Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

üljön kádba és dobja bele a hajszárítót
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Az esetet nem láttam, csak a végeredményt pár hónapja a Pestszentimrei vasútátjáróban, (egy félbevágott ember) de soha nem felejtem el az biztos.
De legalább kitalált volna valami egyedibb módszert,hogy emlékezetes legyen.
Nyugodjon békében szerencsétlen...
respect to the man in the ice cream van
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
1. miért reggel amikor lebénítja vele a várost
2. egyátalán miért a metró elé ugrik, számtalan módon kinyírhatná magát az az idióta, így viszont csomó embernek bosszúságot okoz
respect to the man in the ice cream van
metró engem is +szopatott reggel, de nemgáz mert tanár többet késett xD
Ma reggel Határúti Metró megálóban a szerelvény elé vetette magát 1 fiatal ember.Órákon át nem jártak a metrók eggyik irányban sem.
+kabbeaf@szom békávé a k@cs@g ritkitásoddal eggyüt ,.I.. :D 2óra volt a hazautam a megszokott fél helyett...
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
#7614: Valóban ügyes, szerintem díjat érdemelne.
09.07.02.
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?