37102
  • Totti5
    "Az, hogy nincs más út azt nem értik meg."

Mi az hogy nincs más út? egy munkehely többet ért mint 2 emberi élet?????????????
  • w77d
    azt hitte, hogy meg tudja csinálni, most már közel van. Amúgy szerinted tényleg meg lehet csinálni hogy telefonálsz be a főnöknek, hogy bocsi főnök, de ma később érek oda mert pihennem kell?? a rózsaszín felhőcskéket el kéne hesegetni...
  • Ulvar
    Ellenben kirúgják. Keres másik állást. És újra "nyugodtan" dolgozik.
  • w77d
    engem idegesít hogy sokan csak odáig látnak, hogy néééémmááá a srác gáázolt mikor nem szabad úgy vezetni hogy fáradt vagy, az csúnya dolog! Az, hogy nincs más út azt nem értik meg.
  • Totti5
    De nem értem a logikádat. Abba mi a kockáztatás hogy vezetek és már 10edszerre csukódik le a szemem, de nem állok félre hanem megyek még 2 percig majd halálra gázolok pár embert. Ez nem kockáztatás, hanem felelőtlenség ami csak is annak a hibája aki az autót vezette, senki másé. Jobb most neki így?? megérte??
  • Ulvar
    Majd ha felnősz adja az isten hogy ilyen munkád legyen, 2 gyerek meg egy asszony mellett...Kíváncsi vagyok, ha a családodat kell etetni mennyit kockáztatnál. Megpróbálom végig csinálni hogy ne basszanak ki az állásomból, vagy haza megyek és megmondom hogy víz + kenyér...ennyi amit ehetünk.

Én még diákként dolgozom és spórolok, sőt külön váltam szüleimtől, hogy összespórolhassam azt amiből később egyáltalán elindulhatok valamilyen úton, ne hogy így végezzem mint ez a srác, hogy látástól mikulásig dolgozok, és nincs miből elkezdeni az életet. Érdemes ezen elgondolkodni.
  • w77d
    mondjuk annak, akinek kockáztatnia kell azért, hogy legyen állása. Egy egyszerű sofőrnek egy kiadónál márpedig mennie kell és kész. Ha pedig túl kevés a pénz, akkor jön még1 műszak. ÉS nem elhet azt csinálni, ha ez nem jó keresek másik állást, mert mostanság bizony a lehetetlennel egyenlő munkát találni. Itt a lényeg, hogy egyre több embernek ekll kockáztatni, mert nem tehet mást. Egy sofőr sem tehet mást ha a megélhetése a cél, csak bízik benne, hogy meg tudja csinálni. Nem gyilkos a gyerek, én nem büntetném börtönnel, a gyilkosok azok, akik átlagkereset alatt dolgoztatnak embereket.
    Shumika nem, nem a fejesek vezették a kocsit, azok csak szimplán elintézték, hogy a srácnak a határait kelljen feszegetni. Látom még mindig enm fogod fel (bár ti nem igazán szoktátok), hogy ha a megélhetésért kell dolgoznod, akkor nem választhatsz, nem mondhatod,h ogy nem csinálod,e gyszerűen nincs rá lehetőség.
  • shumika
  • Totti5
    Ennek nincs semmi értelme amit mondasz. Ha tudom hogy nem bírok fennmaradni, akkor nem fogok soha az életbe autóba ülni, mert biztos hogy baleset lesz a vége. Vagy magamat ölöm meg vagy másokat, vagy tönkrevágom a kocsit, esetleg másét. Namost ezek a lehetséges következmények amik biztosan be fognak következni. Kinek éri ez meg???
  • shumika
    Mer a vezetők vezették a kocsit nem a srác. A srácnak is legyen felelősége hogy ha már minjá bealszok nem vezetek.
  • w77d
    én tuti ölnék utána, de biztos vagyok benne, hogy nem a srácot. Kideríteném miért kellett ennyit melóznia, majd a felelősöket szépen kivéreztetném. Félek beleesne ebbe pár nagymenő havonta 3 millát kereső politikus is.
  • shumika
    Ok értem sokat melózik hogy tanulhasson de te más belátáson lennél ha mondjuk egy hozzátartozódat ütötte volna el és az halt volna meg mondjuk valamelyik szülöd.

Az igazi gyilkosokat kőrözik azon kívül nem sok mindent lehet tenni ha ismeretlen a tartózkodási helye :/
  • Norbi1990
  • n003
    istenem ezek miért nem maradnak a tevénél? :|
  • SötétBarom
    A puncikábrijós ezúttal az igazat beszéli! UFF
  • öregember
  • öregember
  • w77d
    amúgy előre megjósolható, hogy egyre több lesz az ilyen baleset. A bérek csökkennek, a becsületes emberek, akik nem akarnak rabolni meg csalni, azok szépen túlvállalják magukat. Így fognak bekövetkezni ugyanúgy közlekedési mint üzemi balesetek sorra, nézzétek csak meg. Azokat a nagykutyákat kéne elkapni, és megfosztani őket egytől egyig minden vagyonuktól, akik miatt ez így alakult vannak egy páran. Egyből megtelne az államkassza, nem kéne a folyamatos megszorítás, mindenki kényelmesen és boldogan dolgozhatna.
  • w77d
    igazság szerint a srácot is ugyanannyira sajnálom, látszik rajta, hogy nem az a hülyegyerek aki széttetoválva szétdrogozva keménykedik és balesetet okoz. Biztos nem hobbiból vezetett ennyit, hanem utasították rá, esetleg az alapműszaki fizetése a megélhetésre nem elég. Nem a srác a gyilkos, hanem azok, akik ezt a körülményt lehetővé tették!
  • Totti5
    "srácnak okozott ez az egész akkora traumát, hogy egy életre elintézze a lelki világát."

