Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
respect to the man in the ice cream van
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
.: mobilize.hu :.
http://racing-events.blogspot.com/
muhaha
full száraz úton ideális körülmények között sincsenek tisztában az autó képességeivel sokan
Nem tudják,hogy mi történik ha elrántják a kormányt,satu féket nyomnak stb...
Elém is jött már ki macska olyan 50-60km/h lehetett csak, reflexbõl persze satut nyomtam, de a kormány maradt ugyanúgy a kezeimbe, csak az egyenesbemaradást korrigálltam. Eszembe nem jutna tekerni egyet a kormányon akármerre is, mint ahogy az az amcsi filmekben szokott lenni (persze ott fékezés nélkül szokták 😄)
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
F
nem termeszetes magatartas hanem hulyeseg
Két fiatal nõ meghalt, ketten súlyosan megsérültek, amikor két autó frontálisan összeütközött Hajdúböszörmény elõtt.
Videó
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
#7541:Köszi b+
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
BÚJJÉK MINDENKINEK! 😊)
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Bentley Continental Flying Spur és a Maybach 62 karambolozott. A csúszós úton történ koccanásban ugyan csak minimális sérülés keletkezett az autókban, de tekintve, hogy a jármûvek együttes értéke 660 000 euró (180 millió forint), így egy karcolás kijavítása is horribilis összeg.

Ettõl függetlenül az, hogy valaki nyárival megy, nem csak ebbõl kifolyólag lehet. Lusta, és ezzel együtt nem is érdekli az egész, vagy nem közlekedik sokat, és ezért nem tesz. Persze mindkettõ megérdemli a sorsát ilyenkor.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Viszont a lentebb látható Wartburg utasai, csúnyábban jártak... Gondolom nem a fejüket, hanem az egész testüket kellett felkaparni az útról.