Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
ssss
nem jutott messzire <#nyes>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

desigo
pár raklap sör

Carlos
inkább csernobil takarítását? 😄
Vagy egy laza kis foszforbánya? A lehetõségek határtalanok. 😄

Þór vígi þessi rúnar

desigo
nem is halált érdemelnél hanem életfogytiglani munkát szibériában...
Carlos
Nem értek egyet!
A senkibe beletartozik mindenki ezekszerint.
Akkor megölöm a családodat, a gyerekedet és a képedbe röhögök. Akkor is ezt mondanád?
A senkibe ezesetben énis beletartozom. 😊
No mind1. Ez offtopik.

Þór vígi þessi rúnar

desigo
"senki nem érdemli meg hogy meghaljon"
Szerintem senki nem érdemli meg hogy meghaljon.
Az a helyzet hogy sokan vezetnek úgy, illetve kapnak jogosítványt hogy rossz a látásuk. Ez ellen kéne tenni. A másik fele hogy az emberek többsége figyelmetlen, nagy bambaság kell ahhoz hogy ne vegyél észre egy qrwa nagy mozgó jármûvet elötted, illetve közeledni.

Carlos
Azis megérdemli hogy meghaljon aki nem veszi észre, hogy éppen vonat megy át elõtte és nekimegy.

Þór vígi þessi rúnar

matthias92
a fehér lámpa is csak átkelési lehetõséget biztosít. arról megkell gyõzõdni, hogy átmehetünk-e. Szóval szerintem nem lenne célszerû azt mondani.

OrioN the S
"akkor nehéz megmagyarázni, hogy a teherautó csúszott a rendõrre." hat ez kemeny lenne 😄DDD

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Carlos
Az lehet. De ha a teherautó hátsó kereke alatt van, akkor nehéz megmagyarázni, hogy a teherautó csúszott a rendõrre.
(mint az a fasz aki nekiment a vonatnak oldalról (érted, megy a vonat át a vasúti átjárón) és aszonta: dehát fehér volt a lámpa.)

Þór vígi þessi rúnar

pszihopata
mindenesetre nem éri meg rendõrrel ütközni,'érdekes dolgok' kerülhetnek a jegyzõkönyvbe utólag is <#wilting>

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Carlos
Attól még hogy rendõr, a mackósajt rá is vonatkozik!

Þór vígi þessi rúnar

Smicy2

Charade GTti

autoszimulator
kicsit kiégett...képek

.: mobilize.hu :.

LoL Idióták...

igen K-val 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

röhöKtél? <#lama><#banplz>

Megfogadtam a tanacsod.
http://poetry.rotten.com/suzuki/
SötétBarom
Ennyi faszt 😄D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

pszihopata
<#vigyor1>

Carlos
Mekkora barom. Show Off FAIL.

Þór vígi þessi rúnar

SötétBarom
Ez egy olckúl vectra???

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

OrioN the S
Nem csodalom 😄 Undorito egy oldal...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Carlos
No igen.
Oda is feltévedek egyszer egy évben. Jól besokkol és megint nem megyek a környékére egy évig.
Az már túl sok nekem...

Þór vígi þessi rúnar

OrioN the S
Akkor ezentul rottendotrol kell linkelni<#idiota><#gonosz1>

Carlos
Valahogy nem hat meg.

Þór vígi þessi rúnar

OrioN the S
ha vizualis tipus vagy, akkor el tudod kepzelni, hogy mit szedtek ki onnan. nah az sokkolo 😊

meg eleve az ami maradt a kocsibol..

Carlos
ebben mi a sokkoló?
Merthamég emberdarabkák lennének szerteszét aszondom sokkoló. Ez egy rakás fémkupac...
Ennyibõl a méhtelep is sokkoló. <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

pszihopata
komoly ez a lap leikszeltem 5 reklámot erre olvasom ezt:

'A kamion a személyautót az út menti árokba tolta, a gépkocsit vezetõ férfi vesztette."

cement
en kecskemeti vagyo, tegnap elmentem estefele megnezni hatha latszik még valami de semmi, gyertyak sem voltak. a srac az ut tuloldalan levo merci gyar epitkezesen dolgozott, oda tartott 😞 itt mar nem ez az elso baleset, pl egy haverom is jart mar itt igy, de o meguszta egy fülvisszavarrással

respect to the man in the ice cream van

OrioN the S
hubazmeg... hat abbol csipesszel kellett kiszedni szerencsetlent :S

ocskoszilard
volt egy baleset gödöllõtõl kifelé a 30-as fõúton a Mogyoródi leágazásnál fél 5-kor, 3 kocsi szaladt egymásba, ha jól láttam le akart kanyarodni szembõl egy 3-ajtós zöld opel astra, és beleszaladt szembõl egy kis fiat, meg állt még ott egy 3. autó is, az nemtom hogy került be közéjük.
akkor jártam arra, és ha jobban figyelek látom az egészet mert elõttem történt, csak éppen nem arra figyeltem, és már csak azt láttam h vészvillogóval állnak meg elõttem az autók

Carlos
Igen. Nem értem, hogy miért kell agyatlankodni amikor gyerekek vannak a kocsiban.
(agyatlankodás alatt értem a sebesség be nem tartását is)

Þór vígi þessi rúnar

hmm :|
"három felnõtt és három kisgyermek"

Szalagkorlát alá szorult egy Renault a 7-es fõút XI. kerületi szakaszán >>> KATT

Benel
pff ezek a könnyûépítésû házak 😄

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

DJKonya

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

DJKonya

desigo
desigo
-Sietek haza drágám amennyire csak tudok!

DJKonya
Megfigyelõ képesség helyén van<#eljen>

milk4
Köszönjük szépen😊

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

"tojjottának, miccsubicsinek, Micsuje" stb... ---> Csak úgy sugárzik belõletek a rajság...

DJKonya
Én nem láttam élõbe.

milk4
Én tojjottának néztemhe,nem miccsubicsinek.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.