Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OrioN the S
szerintem meg allt es az oszlop ment bele.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

szerintem meg csak 153,5 km/h-val ..

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

solo
Pff....Durva...Szerintem ez egy olyan 160-180 környéke volt.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

cement
az persze. szerintem 500+-al ment... 😄
ne légy vicces, a gt3rs nem is tud 300at de ha tudna akkor meg nem így nézne ki hanem pár tucat darabra szakadt volna

respect to the man in the ice cream van

ladics
ha nem kurja össze a hátulját még a motor menthetõ de így kuka. Ja és tuti nem 50-ennel ment hanem sacperkábé 300+
kárérte.

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

ladics
Nem halt meg elsõre, amint elütötte látod hogy hamar megállt és végülis nem ment gyorsan[ szemtanúk mondták el nekem lényeg az hogy még annyit mondtak , hogy arca szétvolt vágva zúzodva és semmi más baja nem volt O.O mondom lol az még szerencse, nem vagyok orvos de lemerem fogadni , hogy az ütközõ nekiment és belsõsérülései/vérzése lehetett így szerintem meghalt 😞 részvétem neki.mert semmi hír nincs róla semmise.Ide a Dél-Pesti aka Jahnz Ferenc korházba hozták ami tõlem van 5percre és kinn egy fekete zászló...]aki tud valamit közöllje köszi.

Ja aki látta a híreket , hogy pestszentimrén két társoság össze vitatkozott elõszõr kövekkel majd légpisztollyal dobálóztak/ lövödöztek. pont ott voltam elég zûrös volt...

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

desigo
Hatalmas balesetet szenvedett 2004-es Porsche GT3 RS-ével egy hongkongi tulajdonos. Elõbb egy oszlopnak csapódott neki, majd ezen lendületet véve egy falnak vágódott. Akkora erejû volt az ütközés, hogy az autóba épített bukókeret is megsemmisült.

desigo
Egy Fiat Panda fekszik oldalára borulva az árokban, egy Honda Civic pedig összetörve áll Szécsény és Endrefalva között az úton, ahol elõzõleg összeütköztek.

Ez vagy félig be van darálva, vagy a lábait vágta le a kerék... Ugyanez a vonat gázolta halálra még nyáron azt az embert, akit félbevágva láttam a sinek közt. Neki mákja volt, de lehet hogy tolókocsi egy életen át...

szerintem meg hülyeséget beszélsz
baleset

OrioN the S
csak azert masoltam be a szoveget, mert tulelte szal nem halalos.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

desigo
A 7-es úton Nagyrécsénél a havas úton frontálisan ütközött két személygépkocsi. A balesetben egy ember súlyosan megsérült.

desigo
mekkora mákja volt máááááár
SötétBarom
😮

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom
😮

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

fook
ez szerintem a pilisvörösvári gázolás.

milk4

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

OrioN the S
Egy férfit vonat ütött el a XVIII. kerület Nagykõrösi úton, a vasúti átjárónál, január 4-én kora este. A sérült a gázolás után a motorkocsi alá szorult. A tûzoltók hidraulikus emelõk segítségével kiszabadították. A férfit súlyos, életveszélyes sérülésekkel a mentõk kórházba szállították.

Nohab
OrioN the S
tip of the day<#gonosz1>

OrioN the S
nekem megerne 😄 neted akko se lenne 😄 viszont en lennek a 2. ember aki feltamadt 😄

Miért nem az sg fõhadiszállásán ?? Netszolgáltatóból van egy pár..

😄DD asszem lenne nagy sírásrívás // pl énis .. de én feltámasztanálak és újra megölnélek csak hogy érezd a törõdést 😄D

OrioN the S
en tuti vmelyik netszolgaltatonal robbantanam fel magam 😄 vagy megbenitanam... akkor sirnatok 😄 nem ilyen sulibol keses miatt 😄

Willi Betz
Még a Yukon se bírta ezt a beton genyót 😄

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

átszaladt elõtte az oszlop !

nem is tudtam h a Lánchíd TETEJÉRE fel lehet kötni valamit -,-

Ja egyre fejlettebb módszerekkel... <#idiota>
Ezek a cigányok hogy már megint lopnak...

desigo
cobra 11 forgatás ikszdé

solo
Netán felköti magát a lánchíd tetejére?:]]]]]

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

3 autó a tömegvonzás miatt összeakadt.

Carlos
ezmiez?

Þór vígi þessi rúnar

Varenga
LÁL <#taps>

Carlos
<#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

off

üljön kádba és dobja bele a hajszárítót

Benel
Hát az már gyilkosság, sõt terrorizmus felé hajlik, nem öngyilkosság.

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

"De legalább kitalált volna valami egyedibb módszert,hogy emlékezetes legyen." ---> Elõször egy AK-val lemészárol 10-20 esetleg 100 embert, és utána ugrik ? Erre gondoltál ? Mert szerintem olyan öngyilkossági forma nincs, amivel egy ember bekerülhet a történelembe, de merek fogadni hogy akik pár méterrõl látták, hogy a srác kerekek alá kerül, nem felejtik el a látványt egy életen át.
Az esetet nem láttam, csak a végeredményt pár hónapja a Pestszentimrei vasútátjáróban, (egy félbevágott ember) de soha nem felejtem el az biztos.

desigo
Szerencsétlennek elkeseredett helyzetében pont teljesen mindegy,hogy ki fog késni miatta.
De legalább kitalált volna valami egyedibb módszert,hogy emlékezetes legyen.
Nyugodjon békében szerencsétlen...
cement
hát nem, de megbaszhatja az anyját, azért mert õ megunta az életét, mással nem kéne kibaszni 😄

milk4
Szerinted az érdekli õt,hogy te elfogsz késni?

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

autoszimulator
😄DD

feltûnési viszketegség 😄

.: mobilize.hu :.

cement
de ezeket bírom. régen én is elkéstem egyszer emiatt a suliból, mert valami elmeroggyant a reggeli csúcsban nyírta ki magát
1. miért reggel amikor lebénítja vele a várost
2. egyátalán miért a metró elé ugrik, számtalan módon kinyírhatná magát az az idióta, így viszont csomó embernek bosszúságot okoz