37102
-
#13872 Ügyes, még jól meg is verném. -
öregember #13871 Felborult az autójával, ellopott egy másikat, majd azzal is balesetet szenvedett egy férfi az M0-s autóúton szerda reggel - közölte a rendőrség.
Az M0-s fővárosból kivezető oldalán a péceli kihajtónál egy férfi felborult az autójával, és nekicsapódott egy tartálykocsinak. A személygépkocsi sofőrje kiszállt a sérült járműből, majd ellopta az egyik, a baleset miatt megálló ember autóját és elhajtott vele.
A férfi mintegy 20 kilométert tett meg, amikor az M0-s 31-es kilométerénél szalagkorlátnak ütközött az ellopott járművel. Ekkor a segítségére siető sofőr teherautójával akart továbbmenni, de elfogták a rendőrök. -
öregember #13870 kép alapján konkrétan kettétörte -
#13869 Kirándulóhajó süllyesztett teherhajót a Dunán
-
#13868 de tényleg én vagyok, mondom konkrétan emlékszem is az esetre, bár nem mostanság volt :D -
Szabi1991 #13867 loál, beletekertem a vidibe, megláttam egy astrát azt beírtam nem hittem hogy tényleg azzal vagy -
öregember #13866 szennyezted a jelenléteddel Buda csodás levegőjét :( -
#13865 ismerlek tudom hogy mindent tudni akarsz rólam, mert tudatalatt belém vagy esve te kis cunci XXD -
öregember #13864 visszaolvastam....volt olyan kérdés h hova járkáltál ? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#13863 nna de én a nagyszőlősibe járkáltam, ott volt az AutóMagazin, a Geo és a PcGuru szerkesztősége.. -
öregember #13862 [off]
a motorpresse van a szürkebegy u-ban is
[ON] -
#13861 igen, nem messze van innen a motorpresse -
#13860 7:03-nál a Karolina úton éppen emgyek a Nagyszőlősibe a szerkesztőségbe :) Emlékszem az esetre, éreztem hogy arra jön oszt inkább el sm indultam :D -
öregember #13859 2 repülő a reptéren... -
Szabi1991 #13858 7:04 W77D -
#13857 Az a ladás; TAPS!! :Dkomolytalan!!!! pont erre felé járunk haza munkából;ha a délutáni dugót szeretnénk kerülni :D (BTW+) -
öregember #13856 itt is van pár birka !!!44
-
#13855 Ezt a videot nagyon sok helyen láttam már és egyet értek a gondolattal! De!!!
Én napi 200k et vezetek a városba.. Alapból több gond is van..
1.. 50 az felejtős Pesten vagy akár az összes városban. 60-70-80 ról megállni nem egyszerű úgy hogy a seggedbe meg mindenhol autó van..
2.. A zaj.. Vissza verik a házak, nem mindig hallatszik egészen pontosan merről jön.
3.. Azért ha az ember bemegy egy kereszteződésbe nem kell számítania erre. Főleg ha akkor bukkan elő.. Nem tudsz felszívódni..
Szóval igen elsőbbséget kell adni nekik, én maximálisan próbálok is, de vannak olyan forgalmi helyzetek amikor hiába csinálsz akármit esélyed nincs nem feltartani.
Plusz azt is hozzá teszem, hogy neki amikor piroson megy át nincs 100%-os elsőbbsége! Persze ezt ne szó szerint értsétek. Az ő KRESZ-ükben is benne van, hogy átmehet, de fokozott figyelemmel.. Magyarul nem teheti azt meg hogy fék nélkül bemegy aztán eltol ha mégis elé mész...
