37102
-
öregember #13311 utána ellened is gyűjtünk, ne aggódj :DDDD -
#13310 áááá nehogy csináljátok a végén elvisznek mindenkit hogy rásszista nácik! -
öregember #13309 gyűjtsünk aláírást, h kitiltsák IP alapján :D -
spect16 #13308 Hol van:)))
-
#13307 Megdöbbentő, hogy ezen a fórumon még képes valaki megnyomni a "válasz erre" gombot sumika bármelyik hsz-én. :DDD -
#13306 ott a pont XXXXXXXXXXD -
#13305 miért? neked is mindig a pián jár az eszed? XDDDD -
spect16 #13304 Na igen, ha egyre gondolunk. -
#13303 mondjuk inkább, hogy van belelátásom eléggé a dolgokba és elegem van már. -
spect16 #13302 Ennyire naiv vagy?
-
#13301 M5,román kamionos,figyelmetlenség
-
#13300 Halt már meg rokonom balesetben, vétlenül.
Mégsem gondolkodom így egyáltalán..
És nem azzal van a gond, hogy büntetést fog kapni, mert igen vétkes volt, hanem azzal, ahogy hozzáállsz.
De nem vitázom.. nem akarok kötekedni, de szerintem az életkorod, és az eddigi hsz-eid a különböző topikokat olvasva mindent elárulnak rólad. -
#13299 A személyeskedést most fejezzétek be ! -
shumika #13298 kecseg kapok 5 évet érte. Akkor ez mennyit érdemel???? 25-öt? Akár hogy is nézzük azért megpusztult 3 ember 3 meg korházban van. Állj ki a halott hozzátartozókhoz és próbáld nekik elmesélni hogy akik a buszmegállóban vártak azok voltak a hibások mert ő arra ment és szegényke álmos volt. kecseg -
#13297 Egyszer üss majd el egy fát lopó tezstvéred, aki full részegen tolja a biciklijén a 2 mázsa fáját, te meg 40-el eldarálod, azt meghal.. és kapsz majd érte 5 évet..
majd remélem eszedbe jut az a szerencsétlen, aki dolgozott azért, hogy vigye valamire az életében és egyszer hibázott.
kecseg. -
shumika #13296 kabbe akkor is nekünk van igazunk. nem sajnálni kell hanem keményen ítélni kecseg -
#13295 Az érzés kölcsönös. -
#13294 Csak sajnálni tudlak ilyen felfogással/hozzáállással téged is és schumikát is.
-
#13293 "Minden elismerésem az övé"
Szobrot ne emeljünk neki? -
#13292 nem értik meg.. felesleges csépelned magad.
gondolom te, hogy megvedd magadnak az első " tollad " ( bármit. ), megdolgoztál érte.. ( az, hogy most, elbaszod a pénzed tippmixen, meg szétkúrvázod meg iszod az életed.. az egy dolog.. ), de más nem biztos. Akinek nem kellett egy lépést sem tenni azért, hogy megvegye magának az első szelet kenyerét, mert anyuci, apuci pénzeli, az úgy sem érti meg, hogy mit jelent az, hogy dolgozni kell, mert ha azt mondod, hogy nem megyek ma be a melóba, vagy bocs főnök de 50 perccel később érek oda, akkor a főnök nem megsimogat, hogy jól van aludjál csak.. hanem szól egy oylat, hogy az első kúton hagyd ott a kocsit benne a kulccsal, és Isten veled..
Aki nem csinál semmit, az egy ilyen "helyzetet, felfogást" úgy sem ért meg..
Van olyan ismerősöm, hogy furgonnal dolgozik és havi 23-25 ezer km-t megy. Magyarul dolgozik, mint egy hülye.. de nem meri azt mondani, hogy bocsi, de majd odaérek amikor odaérek, mert én álmos vagyok..
Egyáltalán nem ítélem el a srácot, szerintem ezek után neki lesz a legszarabb amíg él. Minden elismerésem az övé, ha ezt normálisan fel tudja majd dolgozni. -
#13291 Hali srácok ! A ma reggeli balesetről nincs infotok ? 8:00 8:20 között lehetett M0-ás legelejénél ahol az M5 től indul, 8:20 kor már állt az egész, nyalókával síppal dobbal állították meg a forgalmat mind két oldalon , gondolom a mentő helikopternek hely miatt.... -
#13290 hé persze mert aztán mehet fel a cucc a youtube-ra... -
#13289 Érdekes az elején a srác.
Látja,hogy jön az autó de nem,hogy menekülne vagy szólna a többieknek, nem ő telefonnal videózza az eseményeket. -
#13288 mondjuk ez is igaz, nincs még egy olyan szenny oldal :D -
#13287 naja. de előbb hiszek a szememnek, mint az indexnek :D -
n003 #13286 de pont te linkelted a zsindexes hírt amiben meg azt írták hogy rendszám nélküli volt .. bár végülis mindegy Weed-nek igaza van az embert simán tarkón kell lőni azt csoki :| -
#13285 az elején még rajta volt... -
#13284 pedig ott figyel rajta a rendszám. -
#13283 hiába rendszám nélkül van, rohadt könnyű elkapni. Az ilyennek tényleg nem jár még1 esély... -
n003 #13282 rendszám nélküli autó .. biztos hogy előre ötlötte ki az istenbarma :| -
#13281 amennyiben tényleg ámokfutó és direkt csinálta, úgy ez esetben nem kérdés, hogy a sofőrt halálra kell kínozni. Szépen el kell kezdeni darabolni, de közben nyomni belé az adrenalin injekciót, hogy el ne ájuljon és élvezze végig.. -
#13280 It iz. -
#13279 Brazil Critical Mass+ámokfutó = #13276 -
#13278 azigen! -
#13277 azanyád, nna mondjuk ennél az esetnél kíváncsi lennék hogy mi volt... -
#13276 -
#13275 Amíg anyuci eteti addig nem fogja megértni. -
#13274 Szerintem hagyd. :)
Én legalább értem miről beszélsz. -
#13273 egyrészt 3 halál, másrészt még mindig nem fogod fel amiről beszélünk ezért itt fejezzük is be, mert rohadt nagy vita lenne a vége. Nem érted meg azt hogy senki se akarta direkt elütni,ki a picsa akarta volna? Senki, csak dolgozott mert nem volt más választása ahhoz hogy ne rúgják ki! Ugyanez a helyzet sógorommal, csak ő irodában, valamint após (jelölt)-el. -
#13272 de értsd már meg hogy abban bízol hogy megcsinálod gond nélkül!! ezen tudat mellett ha tényleg szükséged van a pénzre nem álsz meg, inkább győzködöd magad!! ha olyan világ lenne, hogy kényelmesen megfizetnek egy műszakban és nem siettettnek, akkor megértem a felfogásodat, de sajnos nem ilyen világban élünk.