37102
-
#12506 -
#12505 Egyebkent rengeteg extra van benne a 24 eves kora ellenere.
Repedt szelvedo a vezetoi oldalon
Tükör keret jobb oldalt megvan,csak az üveg hianyzik
Kezifek van,fog is,csak nem marad ugy ha behuzod
Dc matrica a motorhazteton
Monster karom a tanksapkan
Folia hatul
Auto hifi studio matrica ,ugy hogy a radio hianyzik
Hutoviz felforr 15 perc hasznalat utan - kornyezetkimeles
Wunderbaum (2db)
Orom lesz eladni tavasszal..xD Remelem addigra nem szerzek több bibit. -
#12504 Elkepzelheto igy utolag.xD Csak varatlanul ert mert a kanyarokat ezzel a szarral gyakorlatilag lehetetlen ugy bevenni h ne mozgassa egy kicsit a segget..na most itt 10km/h-rol beszelunk es elvartam volna h esetleg beforduljunk...na de mindegy most mar.
Ismerosbe csusztam egyebkent bele,mondhatni volt haverba xD,de azert irtunk par sort egy matekfüzetbe:D,aztan utana mentünk csapatni ugy ahogy eredetileg is terveztem..aminek a vege majdnem egy hatso ajto lett,de a ho megfogott szerencsere. -
USAMEN POWER #12503 "10-el valamiert nem volt hajlando befordulni a lada es elkezdte szepen tolni az orrat,egyenesen a masik savba"
"Egyebkent elöl nyari gumik vannak de az nem szamit."
Mintha a két dolog összeillene, nem ? :D -
#12502 Akkor ne csodálkozz hogy irányíthatatlan.
#12500: azt trabival jó... -
#12501 :D
Az a gond h nem erdoben tortent.
Lerajzoltam.Ez meg nem a csapatas helyszine,csak indulni akartunk valamelyik parkoloba asszem hetfon ejszaka 23:30 korul...es 10-el valamiert nem volt hajlando befordulni a lada es elkezdte szepen tolni az orrat,egyenesen a masik savba közben kifogtunk egy 10km/h-val halado skoda feliciat,akinek kb letörött a rendszamtablatartoja es 5 karcot is sikerült ejtenem a lökösen...de az a lenyeg h nem keletkezett nagy kar,a lököst meg majd kifizetem neki.Most meg megy a huzavona hogy megjavitassuk vagy uj lokost vegyek neki.(repedes sincs rajta egyebkent,max egy münyag szar letörött rola)
Egyebkent a lada kemeny vas lenne nem?xD Erre a jobb oldali ajto az anyos üles közepen van,a skoda felicia pedig megussza par karcal?:D /aminek örülünk egyebkent/.
Egyebkent elöl nyari gumik vannak de az nem szamit. -
USAMEN POWER #12500 Azé az erdőben ne felejts el borulni, mielött teljesen tönkrevágod. :D -
DIESEL DOG #12499 mibe sikerült beleszánkázni? :D -
#12498 1200es Lada:DDD 2hete van nalam,100-ert vettem csapatni 2012-ig müszakis..2het utan mar csak 3 normalis ajtaja maradt :D
-
n003 #12497 hát ehez csak gratulálni lehet :O -
#12496 bazdmeg kirángattam volna minkét faszt -
#12495 Meghalt egy magyar bázisugró Svájcban -
#12494 Szerencsétek volt hogy nem gyalogolt át az utastéren. -
#12493 Nem lehetett kellemes élmény.Gondolom recsegett-ropogott rendesen a kasztni.
Azért ha egy fát csaptok el frontálisan lehet,hogy most nem irkálsz ide... -
#12492 Ezt azért nem állítanám, sajnos pont a nyáron volt balesetünk egy S400 W220 al mentünk 120 al, és a vízátfolyás megdobott szalagkorlát, majd a mellettünk haladó kamion alá sodródtunk. Ami húzott minket kb 200-300 méteren keresztül amig meg nem tudott állni, na most ha a mercinek nem olyan a merevítés az ajtóba amilyen, akkor nagy valószínüséggel a kerék átfordul az utasfülkén, jól mondom? szúrok be képet is.
-
Szabi1991 #12491 -
#12490 Gázolást rögzített a térfigyelő: utolsó futás a villamos után?
telibe -
#12489 Menetiránnyal szemben száguldozott egy részeg kamionos hétfőn este Szlovákiában.
gatyában -
Héeder #12488 Én is sírtam volna a röhögéstől -
#12487 :DDD -
#12486 azbazdmeg -
#12485 az a röhögés
-
#12484 én meg sutyiban iszok, rokonlelkek vagyunk XXXD -
öregember #12483 én sutyiban vezetek -
#12482 A muternek sem megy a drift ezek szerint. X) -
#12481 hol? hát az oroszoknál... az öregember is ott tanult, nem is engedik magyarországon volán mögé XXXD -
Héeder #12480 Ilyen spéci közlekedési szabályokat hol oktatnak?
Én is így akarok nídforspídezni!! -
#12479 ha a muterja Lexus IS-el járna, akkor nagy oltás lenne ha shumikának csak ilyen 20ezer ft-os bontószökevényt vesznek XD De a Lexus is csak vetítés, mint az eddigi E30, M5, S osztály meg stb..... -
öregember #12478 a kép XD -
#12477 Még mindig nem tettél képed muterod Lexus IS-éről :) -
öregember #12476 de van, csak ilyen spéci -
Héeder #12475 Hihetetlen, hogy az oroszoknál mennyire nincs közlekedési kultúra -
#12474 Most hallom a hírekban hogy a hülyéje meg is halt... pedig nem tünt olyan nagy dolognak. -
öregember #12473 -
öregember #12472 oooooppppssss -
#12471 bölcsességed hallja mindenki és cselekedjék akaratod szerint!!!! -
öregember #12470 Te Lujó.........
igyál ! -
#12469 nem tudtam körbefotózni sajnos, most meg már nem találom a járgányt, valahová bepottyant az őserdőbe XXD -
#12468 kéépet!! vagy vetítesz, és ne mondd, hogy nem volt róla... XDXD olyan kell ahol épp iszol benne.. XD google nem ér XDD -
#12467 U sure?