Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
szívás

desigo
Nagyrécse képek
esélyük sem volt a trabiban
RIP

desigo
ha fának rántod vagy egy oszlopnak akkor simán kinyírod magad...
frontális ütközés meg azért nem sûrûn van

M3-ason M0-ás csomópont elõtt 3 autó ütközött nemrég.Torlódik a sor.Idióta Tuareges hatalmas nagy utánfutóval már a Szerencs utcától padlón lépett kifelé.Inkább elengedtem.Baleset elõtt persze satuzott és keresztbe fordult a futó.Nagy mák,hogy nem csapott senkit seggbe.
Carlos
WoW...gáz.

Þór vígi þessi rúnar

atomboy
Utas. Bal oldalon van a sofor, pont abba ment bele a masik busz. Aki kirepult, a busz jobb ablakat torte ki. Onnan ugor ki utana a tobbi utas.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Carlos
Szerintem az a sofõr volt...

Þór vígi þessi rúnar

OrioN the S
uhh... valaki elol szallt le/ki

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

pszihopata

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

pszihopata
ha valamit ki szoktál kerülni azt mindíg balról teszed-lehet hogy reflex

/de kéne látni a helyet/

pszihopata
a másik meg az hogy tuti már 50-en kikerülték elõtte,de senki sem baszta bele az árokba!

Carlos
Amit nem értek. Miért a szembesávba rántják a vasat? (szalagkorlát? fa? mezõ? a másik oldalon?)

Þór vígi þessi rúnar

pszihopata
valószínüleg elméletileg is ez a helyes döntés,pláne a mai autók biztonságát nézve
a biciklisen áthajtani meg egyértelmû

csak ugye kisteher vs. kitudja mi front?

szerintem a teherautóst felmentik,de a biciklist megbaszatnám a buzikkal bent!

SötétBarom
Szerintem ez nagyon ösztönös dolog. Aki ott fekszik elõtted az úton, az egy ember, ami meg jön szembe, az csak egy autó. Komplexebb gondolatokat nem feltételezek hasonló szituációban :/

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

pszihopata
igen rossz döntés volt,bár remélem sosem kerülök hasonló szituba
még egy kocsmatölteléken sem lehet jó érzés keresztülmenni

/na ilyenkor jön rá az ember hogy a bicikliseket sem baszogatják teljesen alaptalanul/

SötétBarom
Lássuk csak, a feltehetõen csap részeg, esetleg kerékpározni nem tudó, de fõútra kimerészkedõ IDIÓTA BALFASZ kiiktatott egy komplett családot?

GG <#levele>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

OrioN the S
Egy autó, egy kisteherautó és egy kerékpáros balesetezett a 7-es fõúton Nagyrécsénél. A kerékpáros az úton feküdt, a kisteherautó megpróbálta kikerülni, ekkor ütközött frontálisan a szembejövõ autóssal. Hárman meghaltak,egy gyermekülésben ülõ kisgyermek és két felnõtt, két nõ súlyosan megsérült és kórházba szállították a kerékpárost is.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

desigo
<#wow2><#wow2>
ha csak a kettõ közül lehet választami akkor persze inkább énis ezt választanám 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Benel
David Merlini nagymamája lehetett<#eplus2><#eplus2>

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

pszihopata
egy darab rongyal el lehetett volna oltani,csak rá kellett volna szorítani a nyílásra <#idiota>

Carlos
<#vigyor1>

Þór vígi þessi rúnar

cement
moziban? dehogynem 😄DDd

respect to the man in the ice cream van

OrioN the S
az lett volna a szopo, ha nem a vizbe ugrat, hanem a parton levo sziklakra... talan fel is robban.

OrioN the S
biztos valamelyik filmben latta 😄

pszihopata
ez volt a megoldás nõi szemmel😊

Carlos
Nem voltál még nõvel mi? <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

cement
szerintem berúgni a legjobb

Carlos
Nem egyszerûbb lenne leállítani a személygépkocsit ahol éppen van és messzire elmenni tõle?

Þór vígi þessi rúnar

OrioN the S
nem tudom nem probaltam meg 😄 de sztem jobb a fulladas.

jobb megfulladni mint elégni? 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

OrioN the S
nem ertem ,hogy gyulladt ki... viszont szereti a spontan,gyors megoldasokat a holgy :|

SötétBarom
WTF

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

pszihopata
nõi jackass

pszihopata
eloltotta

OrioN the S

pszihopata
mindenkit pofánbasz a légzsák,és mindenkinek fáj az öv

/a katapult is szétkúrja a gerincet/-ez a kisebb rossz

SötétBarom
This is how it's done! 😄

desigo
ismerõseimnek inkább az öv hagyott nyomot a mellkasán...
Csabesz6
Kis zúzódást kaphatsz tõle max, nem?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

desigo
aucccccs

desigo
ha be vagy kötve nem szabad sérülést okoznia
balesetkor nekem a légzsák volt az utolsó amire gondoltam kb...
csak a szaga maradt meg pár napig a tudatomban
"mikor megütötte a kinyíló légzsák." ---> Hm, a légzsák nem kéne sérülést okozzon. Vagy rosszul tudom. Szerencsére még nem kellett légzsák a pofámba nyíljon...

cement
grat, már megint elrántotta a hülyéje.

autoszimulator
aki álló sort elõz, mit gondol, a többiek nyaralnak, pisilnek, hogy ott dekkolnak?

.: mobilize.hu :.

DJKonya
Tegnap este mentünk fel Pestre és megelõzött egy román rendszámú Volkswagen Sharan és egy nagy trélert húzott. Egy 10 perc múlva a 115-ös kilométernél csak látjuk hogy elakadásjelzõvel áll két autó a leálló sávba, és ahogy közelebb értünk akkor láttunk egy nagy féknyomot a belsõsávból egészen a leállósávig és a belsõ sávba ott volt darabjaira szakadva egy vaddisznó, meg tele volt a Sharan alkatrészeivel a pálya, egy kicsit összetört. De a másik oldalon egy 100 méterrel elõtte meg láttunk egy Renault Master állt a leálló sávban, a belsõ sávban a szalagkorlát mellett forgalommal szemben állt egy személyautó és ahogy láttuk az is elég szépen össze volt törve...

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

desigo
desigo
Benel
A sofõr?
Egy szigetmonostori srác.

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?