37102
-
#12829 Ja mert Gyurcsány páncélozott A8-asa bejött mi? Te audifejű :D -
#12828 amúgy 18 és 25 között gyanítom, hogy nem maga keresett össze egy X6m-re valót akármit is mond.... -
#12827 had találgassak
cipőbolt?:XD -
#12826 -
#12825 Nah az más kérdés....:P -
#12824 egyetem mellé vette apu? -
#12823 X6M e van -
#12822 mire vitted,ha már előhoztad? -
#12821 és mire? -
Redokee #12820 Én legalább fiatalon vittem már valamire, csak megmagyarázhatom... :D
Tényleg desigo, képek megvannak a kocsimról, vagy küldjem gmailről? -
#12819 Kell ilyen is :D -
#12818 bírom az ilyen mindentmegmagyarázó okostojásokat!
akkor nincsen -
Redokee #12817 Lehet, sosem lehet tudni, de a saját boldogulásunkat sohasem mástól kell várni. Főleg nem a politikától. Minden saját magadon múlik, mennyit tudsz, mennyit vállalsz, mennyi szerencséd van... Aztán ha megvan mindened, ugyis sz*rod le, hogy mit pampolásznak az eu parlamentben. -
#12816 eddig így megy, de szerintem várd meg a végét. Lesz még Viktorunk tojászápor kereszttüzében esernyővel rohangálni,
de Ne legyen igazam!
-
Redokee #12815 Én máshogy látom. Máshogy érzem. Máshogy tapasztalom... Nem a magyar és európai baloldali médiából kéne kiindulni. Na ennyit az offról :D ui: 215ös kerekeknek 2.5tdi vel nehéz lenne egy páncélozott teherautót cipelni :D Lenne súlya... :D -
#12814 OK minden adott, remélem, hogy sok okos ötlet és döntések fognak abból a gördülő munkahelyről származni.
Eddig nem ez tapasztalható. "Strassburg"
-
Redokee #12813 neem, biztos nem, az látszana abban, hogy vastagok az ablakok :) OV-t nem védik úgy, mint anno GYFet. Pl elég megnézni múltkor amikor a WB balhé volt a nyugatinál, testörök nélkül ment oda gyergyát gyújtani. Ha annyira vigyáznának rá, ott is körbeállta volna 4 gorilla. A kocsin sincs semmi xtra védelem, vagy fegyver :D Túl sok hollivááádi filmet néztek :D -
#12812 biztos az orrodra kötik hogy milyen védelmi rendszerek vannak még beépítve
nyugi ez messze nem alap gép,pár géppisztolynak is van benne okos hely:D -
#12811 És az utasok hátul? A söfőr nem sokat ér vele,de akik utaznak benne azoknak nagyon praktikus bármilyen hossu utra... -
#12810 mert ez egy gördülő munkahely, ezt maga Viktor is nyilatkozta... -
Redokee #12809 mert abban dolgoznak: mobil tárgyaló terem. Középen asztallal, ahová le lehet rakni az iratokat. Laptopot... Stb... Kétségkívül praktikusabb, mint mondjuk egy A8L. Mellesleg óriási nagy tér van belül, és sokan elférnek egy autóban. Nem kell hozzá 3db A8L -
#12808 Igaz, de akkor is feleslegesnek tartok forgószéket asztallal egy autóban, akkor is ha luxuskocsi.
Fölösleges, na mindegy. -
#12807 Én se tudom,ennyi erővel nem kéne gyártani luxus autókat mert a Trabant is elvisz A tól B ig... -
Redokee #12806 van aki suzukival utazik, van aki meg audival, meg van aki maybachel. Nem tudom, ezen miért kell fennakadni. Van aki gyárban dolgozik, van aki értelmiségi, felsővezető, akármi, meg vannak a még magasabb pozíciókban levők. Mindenkinek le vannak osztva a lapok, hogy mi jár, ezen mit kell fennakadni? :D -
#12805 hajaj XXD ma is ráiszok amjd este, haverokkal megyünk sörözni, tegnap meg egy régi komámmal konyakoztunk XXXD -
#12804 forgatható szék, hűtő, Tv, desert bőr, Nagyon fontos dolgok tényleg, enélkül nem lehet elutazni A->B-e
csak az a gond, hogy tök mindegy mi van benne ugyan olyan sötét van! -
Redokee #12803 igaz, én csak a tv ben láttam, de volt már dolgom multivannal, és a tv-n keresztül, nyitott ajtónál nekem ennyi tűnt fel: highline felszereltség, rendesen belül asztallal, hűtővel, forgatható székekkel desert beige bőrbelsővel :D cca 25misi -
öregember #12802 antiszoc vagy mostanában......... iszol eleget ? -
öregember #12801 úristen ha te láttad belülről is akkor el lett átkozva az a verda
(vagy spion vagy) :D -
öregember #12800 ez nem markoló, teeeeeeeeeeeeeeeeee
ez villás (markolófej csak rakható rá) :P -
#12799 te láttad már belülről? én már igen. Teljesen egyedi a belseje... -
Redokee #12798 amúgy meg megint hülyék vagytok, mert ez nem egyedin gyártott transporter (kedves W77D), hanem egy sima normál highline felszereltségű VW MULTIVAN 2.5TDI. :D -
#12797 A markolónak tök mindegy, hogy mit emel fel
Na valakinek van egy? -
#12796 egy teljesen egyedin gyártott Transporterrel... -
#12795 Transporterrel
-
#12794 Orban milyen kocsival jar?xD -
DIESEL DOG #12793 ha a nép elégedetlen... :D -
#12792 Kirááály. Megvan a politkusok címei ? itt is rend lenne.... -
#12791 Ez azért beteg :D -
#12790 ehh
Tunéziában a nép kisajátította az elnök Ferrariját. Egy markolóval...