37102
-
#12709 Cigány telepre? -
#12708 bazdmeg XXXD -
#12707 Ha fizetsz nekik nem csodalkozom:DDDD -
#12706 nem hiszem, az én farkam már sok zsűri előtt kapott dícséretet XXXD -
#12705 Fogadjunk hogy az en farkam szebb mint a tied! -
#12704 Oh tényleg, elfelejtettem -
#12703 hiába nagyobb, ha szart sem ér.. én a minőségre megyek rá XXXD -
#12702 Nem az a lényeg, hanem hogy az én faszom nagyobb. -
#12701 hát az innen a földről nézve egy alig 10"-os monitornak felel meg, ráadásul régi fajtának, mert domború XXXD -
#12700 Én a holdra vetítem rá. -.- -
#12699 én meg megyek és elfoglalom a mozit az aréna plázában XXXXXD -
öregember #12698 én rákötöttem a 47"-os tv-re, akkor raj vagyok ? -
#12697 26 köszipuszi xD -
#12696 hát még 24-en :D viszont egy 15-ös TFT-n igen fasza lehet XXD -
USAMEN POWER #12695 22 colon nem feltűnő. Amúgy a tulajnak fasza látvány lehetett, gondolom félreugrottak, azt jött a ködben a fatalexpressz. -
#12694 nagy mozdonyhoz nagy kép jár ^^ -
#12693 Nagyobb nem volt -
#12692 Karambolban mozdony és személyautó gyulladt ki a 84-es főúton
-
#12691 Mégsem tilos, a telefonálással ellentétben... -
n003 #12690 egy része már volt.. -
#12689 Veszélyes vezetés közben SMS-ezni
-
#12688 kirepült
minek az öv..
USAMEN: azért az addendumban is vannak baromságok, mint ahogy minden ilyenben, de pl a pénzügyi rendszert tökjól mutatja be, az tetszett :) -
#12687 Egy tartálykocsi-szerelvény kapott lángra a hétvégén Európa egyik legnagyobb rendező-pályaudvarán. A tüzet sikerrel eloltották, személyi sérülés nem történt.
[img]http://iho.hu/media/indomedia/cikkfoto/2011/01/110117_kijfhoek/media_xl_520668.jpg[/url]
Nem kis hő volt ott, a levegő fodrozódásából ítélve. -
USAMEN POWER #12686 Ha az Angol Szász misszióra gondolsz akkor talán hasonló. Ebben inkább logikai tartalom van, és egy szál, egy összefüggés a világvége elmélet, és hogy a háttér hatalom "miért csinálja azt amit" között. Továbbá egy válasz arra hogy a várakozások ellenére miért nem történtek meg még bizonyos dolgok. Még van időnk felébredni, nem sok.
Ezeket a videókat én diszkréten szoktam kezelni, sokat gondolkoztam hogy ide beszúrjam -e, ugyanis az emberek nagy része még nem elég felvilágosult ahhoz hogy ezeket megértse. Én nem akarok senkit se győzködni hogy mi igaz mi nem, figyelni kell a híreket, leszűrni a fontos infókat, és összerakni a képet. Sokan erre nem képesek a zsúfolt életükben, vagy éppen leszarják mert kezdődik a maunika sóder.
Felvannak az emberek háborodva a hajnalban történtek miatt, és legfőképpen az miatt hogy a hírekben látottak, és a szemtanúk által látottak valahogy nem egyeznek. Az emberek kerek szemekkel nézik hogy a rendszer hazugságokat közöl a médián, és ezt az orruk elött teszi. De istenem, erre most kell rájönni ? 3 ember halála kellett ahhoz hogy a nemzeti tudatba, valami fény jusson ? Az ennél is nagyobb probléma hogy ez pár nap alatt feledésbe merül majd, főleg az elkövetők bőre színe miatt. Ennyi. Amikor meg két gay kinyírta magát szex közben azt egy hétig tolták a hírekben, ahelyett hogy azt adnák hogy az USA uszít keleten, és az ezzel kapcsolatos háttérinformációkat. Nevetséges ez az egész. -
#12685 németben ( vagy bármelyik más országot mondhatnám ) is járkálnak kamionok, szerintem picit több,mint nálunk, üresen, rakodtan, túlsúllyal egyaránt, ott még sincs ilyen gond.
Tehát megint csak mi magyarok basztunk el valamit..! ( nem nehéz szerintem rájönni, hogy mit, amit általában mindig, kilopjuk mindig mindenből a maximumot..) -
Micsu #12684 nem csináltak annyira rossz utakat,1-2 tonnás autó mi kárt is tud okokzni? kamionok, túlsúllyal v anélkül ez itt a gond -
#12683 ehh hasonló mint a Zeitgeist Addendum ? -
USAMEN POWER #12682 -
USAMEN POWER #12681 OFF
-
#12680 R.I.P. -
USAMEN POWER #12679 -
#12678 Lehet, hogy fájt neki? egy orr törés és még ki tudja... -
DIESEL DOG #12677 isten barma... :DDD -
USAMEN POWER #12676 :DD
-
#12675 Halálra gázoltak egy román nőt az M5-ösön -
#12674 -
#12673 És faf"szu :D -
öregember #12672 anélkül is fakezű (és falábú) :D -
#12671 Luxusautó-zúzás futballsztár módra - fotógaléria
pár finomságot lenulláztak... -
#12670 ha meg beleakad kicsit jobban akkor is leviszi a 4 ujját... a karjával együtt