Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Vagy egy laza kis foszforbánya? A lehetõségek határtalanok. 😄
Þór vígi þessi rúnar
A senkibe beletartozik mindenki ezekszerint.
Akkor megölöm a családodat, a gyerekedet és a képedbe röhögök. Akkor is ezt mondanád?
A senkibe ezesetben énis beletartozom. 😊
No mind1. Ez offtopik.
Þór vígi þessi rúnar
Az a helyzet hogy sokan vezetnek úgy, illetve kapnak jogosítványt hogy rossz a látásuk. Ez ellen kéne tenni. A másik fele hogy az emberek többsége figyelmetlen, nagy bambaság kell ahhoz hogy ne vegyél észre egy qrwa nagy mozgó jármûvet elötted, illetve közeledni.
Þór vígi þessi rúnar
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
(mint az a fasz aki nekiment a vonatnak oldalról (érted, megy a vonat át a vasúti átjárón) és aszonta: dehát fehér volt a lámpa.)
Þór vígi þessi rúnar
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
.: mobilize.hu :.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
http://poetry.rotten.com/suzuki/
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Oda is feltévedek egyszer egy évben. Jól besokkol és megint nem megyek a környékére egy évig.
Az már túl sok nekem...
Þór vígi þessi rúnar
meg eleve az ami maradt a kocsibol..
Merthamég emberdarabkák lennének szerteszét aszondom sokkoló. Ez egy rakás fémkupac...
Ennyibõl a méhtelep is sokkoló. <#idiota>#idiota>
Þór vígi þessi rúnar
'A kamion a személyautót az út menti árokba tolta, a gépkocsit vezetõ férfi vesztette."
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
respect to the man in the ice cream van
akkor jártam arra, és ha jobban figyelek látom az egészet mert elõttem történt, csak éppen nem arra figyeltem, és már csak azt láttam h vészvillogóval állnak meg elõttem az autók
(agyatlankodás alatt értem a sebesség be nem tartását is)
Þór vígi þessi rúnar
"három felnõtt és három kisgyermek"
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"