37102
  • USAMEN POWER
    eeeez igen !
  • USAMEN POWER
    Nem baleset, mindenesetre... :D Konkrét előzményeket nem ír, így nem vagyok biztos abban hogy megérdemli a csöves.
  • USAMEN POWER
    Lényegtelen ki vezetett, ő ezt választotta, sajnálni kéne ?
    Ráadásul mizse felől jött a vonat, és mikor imre központban piros a lámpa, jónéhányan a töltés melletti kisutcában elindulnak eme átjáró felé, és előszeretettel szoktak átsliccolni a vonat elött. Szerintem ő is így tett, biztos nagy sietett és nem bírt várni 10 másodpercet.
  • desigo
    egy nő vezetett,meg is halt...
  • USAMEN POWER
    Az igen ! Ez itt volt Pestszentimrén a fénysorompó nélküli átjáróban. Rajok azok a lángnyelvek, de háth nem adtak elég szilárdságot a vonat ellen.
  • desigo
    az durva
    a lángnyelvek nem adtak elég powert,hogy átérjen előtte?
  • w77d

• w77d
    kis ködölés itt ott és mingyá olyan mint volt
  • desigo

• milk4
    Többet szerintem már nem fog :D
  • bosco05 #12579
    Remélem még sokszor kifut autók elé. Féreg az ilyen nem ember...
  • USAMEN POWER
    Mocskos szemét , a torkán kellett volna áthajtson. Ezek semmivel se különbek a cigányoknál.
    Viszont annyit becsülök a palesztínokban, hogy folyamatos harcban vannak az izraeli zsidó mocskokkal. áá ez a közel kelet ilyen is marad, de maradjon az összes probléma is ott.
  • pszihopata
    megsúgom-magyarország keleti része romániáé

mégsem robbantja fel magát egy magyar sem,mert attól még nem adnák vissza
  • Ulvar
    Nyilván te is belátnád hogy ha Magyarország Keleti része Romániáé lenne anélkül hogy megtámadnák az országot, mert így döntöttek a nagyhatalmak. Ja és még utána az egészet is bekebeleznék...nyilván, de ez nem az a topic, ahol ezt meg kell beszélni úgyhogy bocsánat és befogtam innentől.
  • pszihopata
    pedig jobban járnának az arabok ha belátnák hogy itt csak vesztesek lehetnek

ha nem pattognának már béke lenne rég,az a terület elveszett-pont
  • w77d
    persze, azt tudom, eléggé átrágtam a témát, de a konkrét eset az, hogy taknyos kölkök dobálnak civil autókat. Innentől nem számít, hogy palesztin, vagy nem palesztin, át kell gázolni rajta és kész. ha túléli megtanulja...
  • Ulvar
    Palesztin emberekről beszélünk...az hogy gyerekek dobálóztak az igaz hogy nem a jó ügy érdekében, de amit velük tesznek sem semmi...olvassatok vissza havi híreket hírportálokon.
  • Carlos
    Énis átmentem volna rajta. Azzal a különbséggel, hogy én nem állok meg egy percre se, mert ha kiszednek úgy jár mint a szerencsétlen tanár olaszliszkán.
  • Benel
    ja bepánikolt és menekülőre fogta, aztán így sikerült. Lehet hogy nem is akarta elütni őket konkrétan csak begörcsölt. Para lehetett az tuti
    A kiccsávó meg legközelebb oldalról fogja őket dobálni, mint idősebb társai, nem pedig szemből nekifutással :D
  • pszihopata
    az simán látszik hogy támadták az autót

innentől lehet gyerekezni,de mielőtt a pofámbabasz egy téglát én is elbaszom
  • w77d
    a videón gyerekeket láthatunk, akik szerinted igaz ügy érdekében csinálják? a lófaszt. ott a banda és kemények. Igazság szerint valószínűleg én is áthajtottam volna rajtuk szemrebbenés nélkül...
  • pszihopata
    az se sokkal finomabb ahogy beteszik a kocsiba
  • Ulvar
    ...te meg ha nem tudod miért csinálták akkor inkább fogd be a szádat. Ha úgy élnél mint ők kíváncsi lennék mit csinálnál. Olvass meg tanulj ahelyett hogy itt lopod a napot.
  • Benel
    így.

• Willi Betz
    Vajon, hogy teljesített ennek a gyalogos gázolás védelme?:D
  • w77d
    szegény impreza
  • öregember
    Palesztin tüntetőkön gázol át egy autós Jeruzsálemben.
  • pszihopata
    csak szegény nem kalkulálta be hogy alun nem fog a gumi

azért a 6 hülye lazán megtarthatta volna ha nem alszanak közben
  • SötétBarom
    Micsoda suta fasz te jó isten :|
  • Totti5
    Ennyi erővel fel is tolhatták volna.
  • n003
    ügyes?!
  • desigo
    Tíz parkoló gépkocsit tört össze egy autós a Bem rakparton
  • n003
    hát igen :) jópár hónapja én is gondolkodom egy ilyenen bár már messze nem autózom annyit mint régebben .. a nyáron az előttem menő autó tetőcsomagtartójáról esett le egy farostlemez (motorháztető fényezés + szélvédő csere) akkor az volt a szerencsém hogy megálltak amikor dudáltam de ha elhúznak (mint ahogy a nagyátlagból ki is nézné az ember) akkor fizethettem volna én :(
  • SötétBarom
    Ugye milyen jó egy ilyen forgalomfigyelő kamera? :)
  • n003
    mekkora mák hogy felvette a csákó!! simán ő szopná meg nem a lökdösős ürge
  • freestyle666
  • cement
    mekkora buzi kiloki a kocsi ele geci
  • n003
    áuuu :O
  • matthias92
    a gázolót a rendőrség nagy erőkkel keresi, cserbenhagyásos snowboardozás vádjával.
    tényleg, a sznóbórdossal mi lett? vagy az nem lényeg, mi? :D
  • w77d
    igaz egy éves videó de eddig én még nem láttam.
    két motorcsónak versenyző életének utolsó másodpercei belső kamerával...