Ez a minimum, a többit meg magyarázza el a halottak és a sérültek családjainak vagy gyerekeinek.
  • w77d
    ameddig az igazi gyilkosaink az utcán szaladgálnak, addig ne egy ilyen srácot hurcoljanak meg. Majd ha neked kell esetleg ennyit vezetned azért, hogy előteremtsd valamire a pénzt, akkor megértenéd hogy a srác is áldozat!
  • w77d
    igazság szerint szerintem a sofőr is a jelen szar körülmények áldozata. Tanul és azért melózik, hogy tanulhasson. Na most ő nem mondhatja azt hogy bocs főnök nem megyek be dolgozni mert fáradt vagyok, mert az a jövőjébe kerülne. Nekem is van egy haverom, aki suli mellett még futárkodik hogy a tandíjat előteremtse, ős is sokszor volt már hogy majdnem elaludt a volán mögött.
    Szerintem a srácnak okozott ez az egész akkora traumát, hogy egy életre elintézze a lelki világát.
  • SötétBarom
    Szép. Magyarul a csávónak annyi.
    Én a helyében már tervezném is az életemet Thaiföldön.
  • desigo
    "A sofőr 2-8 évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható a büntető törvénykönyv szerint. Súlyosbító körülmény lehet az elhalálozott sértetteken kívüli sértettek száma, esetlegesen a baleset során keletkezett súlyos egészségkárosodásuk, maradandó fogyatékosságuk, míg enyhítő körülmény lehet például az elkövető korábbi büntetlen, közlekedési bűncselekményektől, szabálysértésektől mentes előélete.

Az életben maradt sértettek, illetve a halálos áldozatok hozzátartozói kártérítési pert is indíthatnak a sofőr ellen. Igényt tarthatnak egy egyösszegű, jellemzően több millió forint mértékű nem vagyoni kártérítésre, továbbá követelhetik a balesettel összefüggésben keletkezett jövedelem kiesésük, illetve valamennyi kiadásuk, költségük megtérítését is"
  • redbull0304
    Értem! :)
  • desigo
    "Hat embert gázolt le a Volkswagen, közülük hárman életüket vesztették a kórházban."

én így olvastam több helyen is...
    attól,hogy fél 5 kor írták a cikket később még szerkeszthették amikor infót kaptak
  • Adaaam
    az oké hogy véded a tesóidat, de összekeverted az évet a hónappal
  • redbull0304
    Ez meg, hogy is van?

"2011. február 28., hétfő 16:20" "hárman meghaltak"
    Ekkor íródott a cikk...

Ma este a híradóban meg még azt mondták, hogy mind a 4 sérült életveszélyes állapotban van...
  • öregember
    sumikától ne várj okos beírásokat.....
  • bosco05 #13242
    azért azt megnézem hol osztogatnak fa lopásért 8 éveket...
  • öregember
    képek ITT
  • Totti5
    "amit nem szándékosan okozott"

Pedig nem a véletlen műve volt. Ha tudja hogy fáradt és már nem lát ki a fejéből akkor álljon meg valahol és aludjon pár órát az autóba. Ő okozta felelőtlenségből, ami elkerülthető lett volna.
  • Szabi84
    szerencsétlen(ek):(((
  • desigo
    ez se lehet egyszerű

Lángokban áll egy kistarcsai műanyag-feldolgozó
  • SötétBarom
    Önszántából, vagy esetleg a munkája múlt rajt?
  • öregember
    nem szándékosan..... de felelőtlen volt, elmondás szerint egész éjjel vezetett + még a napközbeni vezetés, du 3ig.....
  • shumika
    persze....értem én......de vidéken fát loptak fejenkét 8 év!!! és csak fát loptak nem halt meg senki max a fa

szvsz jöhet neki 7-8-9 év letöltő
  • desigo
    picit azért gondolkozz mielőtt írogatsz
    idős embereket hideg vérrel 500 Ftért meggyilkoló szemetek alig kapnak pár évet
    ez meg egy közlekedési baleset amit nem szándékosan okozott
    persze felelősségre kell vonni őt is de nem egy bűnöző...
  • shumika
    Ez igazsátalan hogy 1évvel megússza 3 ember halálát
  • desigo
    Ha nem volt ittas,drogos és ha szerényen,normálisan viselkedik a tárgyaláson netán megbánást tanúsít akkor max 1 év letöltendőt kap.
    szvsz