Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
"a nyolc sérült egyike Natalia férje, a 24 éves Gabriel Gomez, akinek jobb lába több helyen eltört." - lehet õ van azon a képen :S...
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Meghalt egy szurkoló a Dél-Amerikában zajló Dakar-rali elsõ mért szakaszán, miután az egyik autó a nézõk közé hajtott.
A 75. kilométernél a német-svájci duó kicsúszott és több nézõt is magával sodort. Egy 28 éves nõ súlyos koponya-, hasi- és medencesérüléseket szenvedett, kórházba szállítás közben kétszer élesztették újra, de nem sikerült megmenteni az életét.
Az elsõ Colón és Córdoba között lebonyolított szakaszon az autósok és a motorosok ezúttal eltérõ útvonalon haladtak. A szakaszt helyi áradások miatt le is kellett rövidíteni. A szombati versenynapot az autósoknál a spanyol Nani Roma nyerte, Sainz és Peterhansel elõtt. A motorosoknál a francia David Casteu gyõzött Despres-t és Coma-t megelõzve.
(HírTV)"
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Más: Cement
Annyival mész amennyivel akarsz, de mást ne keverj bele, a leendõ hullazsákos végedbe(nyugi nem kívánom neked). Ha a kisujjadban van az út ismerete amin mész egész nap, sose légy elbizakodott, mert az qrvára megszokta magát bosszulni.
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
:3
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
de ha lovaskocsit látok, lassítok, megnézem hátha te ülsz rajta

remélem, hogy ha valaha is tortenik balesetem bármilyen okból kifolyólag, a másik fél te leszel, felkenlek egy kibaszott fára vagy valami
respect to the man in the ice cream van
menjél amennyivel jól esik, ha kell 200-al .....
azon az uton jarok pelenkas szaros korom ota, minden kanyart ismerek, minden egyes buckat, hadd menjek mar annyival, amennyivel tudom, hogy lehet... nem azt mondtam hogy 180annal megyek meg 200al, a 130 kurvara nem sok, de itt mindenki jon, hogy miert kepzelem magam rallymatyinak. nem kepzelem magam semminek, annyit irtam, hogy annyival hajtok, amennyivel tudom, hogy nem veszélyes.
elmesel az ember egy tortenetet, es egybol a tamadas megy, jo magyar mentalitas szerint lehurrogjatok egybol a masikat anelkul hogy ismernetek.
"a szombati mért szakasz 75. kilométerénél" egy ilyen mért szakasz eseenként többszáz kilóméter gondolj bele ha csak kilóméterenként biztosítana 1 rendezõt a szervezés mennyi ember kellene!! :O
majd ha a nagy család létszáma kisebb lesz egy barom baleset miatt, akkor meg pislog...
Végül pedig egy öngyilkos:
.: mobilize.hu :.
Ami velem történt, és hatással volt a vezetési stílusomra:
- ember méretû krumpliszsák kanyarban (ezt hazavittem :D)
- éjjel brutális ködben egy nyergesrõl levált vontatmány keresztben a nyolcason alatta kispolák szétgyûrve
- fater ledarált 140el két kutyát az A2-n
- Non-mobil korszakban éjszaka valami tag elkent egy biciklist, és láttuk, ahogy egyedül rohan a benzinkút felé, hogy tudjon telefonálni..
- egyszer muterral becsapódtunk keményen. Ott láttam elõször, mennyire alattomosan és hirtelen el tudja dobni magát egy autó..
Meg még volt egy csomó apróság. Be careful.
ügyes vagy, majd jót mosolygok ha felkerülsz a lánglovagokra
de hogy õszinte legyek, az "ilyenekért" nem kár
nagy a csalad tudod kisfiam, igy is delutan 4re vegeztunk a locsolkodassal. nem még ha 90el mentunk volna mindenhova. en mindig annyival megyek, amennyivel a tudasom es az utviszonyok megengedik, kiveve ha egyatalan nem sietek mert olyankor 80-90el, figyelni kell ebben a retkes vilagban a fogyasztasra, meg amugy se nyomom neki amikor nem kell sietni
"kerekegyhaza-kunadacs kozti uton ami eleg sokadrangu, en vezettem ugy 130-140el"
<#lama>#lama>
husvet reggel mi is faterral verettuk nagyszulokhoz, kerekegyhaza-kunadacs kozti uton ami eleg sokadrangu, en vezettem ugy 130-140el es lattam messzirol hogy facan boklaszik az ut kozepen. en nem szeretek feleslegesen fekezni, mar messzirol beletenyereltem a dudaba mondom csak eszreveszi magat, hat nem. eleg hamar odaertuk de az a kis hulye nem mozdult ugyhogy kikerultem jobbrol eleg fajin fuvon keresztbecsuszos modszerrel még joval 100 folott :D nem akartam muter uj kocsijat lerongyolni egy madarral, de fater igy is ramszolt hogy miert nem utottem el inkabb.