37102
  • matyi0323
    Ébredtem már fel 6 hónap kómából öntudatlanul..
    Mert belém jött egy terepjáró 65-el, és mikor magamhoz tértem, első dolgom volt, hogy mentem egy kört..
    Szerintem a para nem megoldás, és még mindig fent tartom, hogy aki fél, ne üljön kocsiba, veszélyezteti önmagát is és másokat is..
  • matthias92
    pontosabban nem is fél, hanem óvatos. és bocsi a dupláért
  • matthias92
    nagy májer lehetsz. én sem szoktam tökölni (városban mondjuk 35, azon kívül 60 kb, de Abs nélkül), de megértek másokat. Anya is fél azóta amióta egyszer kishijján magához szólította a jóisten, és meg is értem.
  • pszihopata
    az hogy te hol érzed biztonságosnak a tempót az egy dolog

mások a képességek-gumik-életkor-futómű stb.

aki inteligens az tolerálni is tud,te is tudsz?

tolt már le az útról valami böszme nagyteljesítményű autó?

gondolom igen,jólesett?
  • DIESEL DOG #12302
    aztk*rvaélet :O
  • Willi Betz
    Hétvége van,plusz havazik is. Ilyenkor nem kell semmin csodálkozni :D
  • Ztech
    elég érdekesen látjátok a hóban való közlekedést a gázt minden idióta tudja nyomni általában a megállás okoz problémát és ha csúszik az autó a talpad alatt meg csattog az abs lehetsz te schumacher is a fizika törvényeit nemtudod legyőzni, ezzel természetesen nem azt mondom hogy nincsenek az utakon túlzottan óvatos emberek akik indokolatlanul lassan mennek.
  • Adaaam
    Ez a másik hiányosság a vezetés oktatásban hogy nem készítik fel az embereket a téli körülményekre. Sokan épphogy átcsúsznak így is a rutin és forgalmi vizsgákon és nem alkalmasak arra hogy nagyobb forgalomban vezessenek. Ha még hozzájön egy kis hó akkor ott már végképp leblokkolnak.
  • shumika
    Jogos, aki fél vagy nem tud vezetni télen ne üjjön be kocsiba.
  • matyi0323
    Egy picit lehet off, és szidni is fogtok érte, egyik közösségi portálra már kiírtam, ott majd hogy nem megköveztek a véleményemért, kíváncsi vagyok ti hogy látjátok? Valóban csak én fogom fel rosszul a dolgokat.?

Nem értem az emberek közlekedési szokásait, stílusát, vezetési tudását. Leesik egy kis hó attól miért kell az egész városon 25-el végig jönni? Jó persze.. nehogy neki menjen valakinek, ezt még valamennyire megértem ( na jó.. egyáltalán nem értem meg.. de mindegy. ), de hogy a 4-en basszus 40-el jön. Szerintem ez sokkal baleset-veszélyesebb néha, mintha menne 60-al.
    Emberek milliói miért ülnek télen kocsiba? Vagy miért egyáltalán jogsi nekik? Állítom némelyik gyalog gyorsabb lenne..

• shumika
  • Ulvar
    mondjuk e.ü.-n

10 óra abból 5 film nézés maradék meg az újra élesztés stb...megtanulása.
  • pszihopata
    ha rajtam múlna minden tanulóvezető azzal kezdené hogy végignéz ilyen filmekből meg fotókból egy adagot

csak hogy tudja mit okozhat egy sima zebrán előzésből
  • shumika
    A mentősöknek mondtam milyen érzés lehetett.
  • Ulvar
    Nem érzett semmit elhiheted...nem hiszem hogy magánál maradt...
  • shumika
    FUCK az már tényleg nagyon gáz OMG. Milyen érzzés lehetett.
  • szomferi
    na igen... itthon volt egy olyan baleset nemrég, hogy egy -asszem- egy kenyérszállító elütött egy nőt aki biciklin ült, hát meg a pár hónapos gyereke, és mivel az út ahova a csávó lefordult a kocsival az magasabban van, ezért nem látta a nőt, és a kocsi alá gyűrte a biciklit, a mentősök 4-5 darabban vitték el a kisgyereket, annyira szétkapta a baleset :/
  • DJ RX7
    vicces, hogy a zebrán az emberek nyugodtan mennek tovább. szerintem fel sem fogták, hogy mi történt.
  • Héeder
    meg a mentősöknek akik kijöttek utána:(
  • DJ RX7
    a lefékező autósnak biztos kellemes élmény lehetett látni ahogy a húscafatok repülnek el előtte. :||||
  • shumika
    Hátt a kocsi nem is 50-el ment. sztem ment olyan 130-140-el.
  • Héeder
    Hogy lehetnek ennyire idióta barmok az emberek?
    Amikor megáll a csávó vagy ami maradt belőle látszik még hogy a vér szétkenődik az aszfalton.
    Amúgy erről vmi infója nincs valakinek?
  • w77d
    bizony szét... maradt belőle a kocsin is meg el is repült...
  • shumika
    JUJJ ez szétszakadt?
  • w77d
    az szétszakadt elég szépen...
  • Ulvar
    durva de mit keresett ott a csávó? :O
  • szomferi

vótmá? elég durván elcsapja a csávókámat :/
  • Carlos

De durva hangja van már!
  • öregember
  • Carlos
  • pszihopata
  • w77d
    nyád XD
  • pszihopata
    nálunk például /balatonpart/ nyáron a német tatterek tarolnak
  • bency
    2 éves de egy Lada többet ér :DDDD
  • w77d
    milyen bontószökevény??? 2 éves drága verdára ilyet mondani..rohaggyále XXD
  • bency
    Szerintem ez hülyeség,a magyarok is épp ugy okoznak baleseteket,meg épp olyan hülyék ők is az utakon..Te meg inkább halgass 200al menni egy bontószökevénnyel...az mi?
  • pszihopata
    én velük jövök-megyek 1000 kilómétereket milánóig ,a legtöbbje normális

hülye meg itt is van bőven,nem biztos hogy statisztikailag több balesetet okoznak mint a magyarok

rengeteg román halad rajtunk keresztül és minimum 1000 kilómétert mennek egy seggel
    sőt sok lemegy spanyolországba is

a kamionok is,jó hogy román meg ukrán karambolozik,más már nem jön erre mert kinyírták őket az árakkal
  • w77d
    bazdmeg ez már tényleg hihetetlen... nálunk a balesetek 80%-át románok okozzák. Én bevezetném az állam helyében, hogy amikor bejönnek az országban, le kell tenniük egy két milliót a határon és ha nem csináltak galibát akkor kifelé visszakapják. Jobban odafigyelnének, de ha nem akkor lenne bevétel az államnak...
  • Carlos
    aztakurva
  • öregember
    románok (ismét)