37102
-
#13913 Álmos a vaddisznó -
HollandRules #13912 -
#13910 Halálos Sport -
#13909 egy régebbi videóm sporbaleseteket összeszedve.
-
#13908 honnna tudtad hogy ma vodkázok??? itt vagy látsz? XXXD -
#13907 Inkább a rendőrségi üldözéseket kell elképzelni civilben. (:D) amúgy volt is erről egy reálisnak tűnő, és azért írom így mert elég keményen mentek az orosz forgalomban, egy BMW üldözött valami Audit (vagy fordítva), na az reálisnak tűnt, akinek rémlik a videó akár be is linkelheti mert én nem találom.
Ez meg egész jó, a végén van a legjobb rész, bár nem tudom hogy fake -e.
-
#13906 Inkább idd a vodkádat. :DD -
#13905 Ha ez valódi lenne nem hiszem hogy ilyen videó lenne róla mint amit itt látsz, ráadásul elég amatőr, és sokat elárul az ahonnan videózzák. Egy platóra szerelt kamera, gondolom megfenyegették egymást, és rendeltek egy kamerás autót hogy felvegye a fight-ot... :D Hagyjuk már, ne legyél naív. -
#13904 Hol volt ott Audi? -
#13903 Mercisnek satuznia kellett volna,az audis lenne a felelős a balesetért és talán még egy fincsi bunyó is kialakulhatna belőle. -
#13902 itt a forgalomnak megrendezettnek kellett lennie mindenképp, mert benne van a pakliban hogy átsodródnak szembe, márpedig civilt nem veszélyeztethetnek. Ha meg le volt zárva az út minek a védő autó? A mögöttük jövő statisztának nem kéne villogni, hiszen mindenki tudná mi a szitu... -
#13901 Hát pedig hidd el hogy az van...:D Az a kocsi amiből filmezik őket egy platos valami, azért nem látod a kasztnit...
És mögöttük meg megy egy "védő" autó... És egy forgalom mennyire megrendezett? Cobra 11?? Az is közúton zajlik.
Miből áll lezárni egy utat 30 percre amíg ezt felveszik.. -
#13900 forgatás forgalomban?? nem hiszem.. emgrendezett forgalom?? akkor minek a vészvillogós verda?? -
#13899 És akkor brahiból zúzza meg a 2 millás Passatot? -
#13898 én inkább csak azt mondom, hogy ismerték egymást az tuti.. ha egy vadidegen elkezdi koccolni a kocsimat vagy rámrántja a kormányt nem hinném hogy ennyi ideig még vacakolnék vele.. rendszám fölír és uzsgyi a rendőrség... -
#13897 Az biztos, már korábban mehetett a püfölés.
Csak a passatot sajnálom. -
#13896 És szerintetek miért filmezik őket?? És miért megy mögöttük egy másik autó vészvillogóval lemaradva??
Nem gyanús, hogy forgatás van, vagy ilyesmi??:D -
#13895 Szerintem megrendezett. -
#13894 gyanítom több ennek az előzménye mint egy egyszerű közúti találkozás... -
#13893 Amúgy a gyökér mercisnek ez miért lehetett jó? Én hagytam volna menjen a csába. Így viheti fényeztetni a hátulját. -
öregember #13892 -
#13891 kocc -
öregember #13890 -
#13889 :DDD -
#13888 idióta barmok -
n003 #13887 hee? :O -
#13886 Igen,eleg jo szorakozas volt eddig. -
#13885 ez is volt párszor de még mindig nem értem hogy lehet nem észrevenni ezt :S -
#13884 -
öregember #13883 vótmá'
-
#13882 Durva! csórikám hogy igyekszik kiszállni, jó hogy azt az oszlopot nem kapta el még ráadásnak :S -
#13881 Forgalommal szemben. Videóval -
#13880 Hali ! Azthiszem valami nagy gebasz lehet itt Pestszentimrén(Bp.18.ker) vagy a régi M0 vagy az M5 itteni részén mert már 2 mentő helikoptert hallottam..... -
#13879 :DDD -
#13878 Még mindig a téli "szórakozásra" vett Ladával szenvedsz ? :D -
#13877 Segicccsseg!
Egy komplett motorrol hogy tudok papirokat szerezni h legalisan legyen benne a kocsiban?Mert enelkül nem tudom atiratni,es elvileg kell egy adasveteli meg egy szakszerviz igazolas es kesz.
(tipusazonos lada motor) -
#13876 Akik megelőzték jobbról tűzoltóautót, mindnek elvenném a jogsiját örök életre, és mellékelnék egy 300k csekket is mellé...
h..lye a...kat, állatbertbe valók...
a ladás baromot meg felkötném.. -
#13875 Magyarországon sajnos ilyenért úgy megbasz*ák a rendőrt, ha lelőné...
Amerika amúgy nem szívbajosak.. lőnek ha kell, ha nem :D
Nem szaroznak.. püff egy sorozatot beleeresztenek.. -
#13874 GTA: Budapest -
#13873 a rendőrök helyében szó nélkül lőnék az ilyenre....