Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Þór vígi þessi rúnar
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
#9022: Ebben van igazság. De télleg nemtom mit csinálnék élesben. Lehet, hogy ugyanazt mint a videós arc.
#9023: Szépen és körülményesen megfogalmaztad a blokkolásgátló feladatát.
Þór vígi þessi rúnar
jó esetben xD
Meg inkább lemész a fûre és ott fékezel? Mert ha lemész a fûre akkor valószínû megcsúszol a fékezés közben és beesel a bozótba.
http://gallardo007.mindenkilapja.hu/
Amikor látom hogy jön be akkor lesatuzok és a blokkolásgátló megoldja a többit. Én nem mentem volna be a szembesávba. Mentem volna egyenesen vagy egy kicsit jobbra.
De ez feltételezés.
Þór vígi þessi rúnar
1. ha satuzol lassabban áll meg az autó, mint ha szépen egyenletesen lefékezel, más kérdés, hogy rutintalan sofõr ezzel nincs tisztában
2. ha a leállósávra kormányoz kevesebb ideje lett volna fékezni és nagyobb sebességgel kapja el, csak hátulról, továbbá nem tudhatta, hogy az ökör barom mit fog csinálni és nem utolsó sorban neki 1 másodpercnél kevesebb ideje volt dönteni.
Szerintem én is így tettem volna, mert nagyobb az esély arra, hogy észreveszi a vétkes, hogy hibázott és legalább nem húzza be még jobban az autót, másrészt ha a fûre ment volna, ott megcsúszik és ki tudja hol áll meg. Szerintem nem volt mindkettõ láma. A szabályosan közlekedõ autósnak ehhez abszolút semmi, de semmi köze.
semerre se jó kikerülni mert jobbról fák balról autók
egyedül a korábban fékezés lett volna jó
arra gondolt szerintem,hogy ha ki is jön elé az álló autó akkor elindul és valamennyire felgyorsul mire odaér mögé
A kamerás autó nem ment gyorsan, hallani hogy a haver figyelmezteti, hogy be fog jönni eléjük a barom.
1, Miért nem fékezett/satuzott kapásból? Elég késõn kezdett el fékezni, ezt hallani is (már a szembesávban voltak amikor elkezd visítani a kerék)
2, amikor látta, hogy jön befelé akkor miért a szembesávba kormányzott (ahonnan jöhetnek) és nem a leállósávra vagy a fûre?
Azért itt mindkettõ elég láma volt szerintem.
Þór vígi þessi rúnar
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Tek
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--