37102
  • öregember
    Két rendőrautó is összetört az M0-ás autóúton péntek délután abban a balesetben, amelyet egy idős férfi okozott a személygépkocsijával. A rendőrök biztosítási feladatot láttak el, ezért a leállósávban várakoztak. Egy 65 éves férfi egyelőre ismeretlen okokból nekiütközött a hátsó rendőrautónak, amely az előtte álló másik rendőrautónak ütközött. A baleset az M0 autóút 59 kilométerszelvényében történt, az M7 autópálya irányában, délután öt óra körül.

A mentők az idős férfit megfigyelésre kórházba szállították.
  • w77d
    mivel az ügy már elindult nem lehet visszacsinálni. próbálkozni lehet, veszel asszem 10ezer ft-os illetékbélyegeket és elkezdesz velük hadakozni, de ugyanott leszel a végén+az illetékbélyegek. Igazság szerint nem lehet semmit sem ingyen, és nem lehet ezt kikerülni. ha veszel egy autót (akármennyi időre), annak más vonzatai is vannak a vételáron felül...
  • Peter1
    Mekkor a hengerűrtartalam az autónak?
    De kb. így számoljál az átírásnál: ccm*18 Ft + 6.000,- Ft forgalmi + 6.000,- Ft törzskönyv + 18.500,- Ft az eredetvizsga (mert gondolom 1.5-ös)+ kötelezőt is kell kötnöd + a büntetés.
    A javításról nem tudok mit mondani.
  • Audi TDI
    Amúgy ezt a törvényt pont erre találták ki, ha eladod az autód ne rágd a körmöd, hogy az új tulaj mikor méltóztatik átíratni...
    Csinál egy gixert azt neked megy a csekk. Kell ez?
  • Audi TDI
    Akitől vetted az sem hülye, miért venné vissza?
    Örül neki, hogy megszabadult tőle ezért adta el.
    Rendszám, biztosítás, törzskönyv, eredetvizsga ilyenek??
    Nem játék... na veszek egy autót adásvételi, kifizetem ennyi. Nem így működik.
    Sürgősen vedd fel a kapcsolatot az előző tulajjal és dugjátok össze a fejeteket, ha hajlandó erre.
    Szorítok.
  • tviktor91
    Akkor most vegyük sorba.:
    Vettem 100ert egy roncsot,feb 1-en at kell iratnom ami lesz minimum 40 cakpak plusz min 10 a bünti,aztan javitassam meg a hengerfejes problemat ami min egy 20as ,utana adjam el 70-ert...es nem lehet elkerülni egyik pontot sem...konkretan a 40 plusz 10 erint erzekenyen..
  • Peter1
    Szerintem nem tudsz mit csinálni. Az okmányirodában van már az adás-vételi. Az ügyet elindították. Nem hiszem, hogy vissza lehet vonni. De egy próbát megér. Nem tudom, hogy az eladóval ezek után mit lehet megbeszélni.De ha meg is beszéled vele akkor neki viszont így lehet, hogy teljesítmény adót és biztosítást is kell majd fizetnie erre az évre is, mert január 1-én a nevén volt az autó.
  • tviktor91
    Eladot esetleg felhivhatom h vonja vissza?:D Vagy eladoval megbeszelhetnem meg valahogy?Vagy pl irunk egy uzembentartoit,vagy kölcsönadasit feb 1-ig,mert azert ez tenyleg nem buli 30-40 +- valamennyi erre az 1 honapra hogy aztan eladjam...
  • pszihopata
    beszarás kommentek:XD
  • Audi TDI
    Üzembentartóival kellett volna átvenned, akkor nem kellett volna átíratni. 15 napod lett volna az átírásra asszem.
  • Peter1
    Teljesen mindegy, hogy mennyiérrt vetted. Az adás-vételi megköttetet, Neked kötelességed lett volna átiratni. Hogy mit beszéltél meg az eladóval az egy más történet. Erre szokták azt mondani, hogy a szó elszáll az írás megmarad.
    Ha rossz volt az autó akkor pedig vissza kellett volna vinned és meghiúsítani az egészet.
    Azzal pedig, hogy a Te példányodon nincs dátum nem nagyon erőlködnék, mert dúrva esetben még okirathamisítás is lehet (de ebben nem vagyok biztos). Az adás-vételire gyakorlatilag perce pontosan rá kell írni, hogy mikor került hozzád az autó.
    Sajnálom, de Téged gyakorlatilag biztos, hogy csőbe húztak. Nem hiszem, hogy gyakorlatilag jól fogsz kijönni az egészből.
  • tviktor91
    Azert vettem meg mert ö volt az egyetlen elado aki belement h ne kelljen meg plusz 30-40ezret fizetnem egy 100 ezres roncsert 3 honapra az atiratas miatt..erre most ez van,arrol nem beszelve hogy hengerfejesen adta el es 10 perc utan felforr a viz.
    Na most elvileg van valami olyan "szabaly" hogy ha külünbözö datum van az adasvetelin akkor ervenytelen,mert az enyemen meg valtozatlanul nincs..mondjuk nem tudom h ez most hogy lehetne kihasznalni.
    Ha nem fizetem ki akkor pedig kivonjak a forgalombol,es lehet meg az is jobb lenne nekem...eladas szempontjabol viszont kerdeses.
  • Peter1
    Mindenképpen ki kell fizetned az átírást és (szerintem) a büntetést. Hiába adod el az autót. Hogy mikorra idéztek be az ügy miatt az meg mellékes az átírás miatt.
  • desigo
    Levágta a vonat a karját, a zsebében vitte tovább
  • tviktor91
    De erre az 1 honapra meg vegkep nem fogom atiratni,jovo heten akartam felrakni hasznaltautora...
    Az idezesben benne volt h ,,ha mar eladtam akkor vigyem be az adasvetelit"..ha "eladom" ismerösnek akkor lehet meg huzni az idöt vagy nem?
    Ja es feb 1-jen kell bemenni..az is meg masfel het..
  • w77d
    az eladó bejelentette ennyi... ezt már nem lehet kikerülni, fizetni kell.
  • Peter1
    Ráfáztál.
    Az eladó az adás-vételi szerződést ledátumozta és bemutatta az okmányirodában. Mivel elmúlt 15 nap ami alatt büntetlenül lehet átiratni, így birságot is fogsz fizetni.
  • tviktor91
    Na segitsetek.
    Ha kaptam egy idezest a polgarmesteri hivataltol hogy nem irattam at a kocsit akkor azt hogy lehet kijatszani?
    100k-s Lada,aminek benyomtam az ajtajat (kepet linkeltem mar korabban),tulajjal megbeszeltem h nem irunk az adasvetelire datumot mivel en februar vegeig akarom csak hasznalni./teli csuszkalos idoszakra kellett csak/
    Ennek ellenere az idezesben benne van h dec 15-tol az en tulajdonomban van,ha esetleg azota mar eladtam akkor vigyek be egy adasvetelit stb stb..
  • Carlos
    Jajjdeszánalmas vagy a sok accoddal... Majd kapod a banánt.
    Te vagy az új mama2
  • DeenQa
    na, felejtőztem azt a nicket ez a rendes enyém. pics, nem ment át az üzi rájöttem, tegnap regeltem gyorsan egy osztrák mail cimet, [email protected] (mert [email protected] van, lol...) de nemtok németül:D és most nézem h nem küldte el mert smsbe megkell erősiteni a profilt előtte :DD uh bukta, de mind1, ugyis buktak a dolgok h csak lejáratom... képekkel se mentél vna sokra.
  • Audi TDI
    Már tuti A9-ese van.
  • desigo
    nem jött át az email
    Nem úgy volt,hogy Audi RS5-öt veszel?
  • pszihopata
    simán lejárathatnálak,de nem kezdek el linkelgetni meg idézgetni a szövegeidből mert nem vagyok akkora görény

