37102
-
#13431 Halottál már az atomcsendről?
"Részleges atomcsend egyezmény (Partial Test Ben Treaty), 1963
A PTBT egyezmény "korlátlan ideig" tiltja a kísérleti atombomba robbantást az atmoszférában, víz alatt és a világûrben, de nem tiltotta a földalatti robbantásokat. A PTBT szerzõdést, amelyet tíz napig tartó moszkvai tárgyalás után 1963 augusztus 5-én Anglia, Amerika és a Szovjetunió írtak alá, csak részleges sikert hozott, mert sem, Franciaország sem Kína nem írta alá a szerzõdést."
A számításaim szerint a 2053 robbantásból 1408 zajlott a föld alatt. Persze nincs adatom az egyezmény előtti föld alatti robbantások számáról, így azokat felszíni detonációnak számoltam. Illetve az egyezményt alá nem írt országok robbantásait szintén felszíni robbanásnak számoltam. Ha jól számoltam, akkor a 2053 robbanás ~68,6%-a a föld alatt történt. Szerintem erre már bátran mondhatjuk, hogy nagyrészt. -
-
spect16 #13429 Nálad a pont:) -
#13428 Akkor ezért szoktál pár havonta 2-3 napos pihenésre menni a kórházba? XD -
#13427 Már aki eszi a nyúlkaját:D -
öregember #13426 off
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!annyi alkohol nincs, h akkora kakit ártalmatlanítson mint te vagy :D
on -
#13425 ééén ezé iszok a biztonság kedvéért sok alkoholt, az ártalmatlanít minden szart XXXXXXXD -
öregember #13424 így van, salátát mindíííííííííg mindenkörülményekközött meg kell mosni
és "ne igyál mosatlan gyümölcslevet" !!!!!!!!!!!444 -
#13423 Salátát most is érdemes megmosni zabálás előtt:D -
spect16 #13422 Az miért lehetett, hogy a saláta mosást erősen javasolták annó? Meg a többi elővigyázatosságot? -
#13421 Téged már megtömtek mással XD -
#13420 vagy inkább árasszuk el a földet vízzel, hogy ne legyen egy kis szárazföld se, és akkor is megszünik az égés :) -
#13419 ENGEDJÜK KI AZ OXIGENT A VILAGÜRBE, ES AZ EGES MEGSZÜNIK! -
#13418 attól függ merre fúj a szél...
ha eső is esik akkor lesz igazi katasztrófa...
Majd jönnek megint a repülök, és sós oldatot permeteznek a felhőkre, és kitudja melyik ország felett enegdik ki a mérgező a csapadékot a felhőkból ( mint anno az oroszok fehérorozsországnál..) -
#13417 neszájajjááá me megtömlek nukleáris felhővel XXXD -
#13416 -
öregember #13415 okosvagydagadtbagoly -
#13414 Nem tudom hol olvastam,vagy mondták,hogy nem kaptunk belőle,vagy legalábbis nem akkora mennyiségben. -
#13413 attól függ merre fúj a szél... -
#13412 jaja -
#13411 igaz... -
#13410 Tényleg? -
#13409 ha egy erőműú elpukkan igazad van semmi sem lesz.... -
öregember #13408 ezt hol olvastad ? abból a robbanásból (felhőből) kaptunk mi is
olvass utána kicsit -
öregember #13407 ne beszélj már faszságokat,........ -
#13406 Megnézted a vidit? Láttad hogy az amcsik több mint 1000 bombát robbantottak és annak minimum a felét Nevadában, és nem csak a föld alatt... most linkelhetnék kapásból 6-7 videót, de nem fogok :). Nem beszélve a ruszki Tsar bombáról. -
#13405 Jó, csak ezek nagyrészt a föld alatt zajlottak... Meg szerintem nem mindenki magáért aggódik itt. -
#13404 Én nem tudom miért aggódtok amikor a világban több mint 2000 atom robbanás történt 1945-98-ig pontosan megtudják mondani hol és mikor, ugyanis a svéd védelmi minisztérium illetékesei ezeket észlelték. Mármint magát a sugárzást...Ja azt elfelejtettem mondani hogy az évek során 2 atom reaktor robbanás is történt Amerikában, amit sikeresen eltitkoltak, míg Csernobilt a Szovjetek nem tudták.
-
#13403 Nyomin jöttél volna a világra,ha kapsz egy kis sugár fertőzést anyád hasában XD Bár így is kaphattál valamit... XD -
#13402 mi nem, viszont ismétlődik Csernobil... -
#13401 Nem,de a felhőjét erre fújhatja a szél. Mikor Csernobilban is felrobbant az erőmű,akkor az volt a szerencsénk,hogy nem erre hozta a felhőjét. -
#13400 Mert ha a masik 3 is robban akkor meghalunk? -
#13399 Azt hittem a közepére mondod.. akkor viszont igazad van.. tényleeg :D sorry..:D én fail :D
Rosszul értelmeztem a leírásod.. -
#13398 Most mondták egy ázsiai angol tv-ben(ITT),hogy 3embernél radioaktív mérgezést találtak és már 20km-es körzetben evakuálnak.Szerintem mostmár csak idő kérdése és berobban az egyik és reménykedjünk hogy a másik 3 nem. -
#13397 Ezentúl dosimeterrel eszem a sushit. :| -
#13396 Reméljük nem lesz újabb csernobil. -
n003 #13395 a baj ez lehet még :( -
öregember #13394 szokás szerint román kamion(ok) -
#13393 aziigen jól megtepett :D:D:D
nekem tetszik szép látvány. -
#13392 óriási FAIL.. a képen a burkolati sáv egyben maradt... nálunk egyből szétesik az első télen...