De persze vannak ős balfasz autósok, akik aztán hát nem is tudom.. Pl a Smarttal az ember. Megáll előtte kiengedi a BKV buszt:::D És autókázik előtte. Vicc. -
#13854 hát bizony, és ilyenkor is hajlamosak a kéklámpások háborogni meg anyázni... -
Szabi1991 #13853 jó hát nyilván vannak extrém esetek :D -
#13852 cseszheti az első, ha olyan sor van mögötte, mint egy nemzetközi vonat. Nem is észleli hogy ott a mentő, meg ha előbbre is gurul a mögötte lévő 20 hova guruljon? -
Szabi1991 #13851 az első ha van rá lehetőség át kell menjen piroson, a többi utána és félrehúzódni ahova lehet -
#13850 igen, az ilyenek azok hülyék az tuti, de sokszor a lehetetlent is elvárják a kékvillogósok, míg ha miattuk töröm össze a kocsit azzal hogy árokba megyek, nem fizetik ki nekem a kárt... -
n003 #13849 azért pont ott megállni ahol a járdasziget van .. meg a fehér suzukis vajh mint gondolt mikor a seggében benne állt a vijjogó mentő? :S -
#13848 A rutintalan, kevésbé magabiztos vezetők azt se tudják mit csináljanak ha mögöttük feltünik egy mentő főleg ha szűkös foraglomba, városban vannak, így őket hibáztatni vagy leanyázni mert nem a legjobb megoldás választotta nem igen szabadna, DE hogy amikor átmennek a mentő előtt, vagy kikanyarodnak elé vagy a busz sávba balfaszkodik arra nincs mentség... és a videón egy BKV busz is szépen elhajt előtte, ami no comment. -
n003 #13847 juj -
#13846 Ez persze az ö szemszögükböl ,,könnyünek tünik" de egy belathatatlan kanyarban kocsibol felhuzott ablakokkal azt sem tudod h elöl van vagy hatul:( -
#13845 tudod miért..?!
hányszor mndtuk, hogy foggyááá' le XDDDDDD
amúgy jogos.
( elhiszem, hogy sietniük kell, de azért próbáljanak már nem egyből anyázni meg vergődni, hanem alkalmazkodni is egy picit.. az előző mentőbalesetre ez például tökre illik, ha nem kanyarba megy be a kamion mellé, hanem 50 méterrel utána, semmi nincs... ) -
#13844 atyavilág mennyi hülye van...
mondjuk velem történt olyan is, hogy állok az akkora úton a dugóban hogy egy kocsi épphogy elfér, mellettem korlát, előre nem megyünk semmit, mellettem ugyanúgy sor csak a másik irányba, nem tudtam lehúzódni. Mentő mögöttem már a nem létező X-edik szirénát is nyomta de én rajta voltam már koccra a korláton, de semerre... nem tudtam mit tenni kidugtam a kezem hogy ez van nem mozdulunk, a korlátot áttörni meg nem fogom. Mentős vörös fejjel fröcsögött nekem még kb 20-30 másodpercet majd végre elindult a sor, a legelső lehetőségnél lehúzódtam. Nem tudom, az én hibám, hogy nem tud a kocsim csak úgy eltűnni ha kell?? -
Szabi1991 #13843 -
#13842 bárcsak én előlem is így félreálnának, és pörögtethetném a motort. -
#13841 pont ma reggel volt téma a classon a mentősök
éves szinten sok millió kmt vezetnek le és önhibás balesetük tavaly 7 (hét) volt összesen
talán már itt is volt ez a videó -
#13840 Igen. Köszi.
Fúú.. csak én érzem úgy, hogy a mentő sofőrje mondhat egy imát, hogy túlélte..?
Igen csúnyán összetört. -
Szabi1991 #13839 juj
-
#13838 Erre gondolsz? -
Szabi1991 #13837 érted se lenne -
#13836 Ma volt valami baleset a 4-en!? Tudtok róla valamit?
Mentő előzött, aztán szemből meg jöttek..
Valami nagy puff volt a rádió szerint. -
#13835 Akkor jó...azért nem kár :DD -
#13834 Ez nem adta ki... -
Szabi1991 #13833 az