Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cement
azert mondom hogy tanitani kene, hogy ne rantsak el az emberek, szarni bele megdogli az a kutya, meg osszetorik a kocsi, de legalabb nem hagyjak ott a fogukat

respect to the man in the ice cream van

SötétBarom
Egy állat nyilván mindig puhább, mint egy fa.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

cement
apamek regen kereklampas zsigaval basztak mar el nagy geci szarvast, es megusztak annyival hogy muternak ment a szemebe egy kis szilank, de a latasanak nem esett baja. viszont ha elrantjak, es beborulnak az arokba vagy nekimennek egy fanak, szerintem nem usszak meg komoly serules nelkul

SötétBarom
Szarvasnál csak annyit kell manõverezni, hogy ne pont telibe verd, hanem vagy a fejét, vagy a seggét, akkor nem jön be az ablakon 😄

autoszimulator
mondjuk a random ló és tehén csoport a fõúton eléggé ritka (bár utóbbit láttam már), az õzek, szarvasok reálisabb problémák, és én sem valószínû hogy szívesen telibe kapnék egy szarvast. Akkor már inkább árok, kivéve ha jó magyar szokás szerint az út menti árok 3-4 méter mély...

.: mobilize.hu :.

SötétBarom
Lovat mondjuk tényleg nem jó elütni.

autoszimulator
elütés sem egy örökös megoldás, sebességtõl és az állattól is függ, hogy mit kellene tenni. Azért ha száznál eltalálsz egy nyulat, nem feltétlenül csak koppan egyet a feje oszt jóvan. Nagyobb állat még veszélyesebb. Persze a szembejövõ elé elkapni a kormányt a lehetõ legnagyobb hülyeség.

Hát igen. Itt ennél a balesetnél tiszta víz volt az út, köd is volt😞

http://racing-events.blogspot.com/

desigo
hóban,jégen?
muhaha
full száraz úton ideális körülmények között sincsenek tisztában az autó képességeivel sokan
Nem tudják,hogy mi történik ha elrántják a kormányt,satu féket nyomnak stb...
cement
hat igen az meg a masik, hogy az emberek 95%-anak fogalma sincs mit kell csinalni veszhelyzetben, pl ha megcsuszik a kocsi, hoban jegen nem tudnak vezetni abszolut. vicces hogy ennek ellenere lehet kapni jogsit, bezzeg a szajon at lelegeztetest azt tudni kell....

Benel
Szerintem sem természetes magatartás, max egy egyéni reakció lehet, (most nem okoskodni akarok félre ne értsük) de gondolom olyan lehet mint amikor valaki cipel valamit és ráijesztenek kajak, van aki felkiált és kirepül a kezébõl minden, van akinek viszont csak a gyomra ugrik össze de nem ejti el.
Elém is jött már ki macska olyan 50-60km/h lehetett csak, reflexbõl persze satut nyomtam, de a kormány maradt ugyanúgy a kezeimbe, csak az egyenesbemaradást korrigálltam. Eszembe nem jutna tekerni egyet a kormányon akármerre is, mint ahogy az az amcsi filmekben szokott lenni (persze ott fékezés nélkül szokták 😄)

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

MEdievil
Igen tényleg reflex viszont a veszélyhelyzeteket pont ezért kellene szerintem is gyakorolni. Ott vannak a vezetéstechnikai tréningek valami hasonlót a vizsga részévé kellene tenni. És itt nem csak a különféle álltatok szándékos elgázolására gondolok.

F

cement
nem. en mindig elutnem az allatokat amik elem tevednek, de eddig mind epp elslisszant az utso pillanatban. ill egy macskan mar mentem at.
nem termeszetes magatartas hanem hulyeseg

monitor mögül könnyû mondani, vészhelyzetben természetes magatartás hogy ösztönösen elrántod.

cement
az idiota kurva eget HOGY MIERT NEM OKTATJAK KRESZVIZSGAN HOGY A KURVA ALLATOT EL KELL UTNI NEM KIKERULNI

Máté94
<#rinya>
<#wow1><#szomoru1>

DJKonya
A kutyát akarták kikerülni...szerencsétlenek.
Két fiatal nõ meghalt, ketten súlyosan megsérültek, amikor két autó frontálisan összeütközött Hajdúböszörmény elõtt.

