37102
-
#12909 Halálos verseny balesetek, Ausztráliából.
-
#12908 -
öregember #12907 sumikának egy matchboxot nem adnék a kezébe mert azt is elrontaná
talán egy csattogós falepkét.... -
#12906 Én meg odaadnám Sumikának, hagy drifteljen XD -
#12905 :DDDDDDDD Lehet azt kene..persze elötte atiratom 60-ert hogy azert tisztesegesen haljon meg. -
#12904 ember az a Lada egy átok, én betolnám az erdőbe oszt otthagynám XXD -
#12903 EEEEEEEEES NEEEZD MEG BAZMEEEEEHHHH...hallom hogy az utcaban csipog valami szar teherauto,mondom biztos a kukas vagy valami,aztan 5 perc csipogas utan odamegyek az ablakhoz,es latom h nem tud megfordulni a szarjaval pedig boven volt hely..elnezegetem egy darabig..aztan mit csinal? Hoppp egy kicsit belemegy a ladam hatuljaba,szaladok ki az utcara egy szal poloban erre elhaj...... Meseben nincs ilyen..es sikerült letörnie a hatso lampaburat felig-.- -
#12902 Pepsi bácsi seggébe dugnák fel az ottaniak a ferkát, nem nevezném őt meghatározó elemnek egy ilyen kaliberü feladathoz XD -
USAMEN POWER #12901 Én mennék. Mondom ha vmi alvilági ember lennék, ezen belül nem egy utolso tolvajra gondoltam. :D
Pepsi bácsi szerintem megoldaná a problémát. :D -
#12900 én inkább nem mennék most Tunéziába, plána nem egy ferkáért.. hamar lincselés lenne a vége.. -
USAMEN POWER #12899 Hát ha vmi alvilági tag lennék sok sok tapasztalattal, eljutnék Tunéziába, és elvontatnám onnan azt a szart. :D
Az eladással szerintem nem lenne gond. -
#12898 lehet, hoyg ezzel éppen növelték a ferrari értékét :DD
am, jöhet hozzám, megcsinálom és piacra dobom. csak lesz vki aki megveszi :DD -
#12897 annyi emberen nem segítene egy Ferrari ára, egy ember meg nem tarthatja meg, mert úgy járhat könnyen mint az elnök. Tunéziában most az ilyen az nem érték. Ugyan úgy az ékszer sem meg egyébb fényűző dolog... -
#12896 polgárháború van, szerinted kit érdekel egy szutykos ferrari?! -
#12895 Az autó mit tehet róla? sok ember fáradtságos főként kézi munkája volt... adták volna el, vagy valami. -
#12894 "Az elnök családjának egyik tagja, Sofiane Ben Ali rosszabbul járt: nála berontott a dühös tömeg és szétverték a garázsban parkoló Ferrari Californiáját."
-
#12893 Elaludt a román sofőr az M5-ösön, halálos baleset lett a vége
szerencsére nem mást ölt meg -
#12892 egy kocsin három négy adásvételi + üzembentartói...
haver ha nem vigyázol még a végén ülni is fogsz -
#12891 Akkor holnap felhivom es mondom neki h irjunk egy üzembentartoit es menjen be az okmanyirodaba es mondja azt h tevedes törtent es az meg az ö autoja xDD -
#12890 Megis mit reklamaljak? Mar bement az okmanyirodaba,innentöl kezdve tenyleg nincs mit tenni..:/ -
#12889 ilyen filléres szarokat 'üzembentartói'-val kell venni -
#12888 ha úgy beszélted meg akkor menjél vissza hozzá reklamálni...
ha csapatni kell autó akkor rendszám nélkül kellett volna venni
tanulópénz nem volt olcsó de most már tedd tetőre és linkeld a képeket -
öregember #12887 -
#12886 :DDD Bazzeg de ertsd meg hogy ugy beszeltuk meg vele h nem lesz datum,aztan majd rairjuk valamikor februarban...eddig kb 4x 20-30 percet voltam vele a varosban es ennyi,es most minden lehetseges kiskaput ki kell hasznalni,nem azert mert ugy vettem egy autot h nem akarok utana fizetni,hanem mert ugy vettem egyet h februar vegen mar nem lesz meg. -
USAMEN POWER #12885 Ez olyan szempontból gáz, hogy esetleg nem is használod a szarodat, ott áll a kertben és mégis fizetni kell rá. -
#12884 nagyon jól szórakozok amúgy a vettem egy autót és naivan nem akarok fizetni semmit postokon xD -
#12883 En meg ugy is jol jarnek ha kivonnak a forgalombol szerintem..akkor persze nem ha napi hasznalatban lenne,de mivel nem ezert tök mindegy. -
#12882 ,,Én 3 hónapot késtem,már csak akkor irattam át az autót mikor az okmányiroda küldött egy levelet,hogy kivonatja az autót a forgalomból ha 3 napon belül nem iratom át.De a rendőrségről nem jött semmi bünti!" hmmm.... -
öregember #12881 Des ? -
#12880 -
#12879 "ebből már nem tudsz jol kijönni, vagy átiratás birsággal vagy forgalombol kivonás..."
Ezt kaptam gyk-n...ha kivonnak akkor mennyibe kerülne ujra forgalomba helyezni az uj tulajnak? -
öregember #12878 Lujó >> :D :D -
öregember #12877 -
#12876 Nem tudom, ilyen szituációval még nem találkoztam. De nem hiszem, hogy ennyivel meglehetne úszni a dolgot.
-
#12875 nem. Mindenképpen át kell iratnod, mert a te tulajdonodat képezi. Addig kapnád az értesítőket, amíg egyszer csak a bíróságon találod magad és fizetheted a kocsi értékének 10x-esét... -
#12874 Ugy ertem,hogy nem adom el haveromnak minden marad ugy ahogy van,esetleg par hettel eltolom azt a feb 1-jet hogy idöt nyerjek,aztan megbüntetnek amiert nem irattam at x ezer forintra,de ettöl meg nem vagyok köteles atiratni,ezert kivonjak a forgalombol utana meg a következö vevö elintezi a forgalomba helyezest. -
#12873 Hm,de ha nem fizetek -max a büntit- akkor csak siman kivonjak a forgalombol nem? Aztan meg aki megveszi az majd intezi a többit. -
öregember #12872 off off off és flééééééééééééééééééééééém -
#12871 Így Neked nem kell büntetést fizetned, de az átírási illetéket (mostanában vagyonszerzési illetéknek hívják és az APEH-nek fizeted be a sárga csekken) mindenképpen ki fogják rád róni. Az nem úszod meg semmiképpen sem, mert az állambácsi nem fog lemondani róla. De mivel, ha dec 29-én eladod a vasat a haverod kerülhet ugyanebbe a szituációba és ugyanott vagy (a 15 nap ott is bőven lejárt) -
#12870 Egy szoval sem mondtam hogy vegye vissza,csak azt beszeltuk meg h nem lesz datum az adasvetelin mert februarban el fogom adni.
Minden van hozza/rajta kiveve az atiratas nincs elintezve.
Dugjuk össze a fejünket..de megis hogyan ha mar leadott minden papirt..ezt szeretnem most kitalalni.
Most per pill arra szeretnek rajonni hogy mivan akkor ha en mondjuk dec 29-en eladtam haveromnak a kocsit csak meg elfelejtettem bejelenteni.(volt mar rola szo de a "szerintem" az meg nem biztos)
Mert ugye 15 nap van atiratni,de mivan akkor ha en 15 napon belül tovabb is adom,akkor mert kene 2x is atiratni?