Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

whiskeyman

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

solo
Csepelen durván 50 centi van.lehet több is néhol.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

matthias92
ringgel kapcsolatban: az oldalukon a 2009es program van fenn vagy a 2010-es?
érdekelne egy nyíltnap, bár nemtudom hogy érdemese egy 2001-es évjáratú 1.2literes Opel Corsa B-vel körözgetni rajta.
Hol esik a hó már? Csakmer nálunk még nem. <#gonosz1>
Az a baj, hogy autóval nem engednek ki hóba, sõt, van, hogy elsem engednek autóval, ha ilyen idõ van (olvadó hó, pl.). Olyankor anyám vezet mert neki már van "rutinja". Ha azt annak nevezzük hogy rángatjuk a kormányt meg beletaposunk a fékbe... <#wow2>

Totti5
Hajjaj, de még mennyire😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Benel
hát most lehet csapatni 😄 26cm idáig, és óránként esik 1.<#banplz>

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

Varenga
azt kifelejtetted, hogy a legtöbb embert nem is érdekli, hogy jól vezessen....elképzeltem egy plázacirkáló picsát...beül a kis picsa-autójába és elmegy shoppingolni, meg szoli,stb. és biztos nem azon fog gondolkozni, hogy csapja neki a hóban, vagy kiguruljon a ringre nyomni pár kört..

autoszimulator
a balesetek többségért éppen nem íz út a hibás. persze visszavezethetjük, hogy a sok kátyú miatt ment tökre a kerék, majd kapott a tag durrdefektet, stb, de ez hülyeség. Ha tökéletes minõségû négysávos utaink lennének is mindenki törné a másikat, de akkor talán azon a 4 sávon elférne minden sofõrtípus, és csökkenne a baleset. De ez sosem fog bekövetkezni, amíg pedig kétsávos utak vannak, balesetek is lesznek. Ami nem ártana az utak mellé valóban, az a padka, néha segítene a félreállásban kényes szituban.

.: mobilize.hu :.

Totti5
Van az több is. Komolyan, most honnan tudná valaki hogy hogyan kerüljön el egy helyzetet, hogyan közlekedjen különbözõ útviszonyoknál. Aki nem áll neki önállóan a hóba csapatni és felmérni az autó és az õ korlátait annak fogalma sincs hogy mit tegyen ha élesben van valami helyzet... nem tanítják meg, csak azt hogy fogd két kézzel azt a kormányt és tartsd a sebességet, ehhez tényleg nem kell semmi kézség, meg ahhoz sem hogy bemagolja az ember a kreszt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

morál=?! a közlekedõk 30% alkalmatlan a gépkocsi vezetésére-veszélyhelyzetek elkerülésére

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

MaSzKa
gondolom a szar utak a hibásak meg a közlekedései morál
akik a parlamentben cseszik el az adókat azok elsõsorban a felelõsök

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

desigo
"Az utóbbi évtizedben elért hatalmas fejlõdés ellenére évente 42 ezer áldozatot szednek Európa útjai, ebbõl nagyjából 800-1200 ember hazánkban veszíti életét."
gercse
Hali !!Valaki tud valamit a ma reggeli M0-áson történt kamionról?M1 es felé az Anna hegyi emelkedõn kiégett egy Man!Silós vagy tartályos volt pontosan nem tudom!!!Csak a fülke égett ki!!!

Benel
de szar 😄 nem fizetett jegyet vagy mi?😄

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

desigo
ez eléggé kemény
kb észre se vette a sofõr,hogy felnyílt
DJKonya

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

fook
ohh fuck not again xDxDXD biztos elötte is ügyes volt 😊
#8046 : ez meg EPIC XD D:😄D

pszihopata

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

OrioN the S
naja a trial az mas teszta 😊 en, ha tehetnem motocrossoznek.

supermotot szeretnek kovetkezore. vagy lc4 vagy drz.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

pszihopata
én 3 vasat törtem totálra,most triálozom ott lehet esni 5 percenként komolyabb problémák nélkül

OrioN the S
hat 5 eves korom ota motorozok, de most tartok egy kis szunetet... adrenalin vadasz stilus nem egy eletbiztositas es az a gond, hogy amint raulok egy motorra se kep, se hang. csolatas. majd 5-6 ev mulva 😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

<#wilting><#violent><#gun><#banplz>

bency
Gondolom nem surun motorozol tobbet...😊

:) Semmi okosság :P

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

OrioN the S
isteni szerencse volt... nem lett bajom csak teli lettem zuzodasokkal meg szetment a terdem. ha nincs rajtam buko, akkor a fejem szetloccsan, mert szetfejeltem a kocsit, de ki az a hulye aki buko nelkul motorozik... osszesen 400k kart okoztam a kocsiba. sofor is azt mondta, hogy korhazba kellett volna kikotnom szal kurvanagy makom volt. motor meg eldeformalodot picit. osszerakas utan is csak felaron tudtam eladni :\

MaSzKa
nem tûnik olyan durvának az esés

desigo
bency
Uhh,lett valami bajod?

:) Semmi okosság :P

OrioN the S
hasonloan tortent az en balesetem is... csak en frontalba kaptam a kocsit. orultem neki...

ahogy kell zebrán és záróvonalon 😞
bár a motor se lassan jött

Öreg: te ünneprontó vagyol? 😄D

fake

desigo
bakker lentrõl szoktam görgetni és azt hittem hogy a lambónak volt egy félbevágott lambó utánfutója .. hát nem 😮 :o)

jah az istenbarma 😄

MaSzKa

whiskeyman
na az ilyet nagyon bántanám <#violent>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

desigo

pszihopata
kitört a bömbölõ <#nyes>

/az NFS-en biztos jobban ment neki/

pszihopata
szerintem nem lépte át a felezõt

a vérpistike viszont 140-el legalább jött-városban<#idiota>

hmm .. a barom
de a teherautós mit keresett az út közepén? 😮

így van, ott a pont

daf xf
Az silós, az nem robbant volna be, azokkal mustármagot, müanyag granulátumot meg ilyen dolgokat szállítanak.😊

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

ladics
ha még a tartálykocsi is berobban az szolt volna 😮

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

DJKonya
Ez egy másik videó... elõször nézz bele aztán jártasd a szád...

ma még nemvolt.

DJKonya

pszihopata
jah lecsúszott bányászváros ismerem,nagybátyám ajkai

😄 bár már nem gyermekkori rauma de ahonnan a telefonkábel volt telefonhálózatot építettünk ajka és környékén 6-8 cigány alvállalkozóval .. figyelj soha nem láttam még olyat hogy cigányok a munkáÉRT verekedtek!! 😄D az egyik vesztes csapat jött nekünk panaszkodni hogy milyen dolog az hogy õket szamurájkarddal üldözik el a munkaterületrõl .. és tényleg a másik csapat ladájában a kalaptartón ott figyelt az eszköz 😄D

pszihopata
<#wow2>

talán a gyermekkori traumák😄

/sajnál/

erre az esetre van a kocsiban egy balta egy kalapács és az elõzõ melómból megamaradt 1m hosszú 25-ös telefonkábel 😊