37102
-
USAMEN POWER #12589 eeeez igen ! -
USAMEN POWER #12588 Nem baleset, mindenesetre... :D Konkrét előzményeket nem ír, így nem vagyok biztos abban hogy megérdemli a csöves. -
USAMEN POWER #12587 Lényegtelen ki vezetett, ő ezt választotta, sajnálni kéne ?
Ráadásul mizse felől jött a vonat, és mikor imre központban piros a lámpa, jónéhányan a töltés melletti kisutcában elindulnak eme átjáró felé, és előszeretettel szoktak átsliccolni a vonat elött. Szerintem ő is így tett, biztos nagy sietett és nem bírt várni 10 másodpercet. -
#12586 egy nő vezetett,meg is halt... -
USAMEN POWER #12585 Az igen ! Ez itt volt Pestszentimrén a fénysorompó nélküli átjáróban. Rajok azok a lángnyelvek, de háth nem adtak elég szilárdságot a vonat ellen. -
#12584 az durva
a lángnyelvek nem adtak elég powert,hogy átérjen előtte? -
-
#12582 kis ködölés itt ott és mingyá olyan mint volt -
-
#12580 Többet szerintem már nem fog :D -
#12579 Remélem még sokszor kifut autók elé. Féreg az ilyen nem ember... -
USAMEN POWER #12578 Mocskos szemét , a torkán kellett volna áthajtson. Ezek semmivel se különbek a cigányoknál.
Viszont annyit becsülök a palesztínokban, hogy folyamatos harcban vannak az izraeli zsidó mocskokkal. áá ez a közel kelet ilyen is marad, de maradjon az összes probléma is ott. -
#12577 megsúgom-magyarország keleti része romániáé
mégsem robbantja fel magát egy magyar sem,mert attól még nem adnák vissza -
#12576 Nyilván te is belátnád hogy ha Magyarország Keleti része Romániáé lenne anélkül hogy megtámadnák az országot, mert így döntöttek a nagyhatalmak. Ja és még utána az egészet is bekebeleznék...nyilván, de ez nem az a topic, ahol ezt meg kell beszélni úgyhogy bocsánat és befogtam innentől. -
#12575 pedig jobban járnának az arabok ha belátnák hogy itt csak vesztesek lehetnek
ha nem pattognának már béke lenne rég,az a terület elveszett-pont -
#12574 persze, azt tudom, eléggé átrágtam a témát, de a konkrét eset az, hogy taknyos kölkök dobálnak civil autókat. Innentől nem számít, hogy palesztin, vagy nem palesztin, át kell gázolni rajta és kész. ha túléli megtanulja... -
#12573 Palesztin emberekről beszélünk...az hogy gyerekek dobálóztak az igaz hogy nem a jó ügy érdekében, de amit velük tesznek sem semmi...olvassatok vissza havi híreket hírportálokon. -
#12572 Énis átmentem volna rajta. Azzal a különbséggel, hogy én nem állok meg egy percre se, mert ha kiszednek úgy jár mint a szerencsétlen tanár olaszliszkán. -
#12571 ja bepánikolt és menekülőre fogta, aztán így sikerült. Lehet hogy nem is akarta elütni őket konkrétan csak begörcsölt. Para lehetett az tuti
A kiccsávó meg legközelebb oldalról fogja őket dobálni, mint idősebb társai, nem pedig szemből nekifutással :D -
#12570 az simán látszik hogy támadták az autót
innentől lehet gyerekezni,de mielőtt a pofámbabasz egy téglát én is elbaszom -
#12569 a videón gyerekeket láthatunk, akik szerinted igaz ügy érdekében csinálják? a lófaszt. ott a banda és kemények. Igazság szerint valószínűleg én is áthajtottam volna rajtuk szemrebbenés nélkül... -
#12566 az se sokkal finomabb ahogy beteszik a kocsiba -
#12565 ...te meg ha nem tudod miért csinálták akkor inkább fogd be a szádat. Ha úgy élnél mint ők kíváncsi lennék mit csinálnál. Olvass meg tanulj ahelyett hogy itt lopod a napot. -
#12563 így.
-
#12562 Vajon, hogy teljesített ennek a gyalogos gázolás védelme?:D -
#12561 szegény impreza -
öregember #12560 Palesztin tüntetőkön gázol át egy autós Jeruzsálemben.
-
#12559 csak szegény nem kalkulálta be hogy alun nem fog a gumi
azért a 6 hülye lazán megtarthatta volna ha nem alszanak közben -
#12558 Micsoda suta fasz te jó isten :| -
#12557 Ennyi erővel fel is tolhatták volna. -
n003 #12556 ügyes?! -
#12555 Tíz parkoló gépkocsit tört össze egy autós a Bem rakparton -
n003 #12554 hát igen :) jópár hónapja én is gondolkodom egy ilyenen bár már messze nem autózom annyit mint régebben .. a nyáron az előttem menő autó tetőcsomagtartójáról esett le egy farostlemez (motorháztető fényezés + szélvédő csere) akkor az volt a szerencsém hogy megálltak amikor dudáltam de ha elhúznak (mint ahogy a nagyátlagból ki is nézné az ember) akkor fizethettem volna én :( -
#12553 Ugye milyen jó egy ilyen forgalomfigyelő kamera? :) -
n003 #12552 mekkora mák hogy felvette a csákó!! simán ő szopná meg nem a lökdösős ürge -
#12551 -
#12550 mekkora buzi kiloki a kocsi ele geci -
n003 #12549 áuuu :O -
#12548 a gázolót a rendőrség nagy erőkkel keresi, cserbenhagyásos snowboardozás vádjával.
tényleg, a sznóbórdossal mi lett? vagy az nem lényeg, mi? :D -
#12547 igaz egy éves videó de eddig én még nem láttam.
két motorcsónak versenyző életének utolsó másodpercei belső kamerával...