37102
  • Benel
    Ja mert Gyurcsány páncélozott A8-asa bejött mi? Te audifejű :D
  • w77d
    amúgy 18 és 25 között gyanítom, hogy nem maga keresett össze egy X6m-re valót akármit is mond....
  • pszihopata
    had találgassak

cipőbolt?:XD
  • SötétBarom
  • bency
    Nah az más kérdés....:P
  • pszihopata
    egyetem mellé vette apu?
  • bency
    X6M e van
  • pszihopata
    mire vitted,ha már előhoztad?
  • Carlos
    és mire?
  • Redokee
    Én legalább fiatalon vittem már valamire, csak megmagyarázhatom... :D

Tényleg desigo, képek megvannak a kocsimról, vagy küldjem gmailről?
  • bency
    Kell ilyen is :D
  • pszihopata
    bírom az ilyen mindentmegmagyarázó okostojásokat!

akkor nincsen
  • Redokee
    Lehet, sosem lehet tudni, de a saját boldogulásunkat sohasem mástól kell várni. Főleg nem a politikától. Minden saját magadon múlik, mennyit tudsz, mennyit vállalsz, mennyi szerencséd van... Aztán ha megvan mindened, ugyis sz*rod le, hogy mit pampolásznak az eu parlamentben.
  • Audi TDI
    eddig így megy, de szerintem várd meg a végét. Lesz még Viktorunk tojászápor kereszttüzében esernyővel rohangálni,
    de Ne legyen igazam!
  • Redokee
    Én máshogy látom. Máshogy érzem. Máshogy tapasztalom... Nem a magyar és európai baloldali médiából kéne kiindulni. Na ennyit az offról :D ui: 215ös kerekeknek 2.5tdi vel nehéz lenne egy páncélozott teherautót cipelni :D Lenne súlya... :D
  • Audi TDI
    OK minden adott, remélem, hogy sok okos ötlet és döntések fognak abból a gördülő munkahelyről származni.
    Eddig nem ez tapasztalható. "Strassburg"
  • Redokee
    neem, biztos nem, az látszana abban, hogy vastagok az ablakok :) OV-t nem védik úgy, mint anno GYFet. Pl elég megnézni múltkor amikor a WB balhé volt a nyugatinál, testörök nélkül ment oda gyergyát gyújtani. Ha annyira vigyáznának rá, ott is körbeállta volna 4 gorilla. A kocsin sincs semmi xtra védelem, vagy fegyver :D Túl sok hollivááádi filmet néztek :D
  • pszihopata
    biztos az orrodra kötik hogy milyen védelmi rendszerek vannak még beépítve
    nyugi ez messze nem alap gép,pár géppisztolynak is van benne okos hely:D
  • bency
    És az utasok hátul? A söfőr nem sokat ér vele,de akik utaznak benne azoknak nagyon praktikus bármilyen hossu utra...
  • w77d
    mert ez egy gördülő munkahely, ezt maga Viktor is nyilatkozta...
  • Redokee
    mert abban dolgoznak: mobil tárgyaló terem. Középen asztallal, ahová le lehet rakni az iratokat. Laptopot... Stb... Kétségkívül praktikusabb, mint mondjuk egy A8L. Mellesleg óriási nagy tér van belül, és sokan elférnek egy autóban. Nem kell hozzá 3db A8L
  • Audi TDI
    Igaz, de akkor is feleslegesnek tartok forgószéket asztallal egy autóban, akkor is ha luxuskocsi.
    Fölösleges, na mindegy.
  • bency
    Én se tudom,ennyi erővel nem kéne gyártani luxus autókat mert a Trabant is elvisz A tól B ig...
  • Redokee
    van aki suzukival utazik, van aki meg audival, meg van aki maybachel. Nem tudom, ezen miért kell fennakadni. Van aki gyárban dolgozik, van aki értelmiségi, felsővezető, akármi, meg vannak a még magasabb pozíciókban levők. Mindenkinek le vannak osztva a lapok, hogy mi jár, ezen mit kell fennakadni? :D
  • w77d
    hajaj XXD ma is ráiszok amjd este, haverokkal megyünk sörözni, tegnap meg egy régi komámmal konyakoztunk XXXD
  • Audi TDI
    forgatható szék, hűtő, Tv, desert bőr, Nagyon fontos dolgok tényleg, enélkül nem lehet elutazni A->B-e
    csak az a gond, hogy tök mindegy mi van benne ugyan olyan sötét van!
  • Redokee
    igaz, én csak a tv ben láttam, de volt már dolgom multivannal, és a tv-n keresztül, nyitott ajtónál nekem ennyi tűnt fel: highline felszereltség, rendesen belül asztallal, hűtővel, forgatható székekkel desert beige bőrbelsővel :D cca 25misi
  • öregember
    antiszoc vagy mostanában......... iszol eleget ?
  • öregember
    úristen ha te láttad belülről is akkor el lett átkozva az a verda
    (vagy spion vagy) :D
  • öregember
    ez nem markoló, teeeeeeeeeeeeeeeeee

ez villás (markolófej csak rakható rá) :P
  • w77d
    te láttad már belülről? én már igen. Teljesen egyedi a belseje...
  • Redokee
    amúgy meg megint hülyék vagytok, mert ez nem egyedin gyártott transporter (kedves W77D), hanem egy sima normál highline felszereltségű VW MULTIVAN 2.5TDI. :D
  • Audi TDI
    A markolónak tök mindegy, hogy mit emel fel
    Na valakinek van egy?
  • w77d
    egy teljesen egyedin gyártott Transporterrel...
  • Adaaam
    Transporterrel
  • tviktor91
    Orban milyen kocsival jar?xD
  • DIESEL DOG #12793
    ha a nép elégedetlen... :D
  • z0ty4
    Kirááály. Megvan a politkusok címei ? itt is rend lenne....
  • bency
    Ez azért beteg :D
  • desigo
    ehh

Tunéziában a nép kisajátította az elnök Ferrariját. Egy markolóval...