37102
-
#12669 Aztán a súrlódástól leégne 4 ujjad :DD -
#12668 én megpróbálnám megsimítani az oldalát XXXXD -
öregember #12667 te meg csak gatyát cserélnél ... :D -
#12666 ha 300-al eltép melletted egy vonat, te is csak ezt mondanád, még akkor is ha nem tudsz németül XXD -
#12665 de minek mondja, hogy scheiße. Lemaradt róla? -
USAMEN POWER #12664 Nincs benne baleset, mindenesetre nem ijedős a csávó.
-
USAMEN POWER #12663 Ejnye ! :D
-
öregember #12662 "....a téli kerekei is" -
#12661 Elvileg ugyan az az osztókör. Majd lelopom róla egyik éjszaka és rárajzolok egy ordenáré nagy lőcsöt a motorháztetőre :D Mondjuk a téli kerekei tök gázak neki is:D -
öregember #12660 a Lujó felnijei nem jók az omegára ? :D -
#12659 Igen én is ezt mondtam,szerencse,hogy nem az alu volt rajta. Bár az valószínűleg tört volna. -
öregember #12658 ne nyafogj, "csak" egy lemezfelni
rosszabb lenne a szitu ha alufelni lenne -
öregember #12657 legközelebb neonzöld sprével kapod XDXD -
#12656 Ha 20 éve normális minőségű utakat csináltak volna, normálisan karbantartva akkor nem lenne az hogy minden tél után 2 méteres szakadékok nyílnak az út közepén... nem tudnak mit csinálni. Évente 5ször betömik és 5ször egy kis idő után újra gödör lesz ott. Sajnos ez van, ez nem Esztergomba is, amit tavaly megcsináltal pöpecre mert már szinte járhatatlan volt és a szembejövő sávban kellett 50 méteren kikerülni azt a szakaszt, most lassan ugyan olyan állpotban van megint, pedig nem telt el sok idő. -
#12655 Itt belgiumban sem jobbak az utak.Főúton akkora kátyúk vannak,hogy nagyon oda kell figyelni ha nem akarunk gumishoz menni.De a legszebb,hogy nyáron felszedték az egész utat és most így a sok hó és jég utána megint szétesett az egész. -
#12654 bazdmeg, most mehetek le te szemétláda XXXD -
#12653 Jut eszembe,ugye jól körbe nézted nincs-e máshol is rajta egy lőcs? XD -
#12652 inkább itt örjöngj, mint kukikat rajzolj a kocsimra XXD -
#12651 Na,most ki örjöngtem magam :D -
#12650 A gumi miatt én sem sajnálkozok,mert már kopottak,tél végén kukát fogtak volna. Engem csak az zavar ebben az egészben,hogy ebbe a tetves országba annyira nem törődöm emberek vannak...azért mert az úthálózat javítására szánt pénzt ott lopják ahol tudják és egy szar kotvány lesz az egész amit csinálnak,emiatt az én tulajdonom rongálódjon. Persze a nagyfejűeket ez kurvára nem érdekli,ők el vannak az Audiukban amiket az állam tart fent. -
#12649 Leszarom! Akkor is ő a főpolgármester. Vagy mondjam azt,hogy tetves közút kezelők? Lövést mindegyiknek a fejébe... -
#12648 Sajnálatos dolog :(, de azért ez erős kijelentés..
Nekem ősszel sikerült leírni a jobbelsőt(ott csak a gumit hálistennek ami amúgyis kopott volt már) ott más volt a helyzet de szintén nem kevésbé idegesítő:
adott egy utca, az utca és a telek kerítése között szép füvesített rész, szokása az embereknek kirakni kövekkel az út szélét hogy ne álljon oda senki-gondolom sokan láttatok ilyet- szembe autó baszik lehúzódni, én lemegyek jobbra és pukk egy kisebb szikla kinyitotta mint egy konzervet..na ott én is ideg voltam, esőben kerékcsere powa -
#12647 csak tudnád hogy a Tarlós pl egy báb, ő tehet a legkevésbé a helyzetről... a Demszky is az volt lényegében, csak ő már úgy beásta magát hosszú időre, hogy jutott neki is rendesen vakságdíj.. -
#12646 Mert az a drágalátos ember a főpolgármester. Előzőleg a Demszky-t szidtam mindenért. -
#12645 Van benne valami! Nem kicsi kátyú lehetett, egy páran biztos már káromkodtak ott. Bécsi út és a vasút állomás bevezetőn is szlalomozik mindenki. A mai autókat nem a Magyar utakra tervezték ez van :( -
#12644 mit tudjon szerinted csinálni a Tarlós? Arra nincs pénz, hogy alapvető önkormányzati funkciókat ellássanak, nem hogy utakat foltozgatni.. Inkább kurva anyád korrupt politikusok ( ebben benne van az elmúlt kb 15 éve termése mind), meg kurva anyád 6x os pénzt kérő magyar vállalkozók... -
shumika #12643 részvétem -
#12642 Nem,mert ahhoz,hogy fizessenek kell két tanú,le kell fényképezni és még a faszom tudja mit kívánnak ezek a szarháziak. -
USAMEN POWER #12641 Az komoly. Lesz valami következmény ? -
#12640 A büdös kurva anyádat Tarlós!
Kibaszott kátyú végeredménye,felni,gumi kuka -
#12639 Mert lehet, hogy ő látta a lejtő végét, vagy mert ő se. :) -
#12638 Amíg nem szivárog, addig nincs baj. Vontassák el és done. -
USAMEN POWER #12637 Az fasza. -
#12636 2400 tonna kénsavat szállított az az uszály, ami csütörtökre virradó éjjel szenvedett balesetet a Rajnán.
-
DIESEL DOG #12635 De talán ha nem satu fékezne hanem kicsit engedne... állóra fékezett kerekkel egy autót nem lehet irányítani... -
#12634 mert ez az egyetlen mód hogy meghalni egy 5-tel menő autóval -
#12633 Ezen csak nevetni lehet. Minek akarnak kiszállni ? -
USAMEN POWER #12632 Sírjak vagy nevessek ? -
#12631 -
#12630 tisztában vagyok vele.
És énis ilyesmit vennék, ha tehetném.