37102
-
Redokee #12749 Nem is az, csak a BMW ket viszik mint a cukrot :S enyémet is teleraktam minden szar biztonsági cuccal gps meg ilyenek. Utcán látják, semmi gáz, de itt sokkal többen, koncentráltabban nézik, kinézi valaki erre szakosodott, rendszámról könnyű leinformálni a címet (úgy is, hogy enyém bécsi), aztán viszik is... Vagy te viszed, aztán azzal pózolsz SGn :D -
#12748 baszódjámeg XXXD
na de komolyan? mi a fasz lehet vele ha ide berakod??? az utcán is látni lehet, ott sem tudod rejtegetni... -
Redokee #12747 Wartburg-Opel kinek kéne? :D :)) Ne vedd ám komolyan... -
#12746 miért nem rakod publicba? mi a fasz történhet vele? kitakarod a rendszámot aztán kész... az én verdámmal is tele van az sg ráadásul rendszámosan, nem féltem én ilyen szinten XD -
Redokee #12745 lehet mert 6 mega gesendet: [email protected] -keine Betreff- 20.01.11 19:01 5871kB -
#12744 még nem -
Redokee #12743 megkaptad? -
Redokee #12742 nekem fekete-zimt :) mindjárt küldöm. -
#12741 fehérben és bordóban nagyon bejövős
[email protected] -
Redokee #12740 publicba nem, de ha annyira szeretnél dobj egy mail cimet.. -
#12739 az autódról dobd a képeket ne a katalógusról -
Redokee #12738 Amúgy, ahogy nézem, sakhir orange belső kék színhez... kissé ízlésficamos lehetett az ürge. Vagy svéd volt. Megkerestem az X6M katalógusomat, gyorsan lőttem egy képet a belső színekről. Van sok szép, fekete meg ezüst jól megy a kékhez, de kiválasztotta az eygetlen rondát... Nem?!
Belsők
-
Redokee #12737 Bency haver, ez M, nekem is X6M van, csak felismerem öregem... Nézd meg az első légbeömlőt, a hátso difit az M es kipuffal, oldalsó indexbúrán ott virít az X6M felirat, M es felni mint amilyen az enyémen is, ez sima X6 ra nem rendelhető, hátulján ott virít az X6M felirat...
Willi Beetz..: persze hogy műanyag, nagyon sok elem az, így is baromi nehéz az autó... majdnem 2.5t -
#12736 Nekünk a teherautón az van, a rovert szarrá vágtuk vele, a lökhárítónkon meg lett egy kis horzsolás
Ja és ez 2005-ös konstrukció -
#12735 na az tartaná magát az tuti XXXD -
#12734 10-es kazánlemez ökölnyi vascsővel merevítve és megtámasztva, az a nyerő -
#12733 Persze, már egy csomó autónak műanyag. Nem csak a sárvédő
a csomagtartó ajtó is. Az életben soha nem fog rohadni és könnyebb. Sérülésnél kalapálni ugyan nem lehet, de hát valamit valamiért. Mindenesetre jó megoldás sztm. -
#12732 Érdekes,hogy műanyagból van az első sárvédő -
#12731 az bizony X6M -
#12730 ez is lesz még fönt a használtautón megkímélten kevés km-el... -
#12729 Csak X6,a szine M es csak. -
Redokee #12728 X6M... -
#12727 X6 -
#12726 ez 5-ös GT ? -
öregember #12725
-
öregember #12724 Erzsébet híd budai oldal - 2 baleset -
öregember #12723 ő akart a Jani lenni -
öregember #12722 Két személygépkocsi ütközött össze a XII. kerületben, a Stromfeld Aurél út és a Levendula utca kereszteződésében január 19-én a délutáni órákban. Az ütközés következtében a német rendszámú BMW az út szélén lévő domboldalra felhajtott, majd ott erősen megdőlve egy fának ütközött. Csak a szerencsének köszönhetően nem borult az oldalára, majd vissza az útra. Utasa nem sérült. A Fordban utazó hölgy nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították. A kiérkező rajok áramtalanították a járműveket, majd a veszélyesen megdőlt BMW-t mentőkötél segítségével rögzítették a daru kiérkezéséig. A helyszínelés és műszaki mentés idejére a Stromfeld Aurél utat teljes szélességében lezárták. Az anyagi kár mindkét járműben jelentős.
-
Redokee #12721 muhahaha :D Győrben, egy hülyegyerek úgy gondolta, hogy raj, és tud vezetni, a nagykörforgalomban (régebben volt cikk erről a kereszteződésről, mert átlag driver nem tudja értelmezni, nem átlag driver előszeretettel driftel itttotalcar cikk a győri körforgalmakról:) ez lett a vége:
:D csajjal vóóóólt. :D -
#12720 Ugyanúgy fognak inni az emberek, és ugyanúgy elsimítják a dolgot majd...attól hogy ez a bünti, az igazán bűnös emberek sose fognak ülni vagy fizetni. -
#12719 és ha BMW fant is lehugyozom? -
USAMEN POWER #12718 Két monokli. BMW fantól -
#12717 és ha lehugyozok egy rendőrautót az mennyi??? -
#12716 Ennek legalább lesz visszatartó ereje... még több ilyet! Vagy iszol vagy vezetsz, egyszerű mint az 1*1 és ártatlan életeket menthet! -
#12715 Mert Orban hatalom,es valahogy csökkenteni kell a hianyt...most ittas vezetes lesz max 1milla,a helyszini birsag 100 ezer mar most (!) is lehet.Biciklin ha nincs csengö az 20 stb stb. -
#12714 miért ilyen kirívóan sok? -
#12713 BÁááááááááááááááááá én bebsztam most és ha elindulok ennyit fizetek? XXXXXD -
öregember #12712 O F F -
#12711 cigányok... -
#12710 Mikrobusz
Az hogy 9-en ültek benn nem számít.