37102
-
#12629 picit off:
traffipax blokkoló mizéria. -
#12628 Nezopont kerdese...HA be lenne kötve akkor nem szall ki.
Viszont többnyire nem oldalba kapjak az embert,akkor meg igencsak jol jön egy ilyen dög.:
-
#12627 Mindennek meg van az előnye és hátránya. Nem volt bekötve ez a fő szempont... aki hülye az haljon meg, nem véletlen kötelező a biztonsági öv még akkor is ha 20al döcög az ember 1 kmétert a városba, mert soha sem lehet tudni, hogy rajtunk kívül álló okok miatt mibe keveredünk bele. -
#12626 na igen a suv pont annyi biztonságot ad, amit mástól elvesz -
#12625 Épp ezt akartam irni.
Kell az embereknek az SUV, mert hogy milyen monstrum. Aztán oldalbakapják és már borul is.
Ez a pasi meg csak peches:
-SUV
-Nincs bekötve
-Ablak lehúzva -
#12624 Ha nem SUV, lehet megússza. -
#12623 na ezért kell 30-nál bekötni magad,ha jól nézem kb. annyival ment -
USAMEN POWER #12622 Jól elszált az ipse... Épp a nothingot néztem én is az elöbb, és ráiránytott egy oldalra ahol véres műsor van. Kínai csókán átmegy egy teherautó, majd közelről felveszik a hullát videóra stb. Inkább nem linkelném be. :) -
n003 #12621 biztonsági öv? -
#12620 -
#12619 Így van a bogárnak a kerékjárati íve tetején van az indexe, az igazat megvallva énis nagyon sokáig bogárnak néztem :D,beléptem "Balesetek" ---> és görgettem lefele , különösebb figyelmet nem szántam neki. Viszont a megfejtés az Austin Mini ----->
-
n003 #12618 a bogárnak az indexe a sárhányó tetején a lámpa felett van .. én is inkább a minire tippelnék :) -
#12617 ez tűnik a legvalószínűbbnek :) -
#12616 Egy Bogár, nem? -
#12615 szerintem egy Mini -
#12614 Fiat 500-ra tippelnék,de szerintem nem az.Sokáig azt hittem,hogy egy VW Polo,de rájöttem,hogy az sem lehet:D -
#12613 lada? -
#12612 A bannerben milyen autó van? Csak érdekel mert nem tudom beazonosítani. -
#12611 én egyszer megtalállak és fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú XXD -
öregember #12610 neked ? autó ? NEM
ezt neked
vagy ezt
-
#12609 ez még anno a Corsával volt :D nah jo, persze kezdő autónak egy ilyen Merga XXXD -
#12608 Homokocsi miatt van az egesz.
Ha egy ilyenben ülnel biztos 2meterröl elkerülnenek:D
-
#12607 2x hogy a rádiót vegyék ki, 1x hogy szétbasszák csak úgy a kocsim... -
#12606 Mert utálja őt mindenki:D -
#12605 Miert basztak be az üveged?Es hanyszor? -
#12604 honnan tudtad? XXXXXXD -
öregember #12603 emésztés segítő j.meister ? :D -
#12602 ez sem kizárható baszod, ittam emésztést segítőt XXD -
#12601 ráadásul érdemes megfigyelni, hogy a sok szilánk kifelé ment, tehát bentről ütötték ki az ablakot. Nekem baszták már be párszor az üvegem, ottt mindig az ülésre estek a szilánkok, ha kinyitottam az ajtót, akkor sem estek ki, a kocsin kívül alig pár szilánk volt... -
öregember #12600 az is lehet h megint részeg vagy -
#12599 az is lehet hogy el akarták tenni a srácot láb alól.. a képen meg egy esetleges dulakodás nyomai vannak. pasz, balesetet nem tudok elképzelni, mert akkor miért van betörve az ablak, ráadsául úgy, hogy a kocsi nem mozdult a betörés óta?... -
öregember #12598 kiütöttél...
Lujó >>>
épp akkor ment le a teremgarázsba amikor ellopták ? irreális(an hülyevagy ikszdé) -
#12597 Érdekes egy szitu az biztos, nem sikerül rájönnöm, hogy mi is történhetett. Bal oldalt nyomta a falhoz, az ajtó nyitva. Jobb első ablak betörve, de a szilánkok közvetlen az ajtó alatt. Utólag törték be az ablakot, de minek ha a kocsi nyitva volt. Ha feltörik és lopják akkor nincs a szilánk alatta. Mindegy nem értem.... valakinek valami ötlete?? -
#12596 és? mondom.. lopni akarták a srác kocsiját, csak ő rajta kapta... persze hogy a sajátja, ezért akarta megvédeni... -
öregember #12595 a cikk szerint a SAJÁT autója -
#12594 Szerintem sem egyedül sikerült ezt összehozni. -
#12593 jobb első ablak szépen be van törve... fogadjunk lopni akarták a kocsit, csak a srác rajta kapta, ki akarta szedni a kocsiból és úgy szorult a falhoz... -
#12592 Juj, ez para :| -
öregember #12591 17 éves volt.. -
öregember #12590 forgalommal szemben