Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benel
Hát a wagonR+ szerû meg aki elõtte volt, azok sz***ták be a legjobban :S, bár az elõtte lévõ mégjobban, pont a baloldalát formálta meg <#szomoru1>

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

pointer4
Vagy csak direkt csinálta :D
pszihopata
gondolom hogy lássa mit mûvelnek az utasok felszálláskor

/ma már olcsóbb a kamera mint a tükör,és rögzít ha valakin áthajtanak-nem hülyeség/

baleseteknél sincs vita

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Totti5
Miért van a jármû felszerelve onboard kamerákkal?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ha jól láttam egy embert megölhetett... Én is rosszul lennék a következményektõl !

nemtudom :O lehet rosszul lett mert aztán elég hamar megáll a végén

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

A busz sofõrnek mi járhatott a fejében ? Vag elaludt ?

desigo
busz az gyilkos...
Mi a fenéket mûvelt az elsõ videón az a hibbant? O.o

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

desigo
"Körülbelül 160 km/órás sebességgel száguldott az a 3-s BMW, amely felett sofõrje elveszítette az uralmat a kolumbiai fõvárosban, Bogotában. A wreckedexotics.com rövid fényképes beszámolója szerint az autó elõbb egy útmenti fának, majd gázvezetéknek ütközött, végül egy épület falának csapódva kigyulladt. "

Lehet nem kötötte be magát ?

desigo
itt volt parkolóhely na

desigo
eléggé nagy ütést kaphatott
lehet fejét beverte?

Totti5
Még ez a batár is kisfalat a mozdonynak, összecsomagolta mint a papírdobozt.

desigo
gyorsultak lehet xD

pszihopata
én is,különben is feltalálták már a porraloltót-nem <#vigyor1>

régen imádtam a hondákat,de olyan divatosak lettek hogy lassan muszály utálnom hiába jók <#confused>

pszihopata
elfagyott valami szelep aztán betört rajta a víz

OrioN the S
Titanic realoaded in Budapest<#idiota>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Csabesz6
Imádom az olasz autókat:)))

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Máté94
Ha kiszabadítotték akkor várhatnak tavaszig amíg a hajókba fagyott jég elolvad!:D
Totti5
Ezt valahogy én sem tudom elképzelni hogy történhetett:DDD az ok hogy leparkoltak egymás mellé, de hogy sikerült a kicsit víz alá nyomni?:D

valószínû a belsõ léket kapott, csak mivel ki van kötve a léjáróhoz és a másik 2 hajóhoz így lehúzta azokat is (középsõ félig megbillent, külsõ akkora nagy dög hogy fenntartja a 2 másikat) >.<

Máté94
Ezeket meg mi lelete?:D
Sztrájkolnak?:D
desigo
ótvar régi vackok
bontóban lenne a helyük...
4kor ott volt, szenvedtek vele rendesen.. hoztak egy baszottnagy vizidarut, de nem volt türelmem megvárni amíg +emelik.. :D

solo
<#idiota>Ott van még?

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

ehh.. -.-

cement
ekkora balfaszt :D

respect to the man in the ice cream van

<#eljen><#hehe>

desigo
-Kuss!Én így szállok le!

http://ziza.ru/flv/flvplayer.swf?file=http://dl.ziza.ru/video/022010/08/neudachnik_na_bayke.flv" quality="high" devicefont="true" bgcolor="#000000" width="590" height="390" name="flvplayer" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
Varenga
pfff

pszihopata
autómata tüzoltórendszer az olasz kocsikban volt elõször
aztán leégett tõle egy kocsi és elhagyták:D

SötétBarom
:DDDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

desigo
nem bírta kiszolgálni a kocsi elektromos rendszere a szélvédõre aggatott kütyüket? xDD
úúúúúúúúú <#wow2>

desigo
hm
érdekes
anyósülés felõli része sérültebbnek tûnik

mondjuk ha a plató alja befigyelt a szélvédõn akkor mind1
Ennyi.

A sofõr meghalt, mellette meg a fia ült, aki túlélte súlyos sérülésekkel... gyorsan hajtott...

Sõt ha sofõr mellett ült volna egy utas, az biztos már nem élne.

Szerintem egy ilyen balesetben tökmindegy, hogy mennyire korszerû egy autó. Ha jól látom egy picivel arrébb kapja el a plató a verdát, a sofõr már nem élne.

desigo
törésteszt megvolt
szerencséje tulajnak,hogy nem korszerûtlenebb autója volt...
Máté94
Vadiúj Insigniának annyi......
desigo
"Egy rendõr vizsgálja a balesetet szenvedett teherautót és azt az összeroncsolódott autót, amely elõzõleg eddig tisztázatlan okból Hatvan és Jászfényszaru között, a 32-es fõúton egy mûszaki hiba miatt veszteglõ teherjármûbe rohant bele hátulról. "

Totti5
Az út jó, a kanyar az kanyar... millió ilyen kanyar van az utakon, ha itt nem figyelt akkor lehet máshol véti el. Amúgy mennyivel mehetett? mert az a leg lényegesebb momentuma a dolognak.

cement
ezek a finnek nagyon bolondok :D a dagi csávó hogy rajtol már mindig :D:D
legjobb filing, kimesz a haverokkal egy jo kanyarba, isztok valamit piat hogy ne fazzatok, es borigatjátok vissza az autókat :) elmennék egy ilyen finn futamra, a magyarok nem ennyire vakmerõek :D

respect to the man in the ice cream van

Benel
Akkor a csehek mellett a másik nagy krasser nemzetbõl jöjjön egy kis válogatás :D
Finn kanyarvételek, eredeti hang
(én sokat nem láttam belõlük azért szúrtam be, remélem Ti sem)

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?