37102
  • öregember
    "..az ellen nem véd"
  • pszihopata
    a talpain áll nem a suzukin,csak kilökte a parkolóból

gondolom megvezette a padka a pótot
  • Szabi84
    és még fikázzák a suzukit
  • pszihopata
    leszakadt aztán eltalált egy suzukit
  • Totti5
    Nekünk volt

régi sedan
    ignis
    SX4

most lett lecserélve 09es Grand Vitarara

egyikkel sem volt gond, egyik sem lett még csak megkarcolva sem, persze az ellen nem tehet senki ha szembe belerongyolnak és az ellen semmi sem véd...
  • Totti5
    Minőséget nem adnak olcsón.
  • desigo
  • w77d
    persze hogy nem lehet, de azért akkor nézhettek amikor meglátták hogy ott van előtte...
    amúgy érdekelne hogy mi volt az eset...
  • matthias92
    annak ellenére persze, hogy az egyik legjobban felszerelt autóról beszélünk - ismételten kategóriáján belül -. Nem tudom miért, de én az Opeleknél már megszokott óra-dátum-kinti hőmérséklet dolgot hiányolom a legtöbb autóból.
    naés persze bocsi a dupláért
  • matthias92
    lehet, hogy nem rosszabb, de eddig azért vettek az emberek Suzukit me' az ócsó, mostmeg én speciel méregdrágának tartom.
  • pszihopata
    te most komolyan azt hiszed hogy rá lehet akasztani egy 30 tonnás pótót egy személyautóra?

• w77d
    ez mekkora XXD azé a rendőrök először nézhettek...
  • Varenga
    elhúzza így is vazze ^^
  • pszihopata
    látom még az se zavarja hogy le van talpalva:D
  • Ulvar
    Ny.h.-n belül hol volt? :D.
  • st3ve
    Nyíregyházán nemrég egy suzuki felcsapott nyerges vontatónak

• st3ve
    A tetőt a tüzoltók általába levágják, de van mikor nincs is mit levágni, mert kiskanállal is elég összeszedni a roncsot.
  • matyi0323
    Én nem szidom.. ne szutykozom le..
    Nekünk volt suzuki, habár még az előző széria, 3 ajtó, 1.3 gs ( ezres váltó volt benne, 1.3 helyett ), két lámpa közt ( ha picit nagyképű leszek ) nem volt ellenfele.:DD
    Ütközésre meg azt mondom amit már mások is, hogy 80 km/h után szerintem szinte tökmindegy miben ülsz... halt már meg ismerősöm a "piszok biztonságos " volvoban 90-nél, és be volt kötve az öv.. tehát. :)
    Egy kocsit szerintem nem ütközésre kell venni, hanem, hogy eljuss A pontból B pontba, na erre szerintem tökéletesen megfelel egy ( mások szerint ) szutyok suzuki is.
  • pszihopata
    ha országúton 90 a megengedett szinte bármilyen szituban lelassulsz 60-ig mielőtt eléred a fákat ha jól vezetsz

még egy frontális ütközésnél is van pár másodperc taposni a féket és akkor már bőven nem 90-el ütközöl
  • öregember
    ezek a képek csak azért "csalókák" mert ezek már a levágott tető utáni képek
  • n003
    ennyi..
  • öregember
    tudnám miért kell ész nélkül nyomni a gázt........... ilyen takony időben
  • n003
    még asszem nem volt aki ezt elmondhatta volna :)
  • n003
    nekem az szúrta a szemem hogy szutykozza valaki az új stiftet pedig semmivel nem rosszabb mint a póló vagy fiesta vagy bármi más a kategóriájában .. ennyi :)
  • Willi Betz
    Hát nem szeretnék így meghalni:S
  • Carlos
    Az adrenalin fájdalomblokkoló.
  • TomSolberg
    a becsapódás és halál között azért párezred másodperc eltelik, nemtom ennyi idő elég e hogy eljusson az érzékszervekig, vagy meghal azelőtt, hogy érezne valamit.
  • Carlos
    Nem érez fájdalmat, ha meghal.
  • TomSolberg
    Szerintetek egy ilyen becsapódásnál hány tized vagy ezredmásodpercig érez fájdalmat az ember, vagy egyáltalán érez-e?
  • TomSolberg
    Ahogy nézem olyan 160-170-el mehetett, biztos az előtte lévő autó után akart menni, mert ketten egyszerre előztek egy kocsit, elég volt egy hirtelen kormányzás , hátulja megcsúszik, ekkora sebességnél, ilyen keskeny úton lehetetlen volt megfognia, ezért teljesen alátekert kerekekkel minimális lassulással telibe kapta a fát.

Én merem azt állítani, ha a széria autókat is versenyüléssel és 4, vagy 6 pontos biztonsági övvel szerelnék fel, akkor az ilyen esetek felét túl lehetne élni. Csak ezzel meg az lenne a baj, hogy még kevesebben kötnék be magukat lustaság miatt.
  • Carlos
    Pontosan.
  • matthias92
    az ÚJ swift kategóriájának legjobbja nyilván a felnőtt utasok esetében. persze attól még egy ugyanolyan ... autó marad a szememben.
    mellesleg, bizonyára ez nem zsírúj swift volt, tehát ez egy csupán 4 csillagos törésteszttel rendelkező darab lehetett. Az a minimum követelmény a mai autóknál, szerintem.
  • Kicsizoli
    Nos igen az elégé szomorú hogy nem 100-120 km/h sebésséggel csapják őket a falhoz..csak bele kell gondolni ugyebár országúton 90 a megengedett...szinte mindehol az EUban...1.5* több mint a 60..így aztán tönkmindegy mennyi jó 60 nál..ha már 90nél miszikre szakad..
  • desigo
    Nyilván ha bármilyen autóval csapsz telibe 130-al egy fát ugyanez lesz az eredmény.
    Attól még a Swift biztonságos nem úgy mint az itthon sokak által istenített szutyok Navara ami fél ! csillagot kapott elsőre,később meg hármat.
  • milk4
    120-nál szinte mindegy,hogy mit vezetsz.Ott már csak a szerencse menthet meg.
  • Carlos
    mennyivel szoktál őket tesztelni? 63 km/h.
    Namost igen, szép és jó, hogy igy törik 60-nál. De a duplájánál?
  • desigo
    pont mellélőttél ezzel

"Az EuroNCAP öt csillagot adott az új Suzuki Swift töréstesztjére"

• Kicsizoli
    Ez a szutyok ugyan olyan mint az elődje...még mindig a kategória alját képviseli..

a másik: Vicc hogy egy jó karban lévő 1,3 8v szedán megeszi a 68 lovcskájával..inkább röhejes..
  • n003
    ez a szutyok ma már ugyanazt tudja mint a többi szutyok a kategóriájában :)
    130-140 + a fa nem jó kombináció :(

tesómnak volt ilyenje fúrcsa volt hogy alulmotorizáltnak éreztem ahoz képest hogy 93ló valszeg a váltóáttétel megölte az erejét .. nem tudom
  • desigo
    Az idióták szerencsére nem másik autóssal ütköztek.
    Az komoly azért,hogy a hátul ülő utas túlélte.