Videó

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Happy New Year, Fuck !!!

milk4
Hogytaláltad ki "baszki"?

#7541:Köszi b+

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

bency
Arra vagysz baszki?!

:) Semmi okosság :P

milk4
Na holvan a sok alkohol okozta balesetes hírek,képek?

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

bency
Hamar...

:) Semmi okosság :P

Szevasztok !

baleset

SötétBarom
Azt.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

ezt kívánom én is mindenkinek 😉)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

autoszimulator
balesetmentes boldog új évet 😊

desigo
Boldogat nektek...
Sziasztok!

B.U.É.K
lol 😊)

BÚJJÉK MINDENKINEK! 😊)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

desigo
Moszkva

Bentley Continental Flying Spur és a Maybach 62 karambolozott. A csúszós úton történ koccanásban ugyan csak minimális sérülés keletkezett az autókban, de tekintve, hogy a jármûvek együttes értéke 660 000 euró (180 millió forint), így egy karcolás kijavítása is horribilis összeg.

desigo
"Ilyen sztori talán csak forgatókönyvekben létezik. Pedig megtörtént, méghozzá a kaliforniai Newport Beachben: ez az atomjaira tört Ferrari F430 eredetileg ajándék volt egy 90-es éveiben járó édesapától a 70-es éveit taposó fiának. Karácsonykor az egyik unoka és annak unokatestvére vitték el kipróbálni a gépet, de ahogy az ilyenkor lenni szokott, túlvállalták magukat. A sofõr elveszítette uralmát a kocsi felett és egy teherautóba csapódott, kritikus sérülésekkel szállították kórházba, utasa a helyszínen életét vesztette."

desigo
mák-e?

autoszimulator
nem meglepõ, rengeteg olyan felsõ, felsõközép kategóriás régi autó futkos, amelynek a tulaja péniszt akar növelni, de normálisan fenntartani, karbantartani nem tudja már.
Ettõl függetlenül az, hogy valaki nyárival megy, nem csak ebbõl kifolyólag lehet. Lusta, és ezzel együtt nem is érdekli az egész, vagy nem közlekedik sokat, és ezért nem tesz. Persze mindkettõ megérdemli a sorsát ilyenkor.

Csabesz6
Meg valszeg másra se, ami tényleg fontos lenne, de BMW az van...

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

DJKonya
Ma hajnalban jöttünk haza Pestrõl és szakadt a havas esõ, Debrecen felé a Ring pihenõhely elõtt egy Román rendszámú 3-as BMW belecsúszott az árokba. Távolról már láttuk hogy 3 autó is vészvillogóval állnak ott, megálltunk mi is hogy segítsünk, végül is a társaság fele értett magyarul, az a két fiatal srác beszélt magyarul akik becsúsztak az árokba a társaság másik fele a Román-t nyomta csak. Tologattuk ott az árokba de sehogy se tudtuk kiszedni pedig ott azon a részen nem is olyan mély az árok. Utána néztem a kereket, hát mi is lenne rajta...nyári gumi... Az ilyen meg is érdemli, milliós BMW-kel szaladgálnak és nem képesek rá egy szett téli gumit venni...

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

desigo
kína...

Benel

desigo
"Mindenki tudja, ha gyorsabban hajt az autóval, hosszabb a fékút. De mennyivel? Számít 5 km/óra különbség? Ian Johnston, a melbourne-i Monash Egyetem balesetkutatási intézetének professzorra megmutatja, mennyit."

képek

sanszos h nem volt bekötve 😞

Ejj bammeg, a képek alapján csúnyán eldurrant a srác búrája. Aki meg a leírást készítette, beleélte magát a szövegbe.

Viszont a lentebb látható Wartburg utasai, csúnyábban jártak... Gondolom nem a fejüket, hanem az egész testüket kellett felkaparni az útról.

desigo
durva
legyalulta a saját fejét :/
atomboy
Au... ezt meg olvasni is rossz, nemhogy a tuzoltoknak latni...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Benel

Benel
a Wartburgnak nem volt érvényes mûszakija pff..

Benel