Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
honnan szedték ki?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
2 ha nem mozdul megmenekülhetett volna
1 esélye nem volt
😞
milyen hõ lehetett ott, hogy az acél sín így elhajlik
A második meg no comment. Nem élte túl a 2 srác az biztos..
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Maszatka: nemáá más nincs is? húakkor ezek kúrvajók lehetnek ha csak ennyi hogy nem pattannak le róluk az dzsippek..
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
( attól még, hogy ennyire x millió, az egyik +fav. kocsi közé tartozik nálam 😄😄 )
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Csak akkor is különösnek tartom, hogy az "ilyen biiszbaszok" amiket felsoroltál még 8-9 milla 😄DDD
De mindegy mert nincs rá annyi pénz😄 tovább meg ne offoljunk 😄 mert szólnak😄
azért van egy kis gépészet is hozzá klma fûtés,hosszabb kipuf. meg hõszigetelés,ablaok ,tetõkárpit kisegítõ biszbaszok stb.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
D,e különös, hogy az alap 8 milla pluszba 10 ülés meg a tetejére egy doboz a másik 8 😄 azért az arányok... : )
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
F
Szerintem hasonlóan.. : )
Én személy szerint szeretek télen vezetni, nagyon is..
Ismerõsöm egész évbe ezt a 3 hónapot várja míg van hó😄
Sosem értettem azokat az embereket akik már 1-2 centi ( jó most több van, és?? ) hótól nem mernek kocsiba ülni!! Szerintem aki télen tud vezetni az mindig tud, aki nyáron nem tud ( pl 100 nõbõl - s most nem bántásnak szánom - kb. 80 ) annak meg minek jogsi??
"A sofõr, aki a rendõröket is riasztotta, elmondta, takaróval próbálták melegen tartani a kamionban rekedt, balesetet okozó bolgár sofõrt. Utasa kizuhant a fülkébõl. - Láttuk, mindkét lába leszakadt - a telihold fényében minden tisztán kivehetõ -, egyik lába térdbõl, másik bokából vérzett. A Hyundaiba szorultakon is próbáltunk segíteni, de alig fértünk a kocsihoz."
Ezt így elképzeltem :/