37102
  • matyi0323
    Fuu.. azért olyan minőségű úton, esőben ( legalábbis látszik, hogy vizes ) 140-el rongyolni.. látszik nem egy életbiztosítás, főleg nem egy "mondhatni erős motorhoz járó " 0 kasztniban.. :/
  • whiskeyman
    140-nel ezzel a szutyokkal, ilyen úton, szerencsére nem másnak ment neki az idiótája
  • Carlos
    jól elkúrták a karácsonyukat...
  • st3ve

http://www.haon.hu/debrecen/ketten-haltak-meg-a-fanak-csapodott-suzukiban-debrecen-hataraban/news-20101223-09193245
  • st3ve
    Ketten haltak meg a fának csapódott suzukiban

• Carlos
    szép látvány lehetett...
  • bency
    Ejj....nah ez már vad azért.
  • DIESEL DOG #12339
    :O
  • desigo
    Nem vette észre a sofőr, hogy elgázolt valakit,száz kilométeren át trancsírozta a kamion
  • DIESEL DOG #12337
    De ahogy elnézem mindegyik satuféket nyom... ne csodálkozzanak hogy még irányítani sem lehet az autót.
  • Benel
    gyülekező a lejtő alján D
  • tuzfal3
    Mi gyulladt ki a kocsiban?
  • desigo
    diákok közé hajtott egy autó Tajvanon
  • milk4
    Azért különkiadás mert igazából a 16. szezon csak januártól lesz(remélhetőleg) és a Top Gear mindig dedikált a karácsonynak egy részt.És ami az év vége felé lesz az meg gondolom a "Top Gear Awards" miatt lesz vagy kárpótlás mert sokat csúszik a szezon.:D
    Mellesleg a top gearben sokszor van ez,hogy vesznek 1000-1500fontért egy autót amivel megtesznek 1-2000km-t.Pl a karácsonyi különkiadásban amerikában fognak furikázni.
  • Ulvar
    Karácsonyi különkiadás?
    Irakból Izraelbe?

Azért...érzed...:D.
  • milk4
    Top Gear:P Ha jól tudom akkor ma vagy holnap jön a karácsonyi különkiadás BBC2-n és 27-28.-a környékén egy speciális rész amikor irakból átvezetnek izraelbe.
  • Ulvar
    TOP GEAR: TOP 5 VERSENYBALESET AZ AUTOSPORTBAN 2010
  • SötétBarom
    Neked kurva nagy tespedős verdád van, szerintem azért bírod jobban idegekkel :D
  • SötétBarom
    :D:A?S

Hupsz. :D
  • Benel
    Ez a jobbra tarts eléggé el lett felejtve többsávos utakon, a marhája a belsőben havas úton szüttyög és bele nem nézne abba a kurva belsőtükörbe mert azt pont nem ilyenek miatt szerelték fel áá... de persze haladni az nem akar akkor miazannyának megy ott?? Fél hogy kintreked a külsőben és ott hal éhen, pedig csak a jövőhéten majd egyszer a baloldali sáv kell neki valami lehajtáshoz?

Na eez engem 100x jobban tud idegelni minthogy valaki a szimpla 1-1sávos úton lassan megy.. azt egy belátható helyen odafigyelve meglehet előzni hóba is, mert ha ő lassú, feltételezhetően nem kell irdatlanul száguldozni és rángatni a kormányt megelőzése közben
  • n003
    jah ezt elfelejtettem hogy ne csak uff-oljak :)
  • matyi0323
    ugye milyen idegesítő amikor zöld a lámpa és csak 40-el mennek....
    és oké mondhatjátok, hogy egy lámpa kb. 90 másodperc.. annyit kibír az ember.. aham igen, de mikor ez van 8-9 lámpánál.. mert valaki teljesen indokolatlanul nem megy belsősávban, ( külsőben sem, de az még annyira nem is felháborító ), aztán mikor rávillogok.. esetleg nyomok egy tényleg rövid dudát, akkor még mutogat...
    meg azzal b...nak még fel, mikor tököl a belsőben..kijövök szélre, hogy akkor megelőzöm ott, fogja magát és kijön elém.. könyörgöm.. msot direkt szopa..ja a máasikat, vagy csak nem tud tükröt használni... na ott valóban el szokott borulni az agyam, és ráfekszem a dudára..

