Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
legjobb filing, kimesz a haverokkal egy jo kanyarba, isztok valamit piat hogy ne fazzatok, es borigatjátok vissza az autókat 😊 elmennék egy ilyen finn futamra, a magyarok nem ennyire vakmerõek 😄
respect to the man in the ice cream van
Finn kanyarvételek, eredeti hang
(én sokat nem láttam belõlük azért szúrtam be, remélem Ti sem)
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
A színész bejelentette az autó ellopását, majd nem messze az otthonától, több tízméteres mélységben a Mulholland Drive alatt üresen megtalálták a kocsit.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
senkit se zavart nagyon
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
A 86-os fõúton hétfõ este Szombathely határában, Petõfi-telepnél egy Skoda Fabiát vezetõ fiatal kercaszomori nõ szenvedett halálos közlekedési balesetet, miután autójával frontálisan ütközött egy szlovák kamionnal.
Képek és infók
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
A Vámosgyörköt Jászárokszállással összekötõ mellékúton történt baleset során a traktor vezetõje életét vesztette, a buszban négyen, a jármûvekbe rohanó két autóban ketten sérültek meg. Két másik autó, hogy elkerülje az ütközést, az árokba csúszott.

Beteget szállító rohammentõ és személyautó ütközött össze kedden este kilenc óra magasságában a 75-ös úton Lentiben. Elsõdleges információink szerint a megkülönböztetõ jelzést használó mentõ egymás után több személyautót is elõzött, ám az egyik jármû vezetõje egy útkeresztezõdésben befordult balra.
LINK Képekkel
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

pár classic videó meg pár új elrettentõ,durvább
régi videókon komolyak a verdák 😊
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
mert itt kilopják belõle az anyagot
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
honnan szedték ki?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