Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lesz egy hangulat ott Szenteste :S:S:S

Boldog és Békés Karácsonyi Ünnepeket mindannyiótoknak 😉)
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Egyébként kellemes, békés karácsonyi ünnepeket mindenkinek!
Én is kötelezõvé tenném de igazából az egész KRESZ-t felül kéne vizsgálni és szigorítani-alakítani a dolgokon mert az nem állapot ami itt abszurdiában van.
F

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
átlag suzuki user vidéki középkorú/nyugdíjas 60-70-el megy borért a hegyre,meg bevásárolni a tescoo-ba
esetleg a pesti dugóba álldogálni vagy szétveretni a futómûvet a fos utakon munkába menet tökéletes választás
erre való,nem többre
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
kis motor->kis kaszni->kis súly->kis fogyasztás stb stb...
nem mellékesen pedig igénytelen.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
nem a swift konstrukciójával van baj,83-as szint
olcsón ilyet adnak ami fiatal
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Am nincs bajom a golffal, de rohadt drágák:C
2 es golf meg am alap: D[csak most nézte meg a vidit<#zavart1>#zavart1>]
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Mellesleg a konstrukció (mint írták már sokan), még régebbi.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
bármelyik ekkora autó 83-ból pont ugyanilyen biztonságos
F
respect to the man in the ice cream van
Ez a tipús 1989-tõl 2004-ig volt gyártva.Tehát legrosszabb esetben is 9-10éves lehet az autó.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.