stb.
aki inteligens az tolerálni is tud,te is tudsz?
tolt már le az útról valami böszme nagyteljesítményű autó?
gondolom igen,jólesett? -
DIESEL DOG #12302 aztk*rvaélet :O -
#12301 Hétvége van,plusz havazik is. Ilyenkor nem kell semmin csodálkozni :D -
#12300 elég érdekesen látjátok a hóban való közlekedést a gázt minden idióta tudja nyomni általában a megállás okoz problémát és ha csúszik az autó a talpad alatt meg csattog az abs lehetsz te schumacher is a fizika törvényeit nemtudod legyőzni, ezzel természetesen nem azt mondom hogy nincsenek az utakon túlzottan óvatos emberek akik indokolatlanul lassan mennek. -
#12299 Ez a másik hiányosság a vezetés oktatásban hogy nem készítik fel az embereket a téli körülményekre. Sokan épphogy átcsúsznak így is a rutin és forgalmi vizsgákon és nem alkalmasak arra hogy nagyobb forgalomban vezessenek. Ha még hozzájön egy kis hó akkor ott már végképp leblokkolnak. -
shumika #12298 Jogos, aki fél vagy nem tud vezetni télen ne üjjön be kocsiba. -
#12297 Egy picit lehet off, és szidni is fogtok érte, egyik közösségi portálra már kiírtam, ott majd hogy nem megköveztek a véleményemért, kíváncsi vagyok ti hogy látjátok? Valóban csak én fogom fel rosszul a dolgokat.?
Nem értem az emberek közlekedési szokásait, stílusát, vezetési tudását. Leesik egy kis hó attól miért kell az egész városon 25-el végig jönni? Jó persze.. nehogy neki menjen valakinek, ezt még valamennyire megértem ( na jó.. egyáltalán nem értem meg.. de mindegy. ), de hogy a 4-en basszus 40-el jön. Szerintem ez sokkal baleset-veszélyesebb néha, mintha menne 60-al.
Emberek milliói miért ülnek télen kocsiba? Vagy miért egyáltalán jogsi nekik? Állítom némelyik gyalog gyorsabb lenne..
-
shumika #12296 -
#12295 mondjuk e.ü.-n
10 óra abból 5 film nézés maradék meg az újra élesztés stb...megtanulása. -
#12294 ha rajtam múlna minden tanulóvezető azzal kezdené hogy végignéz ilyen filmekből meg fotókból egy adagot
csak hogy tudja mit okozhat egy sima zebrán előzésből -
shumika #12293 A mentősöknek mondtam milyen érzés lehetett. -
#12292 Nem érzett semmit elhiheted...nem hiszem hogy magánál maradt... -
shumika #12291 FUCK az már tényleg nagyon gáz OMG. Milyen érzzés lehetett. -
#12290 na igen... itthon volt egy olyan baleset nemrég, hogy egy -asszem- egy kenyérszállító elütött egy nőt aki biciklin ült, hát meg a pár hónapos gyereke, és mivel az út ahova a csávó lefordult a kocsival az magasabban van, ezért nem látta a nőt, és a kocsi alá gyűrte a biciklit, a mentősök 4-5 darabban vitték el a kisgyereket, annyira szétkapta a baleset :/ -
#12289 vicces, hogy a zebrán az emberek nyugodtan mennek tovább. szerintem fel sem fogták, hogy mi történt. -
Héeder #12288 meg a mentősöknek akik kijöttek utána:( -
#12287 a lefékező autósnak biztos kellemes élmény lehetett látni ahogy a húscafatok repülnek el előtte. :|||| -
shumika #12286 Hátt a kocsi nem is 50-el ment. sztem ment olyan 130-140-el. -
Héeder #12285 Hogy lehetnek ennyire idióta barmok az emberek?
Amikor megáll a csávó vagy ami maradt belőle látszik még hogy a vér szétkenődik az aszfalton.
Amúgy erről vmi infója nincs valakinek? -
#12284 bizony szét... maradt belőle a kocsin is meg el is repült... -
shumika #12283 JUJJ ez szétszakadt? -
#12282 az szétszakadt elég szépen... -
#12281 durva de mit keresett ott a csávó? :O -
vótmá? elég durván elcsapja a csávókámat :/ -
De durva hangja van már! -
öregember #12278 -
#12277 #12199 -
#12276 -
#12275 nyád XD -
#12274 nálunk például /balatonpart/ nyáron a német tatterek tarolnak -
#12273 2 éves de egy Lada többet ér :DDDD -
#12272 milyen bontószökevény??? 2 éves drága verdára ilyet mondani..rohaggyále XXD -
#12271 Szerintem ez hülyeség,a magyarok is épp ugy okoznak baleseteket,meg épp olyan hülyék ők is az utakon..Te meg inkább halgass 200al menni egy bontószökevénnyel...az mi? -
#12270 én velük jövök-megyek 1000 kilómétereket milánóig ,a legtöbbje normális
hülye meg itt is van bőven,nem biztos hogy statisztikailag több balesetet okoznak mint a magyarok
rengeteg román halad rajtunk keresztül és minimum 1000 kilómétert mennek egy seggel
sőt sok lemegy spanyolországba is
a kamionok is,jó hogy román meg ukrán karambolozik,más már nem jön erre mert kinyírták őket az árakkal -
#12269 bazdmeg ez már tényleg hihetetlen... nálunk a balesetek 80%-át románok okozzák. Én bevezetném az állam helyében, hogy amikor bejönnek az országban, le kell tenniük egy két milliót a határon és ha nem csináltak galibát akkor kifelé visszakapják. Jobban odafigyelnének, de ha nem akkor lenne bevétel az államnak... -
#12268 aztakurva -
öregember #12267 románok (ismét)