Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Btw. Epic mák, hogy életben maradt.
De aztán végül nem ittam egyáltalán semmi alkoholt.. szerintem így a korrekt. (Y) ( mi családunkban nem divat vezetni, ha már ittál bármennyit is..😄 )
Az én meglátásom az, hogy minden sofõrnek így kellene ebben az ügyben gondolkodni!!
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Volt egy másik video ugyanez a kanyar csak egy autós akart gyorsan menni 😄 Egybõl meg is állt miután megfordult a rendõr 😄
Saját tapasztalat pedig az, hogy 0.5L sört az utolsó korty elfogyasztása után 59 perccel már nem tudta kimutatni a szonda. Persze ha többet iszol akkor ne úg számolj hogy n x T, hanem 2 sör az már kb 2 és fél óra. (85 kg voltam, amikor többször is megszondáztattak 1 sör után)
meg h ettél e, ill h mennyi idõ alatt dolgozza fela szervezeted a piát........
Tehát: ha iszok, mennyi idõ múlva vezethetek leghamarabb amiért nem büntetnek( nem csak a büntetés miatt, hanem magam miatt is. )??!!
Köszi
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Reggel én is láttam a vidéki buszról, a Volvoban keletkezett 20ezer forint kár, az MAN-ben meg egy milliós<#idiota>#idiota>
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
octavia rs, becsövezve, ~100 rongyos gumi garnitúra alatta, +képen pár apróság...Elég durva:|
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
2.Egy 19 éves miskolci fiatalember a 26-os számú fõúton vezette autóját. A rendelkezésre álló információk szerint a belsõ fogalmi sávban közlekedett jármûvével Miskolc irányából Sajószentpéter irányába, melynek során a Sajókeresztúri elágazás elõtt ismeretlen körülmények között jármûve megcsúszott, majd egy közvilágítási betonoszlopnak ütközött. A balesetben következtében az autó vezetõje 8 napon túl gyógyuló súlyos sérülést, míg utasa 8 napon belüli könnyû sérülést szenvedett. Mivel a jármû oly mértékben rongálódott, hogy további közlekedésre alkalmatlanná vált, illetve az azokon használt gumik a mûszaki elõírásoknak nem feletek meg, így az autó forgalmi engedélyét a rendõrök a helyszínen elvették.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
hasonló samarám van csak 3 ajtós és piros színû...
kíváncsi lennék,hogy egy tankban túl lehetne-e élni egy ilyen ütközést?
mûködik a lámpa, látja / hallja hogy jön a vonat, miért nem bír várni 2-3percet míg elrobog?...