Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OrioN the S
:S

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

desigo
Két biciklist gázol halálra egy autós a Szamos-hídra felvezetõ szakaszon

világítás nélkül a bringások szemben a forgalommal <#falbav>
desigo
rendesen eltört
pedig "csak" 140 ló
Carlos
lehet...

Þór vígi þessi rúnar

autoszimulator
nem volt feltétlenül gazdag, egy celica ma már olcsón kapható, lehet pont ez a gond vele amúgy, mert a sok janinak elõbb telik rá.

.: mobilize.hu :.

😮 kár a kocsiért .. bár nekem a Sainz féle Celica jobban bejövõs 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

OrioN the S
aztakurva :o

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Carlos
Hát igen. Gazdag gyerek erõs autóval, de vezetni nem tudja... LoL. Az autót sajnálom.

Þór vígi þessi rúnar

cement
szegény cselika.
rally mátyásnak nem jött ki a lépés

respect to the man in the ice cream van

w77d
ooobazdmeg

pszihopata
szerintem ott feküdt még jó ideig mire ácsoltak fölé valami darut,akkoriban máshogy ment a mentés,a falu meg gondolom megszokta közben a látványt

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

w77d
baszódjá fel nemtökmindegy? XXXXD

mellette XXD

w77d
az mekkora hogy a kutyát sétáltató nõ ot traccsol elötte XXXD

desigo
classic

desigo
az keményen néz ki...
OrioN the S
nem adta ki?<#idiota>

w77d
simán, 5-ösbõl indulva félgázzal XXXD

ocskoszilard
azta******, megint jön ide Solo okoskodni... xD oktánszám egy kicsit mást jelent mint amire te gondolsz sztem 😄

OrioN the S
opellal kirantod<#idiota>

w77d
nna ezt már nem biztos hogy kihoznám onnan XXXD

desigo
w77d
én simán kihoznám onnan XXXD

OrioN the S
hat azt szepen berakta 😄

desigo
:o)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Volt zsernyák gyûlölet biztos....

nem kizárt, hogy azok a "tucatszar" civic-ek elverték az intit.

Csabesz6
tucatszar civic

Ezt így szemrõl megmondod?
A külsõ dizájnjuk nem errõl árulkodott.Viszonylag igényesnek tûntek.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

OrioN the S
es a tulajoknak milyen jo lehetett vegignezni ezt a videot 😊

csak úgy a bezúzással kapcsolatban 😊 .. az integráér kár de a többi csak tucatszar civic volt

Mák

<#eljen><#hehe>

desigo
Ekkora balesethez már földöntúli gondviselés kell,hogy túlélje valaki...
cement

respect to the man in the ice cream van

akármennyire is hihetetlen, de karcolások nélkül úszta meg a söfõr!
Amikor R8-om volt akkor sokat olvasgattam az R8 owners club-ot, és ott volt róla még pár kép meg video is a kocsi maradványairól. Egy 20éves dubai fószer szállt vele el Abu Dhabiban. És kirepült az autóból a vezetõüléssel együtt........ Kiszakadt a kocsiból valahogy... Durva... De a videot feltették a youtubera is... És az audi letöröltette, mert nem nyíltak ki a légzsákok (1sem)... Azóta van neki egy mattfekete/arany színü exkluziv r8a...

Csabesz6
Ok, de hogy jön ez ide?😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

pszihopata
csak azért reagálok rá,mert az ilyen beszólásokból derül ki hogy lövésed sincsen mi a különbség a két anyag között,de még az oktánszámról sincsen

cetánszámról hallottál?-kicsit guglizz bele nem fog ártani!

pszihopata
a nitrós kocsikba a nitro azért kell hogy plussz oxigént vigyen be a hengerbe amihez aztán lehet mégtöbb üzemanyagot adagolni

nem tudom hogy jön ide egyátalán kerozin,max segédanyag hogy a nitro könnyebben adagolható vele amit amúgy is nehéz pontosan belõni

igazából a kerozin semmit nem csinál ilyen sûrítésen

nem néztem végig unalmas

solo
Jó, hát most mi a töknek mondjam? De megint nem a lényeget emeled ki.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

pszihopata
kerozin oktánszáma <#wilting>

solo
Tudom.És most rá is kerestem, mert mintha még egy dokumentum filmben is láttam volna.És meg is van.Kicsit tré minõség, de nem az a lényeg,
hanem amit a kommentár mond közbe, hogy nem tisztán kerozinnal megy, hanem nitró és kerozin keverékkel.

Tessék itt a video 3. része. Elejétõl nézzed végig.

Amúgy azt még én is tudom,hogysimán kerozinnal nem indul be a talicska, még a dízel is elég nyõgve nyelõsen, mert a kerozin oktánszáma valahol 80 alatt van egy kicsivel.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

pszihopata
áh.. ugyan,sõt a kommersz-et is most hallottam elõször

igyekszem itt magamba szívni a tudást😊

Carlos
hmmmm...akkor szarul fogalmaztam. Vagy tudsz valamit amit én nem.

Þór vígi þessi rúnar

pszihopata
'addig ment"-mifelénk másra mondják