csak szeretném ha okulnál belőle,ha már magadtól nem jutottál el arra a szintre hogy ne dicsekedj és ne pózolj állandóan

ha felesleges volt az a te bajod,felőlem folytathatod engem nem zavar
  • Redokee
    :D KIRÁLY EZEKSZERINT ELÉRTEM AMIT AKARTAM. VALAKI AZÉRT KÜLDJÖN NEKI LINKET ERRÖL A TOPICROL,ÉN LEVOK TILTVA FBJÁN XD
  • pszihopata
    ej-ej Renató

miért jó neked ha lejáratod magad?
  • Redokee
    csk mail cimet nemtok redokesat csinálni rendesen mert mhol foglalt,ezé kellett szamokat beletenni :D
  • Redokee
    heh,ez a buli abba h neten bárkit le lehet járatni. Rendes sg.hu nevem deenqa,mond vmit vkinek? Szürke,piros gtr? Az lennék én... Redokeet szimplán utálom,ahol nincs ott én ottvagyok a nevében és megutáltatom SZOPOKA :D am hml.hun volt admin eredetileg,és kibszott,ezért utálom 4éve bsztatom.most énvok a köcsög :d de nekem nincs netes lábnyomom és nem talál meg senki :D
  • Carlos
    bodzatermesztők?
  • pszihopata
    ha sokat dumál belinkelem a családi bizniszt
  • Carlos
    da
  • Adaaam
    Milyen érdekes, pont most van egy cikk totalcaron az eu elnökség autóiról, és a reptéri saabokról.
  • pszihopata
    inkább nem olvasom el-jó?
  • SötétBarom
    Na, dann musst du Deutsch sehr gut verstehen, gö?
  • pszihopata
    szerinted nem tudom ki vagy?

ott a lábnyomod a neten,innen bármi....XD
  • SötétBarom
    Fail? :D
  • Carlos
    Na persze. Én meg olajmezőt találtam az alföldön.
  • tviktor91
    Jah,gamestar forumon meg msn-en meg arrol volt szo hogy szüleidtöl örököltel egy osztrak ceget.. xDDD
    Aztan onnan is kiutaltak es elhuztal.
  • Redokee
    psziho,vicces,de beletaláltál :D Németbe melóztam 2évet egy olyan cégnél,ami rendezvényszerv. foglalkozik. Elég komoly melók voltak, gds, meg autokiállitások,it. Stb. Ilyen cég pl a syma pesten. Bécsben meg megvettem egy müködö,küszködö cipöboltot de már 4van.Demost ez má nagyon nem topic téma :d mellékmelóba rendezvényt szervezek,1hete pl esküvö kiállitást ;D vagy bmw x3 gamest :D De eu elnökségben is nyomom, saabokat szereztem a muftiknak 200m megtételére. :D ezt dobta ki a gép vagy mi..
  • SötétBarom
    Szerintem Weed pontosan erről beszélt. :DDD Attól, hogy az apád azt mondja, hogy gyere fiam lapátolj széná heti kétszer, és kapsz havi egy millát, az nem azt jelenti, hogy te kerested meg azt a pénzt.
  • USAMEN POWER
    Sose tudhatod. Előző melóhelyemen a főnökség egyik tagja úgy került oda hogy a cégvezetőnek az unokaöccse vagy ki a fa***m volt, azt beválasztották egy éretségivel. Kinek mit dob a gép.