és hajráá.. most lehet megint kövezni.. :)
  • pszihopata
    havas úton lehúzodni vagy lehet vagy nem

engem is dühít mikor leszarják a másikat,de kevésbé mint az életveszélyes idióták akik egy másodperc alatt kinyírhatják a családomat

szóval ezzel én úgy látszik könnyebben élek együtt,bár azt hiszem jópár évvel idősebb vagyok-szóval lehet hogy csak ez a különbség
  • n003
    én ha meglátom hogy valaki 150-160-al jön mögöttem az elől szépen kisomfordálok a külsőbe és hagyom had menjen .. nem nekem a tisztem hogy másokat a kötelező seességre lassítsak :)

amúgy engem álltalában a lassan haladók irritálnak .. itt veszprémben rettenetes már :( kb 35-45 között haladnak hiába a zöld meg a nyakukban a sor ők ráérnek (vagy nem mernek)
  • Totti5
    Ha jani vagy akkor előzd meg:) ha nem akkor marad a nyomkövetés.
  • Carlos
    tolerál...
  • SötétBarom
    Én nem torelárom. Ha nem mer menni, húzódjon le, és elmegyek mellette, még meg is fogom köszönni.
  • pszihopata
    'ha az a mobilos beláthatatlan útszakaszon halad?"

-megvárom míg biztonsággal megelőzhetem

alap hogy mobilozni tilos lassan menni is az a kressz szerint egy határon túl

ha leesik a hó akkor ez a határ nehezen értelmezhető

engem is zavar ha feltertanak,de igyekszem tolerálni
  • matyi0323
    Álltam a pakolóban és rám fordultak, összetört a kocsi bal hátulja teljesen. Most így akkor nem vagyok menő? -.-
    Picit gondolkozz már.. nem menőzésről beszéltem, csak egy közlekedési morálba való beilleszkedésről.
  • Nohab
    Megjegyzem legutóbb a heves hóesésben latyakos úton mentem az óra szerint ~55 km/h-val.
    Amúgy is, ki beszélt arról, hogy 70-nel megy havas, latyakos úton? Senki. Te förmedtél rá Matyira, s mikor valaki ellent mer mondani neked már megy is a sírás? Egyáltalán sztároltunk valakit is a 12316-ban leírtakért? Nem nagyon emlékszem (én biztos nem), pedig már a jelenlegi 147. oldaltól olvasom a topikot. Kicsit túlreagáltad a dolgot.
  • matthias92
    a 60-at a helyenként havas, amúgy felolvadt vagy latyakos utakra értettem. de mindegy, bármit mondok, ki lenne forgatva az, amit elmondtam. sőt! az a májer aki mindenhol legalább padlóig nyomja a gázt, me az a menő ja meg kézifékkel kanyarodni a hóban, és összetörni az autót, meő tud vezetni.
  • Nohab
    Nem azt mondtam, hogy lehetetlen. Csak a nem szeretem. W77d által leírtak miatt.

S ha az a mobilos beláthatatlan útszakaszon halad? Előzni őrültség. Na azt toleráljad. Nálam speciel egy termetes tehervonat porolta be az utat.
  • w77d
    persze lehet előzni, csak elég tréfás tud lenni amikor letérsz a nyomvonalról, na most ez egy keskenyebb utcában előzésnél elég a kocchoz. Nővéremre tavaly így csúszott rá egy passat...
  • pszihopata
    ugyanmár miért ne lehetne hóban előzni?

pláne olyat aki csak vánszorog 25-el,simán kikerülöm
  • Nohab
    Mondjuk azon az emberen kiakadtam, aki hóesésben 25-tel döcögött, mobillal a kezében... Nem szeretek havas úton előzni, kitudja milyen állapotban van az út a hófödte részeken, de szinte rá kényszerít.

12309: Kb úgy ahogy te 60-nál, csak egy kicsit több időd lenne anyázni.
  • matthias92
    jóvanna, példát mondtam. de lehet előtted akár baleset is helyszínelő rendőrökkel, vagy éppen sötétben megálló személygépjármű a sáv közepén világítás nélkül... szerintem mindenki közlekedjen úgy, ahogy érzi. Ha pedig nyáron valaki autópályán elmegy mellettetek 150-160nal, az már barom állat, igaz? :)))
  • n003
    70nél egy gyerek??? :O ahol 70 lehet menni ott ne ugráljon elé gyerek és ha elbassza ott valszeg nem a soffőr a hibás :(
  • matthias92
    jó, de ha esetleg 70nel ilyen úton elé ugrik egy őz vagy egy gyerek... megmondod nekem, hogy hogy áll meg?
    Az élethez szerencse is kell.
    De a rutin,az pláne.
    De a rutint te sem az édesanyád hasában szerezted meg!
  • steweee
    beleolvasgatta a topicba. még sose jártam itt korábban.

nos, tolerancia kell. egészséges félelemérzet kell, vagy legalábbis önkontroll

DE :

tényleg nagyon balesetveszélyes helyzeteket teremt, amikor a különböző kocsik műszaki adottságaiból, felszereltségüktől, a sofőr vezetési tudásának eltéréseiből az indokolatlanul lassú vezetők idegesítik, előzésre, szabálytalankodásra "kényszerítik" a mögöttük haladókat.

erre jogilag nem lehet megoldást találni, a kresz óvatosan fogalmaz ilyen esetre...

én is leelőzőm, letolom az ilyen vezetőket... nem vagyok rá büszke, de ez van. tanuljon meg vezetni, vegyen jobb autót vagy mittudomén, csak ne tartson fel így...