Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jézus! sajnálom nagyon őket

Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.04.29. 19:30:30

Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.04.29. 19:30:30
hogyan lehet valaki ekkora hülye???
ő éppen a huszasból vacsorázik amit kapott
oltári mák ,hogy se a zebrán se a járdán nem volt senki, meg persze,hogy a buszon sem sérültek
fantasztikus, faszért van jogsija 90 évesen
női vezető? nem akarok elfogult lenni,de a nők 99%-a a legbugyutább közlekedési helyzetben is teljesen leblokkolnak és olyanaokat szoktak csinálni,hogy jaaaaj és fogják a fejüket még a kormányt is elengedik
én sem értem. Még ha benézte és utolsó pillanatban berántja a "lehajtóba" akkor is tudott volna lassulni, de így ránézésre eléggé 100as tempóba csattant bele :(
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Két ember halt meg egy balesetben az M3-as autópálya Kisasszonytér pihenőjében pénteken reggel.
//www.youtube.com/embed/zpBv0rWp_WU
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2019.04.26. 15:15:30
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2019.04.26. 15:15:30
erre azt lehet mondani hogy a háziorvosok igazán meggondolhatnák kinek adnak orvosi alkalmasságit.
nagyapám, mivel jóban volt az orvossal még közel a 90-hez is simán megkapta a papírt pedig kurvára nem volt már alkalmas a forgalomban való részvételre. szüleimnek kellett tőle elvenni a kocsit, mielőtt még okoz egy komoly balesetet.
nagyapám, mivel jóban volt az orvossal még közel a 90-hez is simán megkapta a papírt pedig kurvára nem volt már alkalmas a forgalomban való részvételre. szüleimnek kellett tőle elvenni a kocsit, mielőtt még okoz egy komoly balesetet.
respect to the man in the ice cream van
Erre nem tudom mit lehet mondani, talán egy Tesla észlelte volna. Nyugodjon békében.
★★★★★
https://index.hu/belfold/2019/04/23/eloben_adta_a_facebookon_ahogy_140-nel_elozget_a_ferihegyi_gyorsforgalmin/
Gratulálok.
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2019.04.24. 09:18:10
Gratulálok.
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2019.04.24. 09:18:10
cigány volt,igaz?
1 hónapja jött belém 2x!!!!!!!!!!!! a kanyarodó sávból 2 cigány kishölgy max 18-19 évesek! akik miután lekurvaanyáztak,hogy miért állok a pirosnál és miért nem veszem észre őket,hogy a kanyarodó sávból beengedjem pket, miközben állok a pirosnál!! nekemjött, majd mikor kiszálltam ,hogy megnézzem mi történt, mégegyszer belémjött,mert épp menekült a kishölgy.....eltipliztek a helyszínről.....hívtam a rendőröket, pénteken voltam tanuskodni reggel, természetesen az elkövetők nem jelentek meg..............
1 hónapja jött belém 2x!!!!!!!!!!!! a kanyarodó sávból 2 cigány kishölgy max 18-19 évesek! akik miután lekurvaanyáztak,hogy miért állok a pirosnál és miért nem veszem észre őket,hogy a kanyarodó sávból beengedjem pket, miközben állok a pirosnál!! nekemjött, majd mikor kiszálltam ,hogy megnézzem mi történt, mégegyszer belémjött,mert épp menekült a kishölgy.....eltipliztek a helyszínről.....hívtam a rendőröket, pénteken voltam tanuskodni reggel, természetesen az elkövetők nem jelentek meg..............
Merci eleje is leamortizálódott rendesen.
Retek srác tönkretett egy családot. RIP :(
Utoljára szerkesztette: desigo, 2019.04.20. 17:17:54
Retek srác tönkretett egy családot. RIP :(
Utoljára szerkesztette: desigo, 2019.04.20. 17:17:54
Utoljára szerkesztette: sorler, 2019.04.20. 15:39:27
Én se hiszem, hogy ez most radírozódott le. Eléggé olajos, zsíros a fékdobnál is a képen.
sztaqrvaélet !!!!! egyetlen román rendszámos halálbuszt sem szabadna beengedni az országba!
2 hete voltam Ausztriában "csak" 3x satuztam 130-140 nél mikor index, tükörbenézés nélkül bebaszták elém 90-95-el a szarukat, trailerrel vagy ilyen dobozost

Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.04.19. 19:11:06
2 hete voltam Ausztriában "csak" 3x satuztam 130-140 nél mikor index, tükörbenézés nélkül bebaszták elém 90-95-el a szarukat, trailerrel vagy ilyen dobozost
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.04.19. 19:11:06
mert azt a geci telefont nyomkodják állandóan
meg is érdemli
meg is érdemli
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Cseberből vederbe, vederből gödörbe . . .
//www.youtube.com/embed/tZ6ln1cgKFU
This woman gets run over by a car after mistakenly entering a car carousel in China.
The woman is too busy texting to realise has walked into the car elevator, and ends up getting hit by a vehicle as she tries to exit.
First responders were able to rescue the woman and she is recovering from surgery.
This woman gets run over by a car after mistakenly entering a car carousel in China.
The woman is too busy texting to realise has walked into the car elevator, and ends up getting hit by a vehicle as she tries to exit.
First responders were able to rescue the woman and she is recovering from surgery.
hát téged jól f ra húztak a vizsgákon...sajnálom
A vizsgak a szivatasrol szolnak, a vizsgabiztos ott a helyszinen iteli meg a helyzetet:)
Nalam is probalkoztak, de megusztam: zebra mellett allt a gyalogos, nem tudtam mit akar, lassitottam. Erre a megjegyzes: ne csalogassam a zebrara a gyalogost:DDD
Nalam is probalkoztak, de megusztam: zebra mellett allt a gyalogos, nem tudtam mit akar, lassitottam. Erre a megjegyzes: ne csalogassam a zebrara a gyalogost:DDD
Mi az, hogy benéztem...? Ha a vizsgáztató azt mondja, hogy bukta, akkor bukta. Utána legfeljebb fellebbezni lehetne talán a döntés ellen, de úgysem jössz ki belőle jól.
A 2 forgalmin meg azon buktattak meg, hogy egyirányú utcánban nem húzódtam szerinte eléggé balra balra kanyarodáskor. Mondván, hogy oda befért volna egy bringás. Akkor lett volna kedven leütni a vizsgabiztost. Annak húzta az ívet, hogy hova fér be egy bringás és mit csinál, aki évi 6000 km-et teker. Mindezt úgy, hogy tőlem balra nedves avar kupacok voltak és nem akartam ráhajtani a fékhatás miatt.
Ez volt 2 éve, azóta csak még szarabb lett az egész rendszer, ahogy hallom. Pénzlehúzás az egész.
(A 3. vizsgám meg lett, nem fizettem kenőpénzt, rohadjon meg az egész banda.)
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.04.14. 11:10:08
A 2 forgalmin meg azon buktattak meg, hogy egyirányú utcánban nem húzódtam szerinte eléggé balra balra kanyarodáskor. Mondván, hogy oda befért volna egy bringás. Akkor lett volna kedven leütni a vizsgabiztost. Annak húzta az ívet, hogy hova fér be egy bringás és mit csinál, aki évi 6000 km-et teker. Mindezt úgy, hogy tőlem balra nedves avar kupacok voltak és nem akartam ráhajtani a fékhatás miatt.
Ez volt 2 éve, azóta csak még szarabb lett az egész rendszer, ahogy hallom. Pénzlehúzás az egész.
(A 3. vizsgám meg lett, nem fizettem kenőpénzt, rohadjon meg az egész banda.)
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.04.14. 11:10:08
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
azt a bukást benézted, mert a gyalogosnak kötelessége áthaladásra utaló magatartást tanusítania.....ha háttal áll vagy a telefonját nyomkodja az nem az
Semmiféle kötelesség nincs.
BTW engem első forgalmi vizsgán azért buktattak meg, mert a 2x2 sávos út, túlsó oldalán, a zebrának háttal álló gyalogosnak nem adtam meg az "elsőbbséget". Ez meg a szélsőséges esete.
Egyébként meg igen, megvárod, amíg biztosan átér. A biztonságos közlekedésben nem faktor az, hogy mi a gyors vagy kényelmes. Ameddig ez a fejekben nem ver gyökeret, addig marad a mai siralmas helyzet.
BTW engem első forgalmi vizsgán azért buktattak meg, mert a 2x2 sávos út, túlsó oldalán, a zebrának háttal álló gyalogosnak nem adtam meg az "elsőbbséget". Ez meg a szélsőséges esete.
Egyébként meg igen, megvárod, amíg biztosan átér. A biztonságos közlekedésben nem faktor az, hogy mi a gyors vagy kényelmes. Ameddig ez a fejekben nem ver gyökeret, addig marad a mai siralmas helyzet.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Vannak akik a piros jelzés és az átjáróban közlekedő vonat ellenében is behajtanak. Konkrétan neki mennek a vonatnak.
ki az a fasz aki rámegy szétnézés nélkül és pláne piros jelzésnél?!
Így kéne csinálni:
//www.youtube.com/embed/JDA-9ZKif2o
★★★★★
túlélte?