Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mellesleg én azt mondom hogy erõs gyorsulás, nagy sebesség némi kockázattal jár. Elõfordul hogy a következõ pillanatban, az agyad rákenõdik egy fára. Benne van a pakliban.
Balesetek meg versenypályán is elõfordulnak.

Te tehetséges vagy, gondolom mert szimulátorokkal játszol. No comment, de ha versenyzel a valóságban akkor sry, de ez a hsz -ed egy erõs negatív hullámot váltott ki belõlem.

Második videóban részemrõl 7:00 tól kezdõdik egy durva baleset...

jaszy
Nagyon éhes lehetett 😊

ladics
Budaörsi suttyók powa😄

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

desigo
alap lett volna...
cement
de majd bementem a tér közepére csúcsforgalomban telefonnal fotózni 😄

respect to the man in the ice cream van

képet waze! nem fényképeltél? hát nem gondolsz itten ránk? he

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

cement
ma elesben lattam egy pittyputtyot. oktogonnal pont leparkoltam szalltam ki a kocsibol es mikor odaertem mar szitkozodtam miert villog sargan a lampa a reggeli csucsforgalomban erre csatt egy kombi chevrolet taxis oldalbavert egy diplomata rendszamos volvo v50-et de szerencsére senki sem sérült meg jo kis hangja volt 😊

respect to the man in the ice cream van

OrioN the S
ooo bazz 😞

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Nohab
Ehh... seggre ilyen busszal szoktam hazajárni.
solo
Lol..tegnap este ill már éjszaka olyan 1-fél2 környékén kimentem teraszra cigizni, 2 percre rá egy qrvanagy csattanás. Ma megyek suliba, és ady-n valaki kiküldött 3-4 ilyen zöld oszlopot, ami a járdán van, hogy ne lehessen odaállni..de persze menetiránnyal szembe: D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Carlos
Énis...

Þór vígi þessi rúnar

OrioN the S
par megallo kimaradt

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Csabesz6
Radír, bazz😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
Pontosan!😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

milk4
De azért milyen kemény lehetett már utasnak lenni😄

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

erre mondják : egy hajszálon múlt az élete

desigo
pedig én úgy vártam,hogy odacsapja a korlátnak xD
Carlos
Baleset topik, nem drift.
Amennyiben szénnétöri magát vagy átmegy rajta a kamion, akkor ez a hsz törölhetõ. <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

desigo
lolz
lehet akkorát gyorsult,hogy a nagy sebességtõl beszakadt a szélvédõ xDD
<#buck>

már csak a <#idiota>-ból kiindulva is sejthetnéd hogy mi a véleményem..
látszik hogy még soha nem találkoztunk... 😄

bosco05
Nemtudom, lehet ti csodáljátok az ilyeneket, de az én szememben ezek csak pénzes tehetségtelen szarjankók <#hehe>
bosco05
Sõt, továbbmegyek, az ilyen hülye gyerekek akasztanak ki nap mint nap. Ha úgy érzi, hogy rohadtul tud vezetni, mennyen el versenyezni, de ne ilyen utcai szarokba, hanem rendes szériába, ott majd elkenik a száját csúnyán (valószínû ezért nem is mennek, mert akkor ezek a csöcsös szõke csajok max csak röhögnének rajta). A pénz meg nem lehet akadály, hiszen írja, hogy építi majd a köv kocsit, meg ebbe is benne volt annyi lóvéja, mint állat. Ugyanilyenek vannak itthon is. Veszi a BMW-bõl kamerával mekkora faszagyerek közúton, rá egy hétre meg siratja a falu, hogy milyen rendes gyerek volt... NC
bosco05
pillanatra se sajnálom a tagot...
2 utánégetõvel nehéz lassan menni.. <#idiota>

bosco05
faszé köll hajtani...
autoszimulator

.: mobilize.hu :.

autoszimulator
na hát azért nem frontálisan ütközött egy kocsival, egy biciklist kapott el, és azért az olyan nagy kárt nem okozott. Fõleg mikor látok kocsival csókolózott, újonnan jóval kevesebbe kerülõ széttört kocsikat 5-6 milláért, ez kevés érte. Az meg hogy õ elcsapott vele egy biciklist, hol érdekli az új tulajt? Engem nem izgatna, fõleg ha megcsináltatja, és lehet meg sem tudja az új tulaj, hogy ez az a kocsi volt, amivel kinyírtak egy részeg biciklist.

maszka, kibaszottul hiányoztál........ csak nem az sg-nek..... <#wow3>

OrioN the S
2. videoban amikor a motoros akar felallni es telibavagjak a fejet?! 😮OOOOOOOOooo ijjj bazmeg meg amikor keresztbe van elotte a moci az se gyenge :| amelyiknek meg eltort a laba attol a hideg kirazott... de ez a motor szetfejeles nagyon kemeny :|az ott maradt

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

törött és elõélete van talán azé?! nemtom

autoszimulator
nem kevés ez érte egy picit? meg ha jól rémlik, 65 amg volt, azért meg fõleg kevéskének tûnik...

atomboy
Szeged belvarosaban.

A cikk.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

MaSzKa

MaSzKa

desigo
nagy komolyság
még felugratni csak csak
de onnan megindulni lefelé
az durva
SötétBarom
BAZDMEG :o

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

állat

Ha valaki full idióta, õ biztos !

Benel
Egytõl egyig full idióták. Külsõ íven, ugrató után, palánkon belül..gratulálni lehet nekik <#boxer>

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?