Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Ezt csak azért írtam le, mert bármikor látok egy balesetet ahol meghal egy ember mindig a barátom jut eszembe. Sajnálatos dolog. Nyugodjon békében. Akár vétett akár nem.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
A férfi és 12 éves fia a Luohu városba vezetõ autópályán haladt, amikor a mögöttük haladó kamion eddig ismeretlen okból felgyorsított, és szabályosan bepréselte autójukat az elõttük haladó teherjármû alá. A helyszínre érkezõ tûzoltók többórás munkával vágták ki a két utast a felismerhetetlenné roncsolódott utastérbõl, s ekkor döbbenten látták, hogy szinte semmilyen sérülésük nincs.
Apát és fiát a helyi kórházba vitték, miután a fiú szédülésre panaszkodott, az apának pedig több csúnya horzsolás éktelenkedett az állán és a karján. Az orvosi vizsgálat azonban megállapította, hogy az ijedtségen kívül gyakorlatilag semmi bajuk nem történt, csak a kocsiért fájhat a szívük, amit már aligha lehet megjavítani.

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

.: mobilize.hu :.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Þór vígi þessi rúnar