Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NEM FOGJÁK FEL BMEG, hogy ha -15 fok van hiába sózzák meg kotorják a havat, akkor sem fog eltûnni. ausztriában sem tûnik el, sõt még dubai-ban sem tûnne el ha lenne hó :>
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
.: mobilize.hu :.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nagy meglepetésemre a labancoknál is áll a hó az úton :o
Gyalog gyorsabban megyek mint a sok RWD😄 Csütörtökön 4 BMW-t kellett feltolnom egy hosszú emelkedõn,mert mind 180km/h-val ment...egy helyben...😄 Szerencséjük volt,hogy arra jártam,mert itt Belgiumban kevés gyalogos van.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
es azt irjak a sofor tulelte, pedig az utso kepen latszik hogy igencsak a pofajaba jott a szalagkorlat. a noi utas pedig ep borrel uszta meg
respect to the man in the ice cream van

:) Semmi okosság :P
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
itt a párja
az se érdekel ha tuk-tuk csak guruljon
thx Des
de ez inkább kisteher link
urak, ha valakinek lenne 5lete, a létezõ legolcsóbb autóbérlés ügyében (max 4 e ft/ nap .. de inkább kevesebb), az írjon már egy PÜ.-t
az se baj ha 3 kereke van csak mûködjön...
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.