Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bõvebben itt
Ügyes volt ezt össze hozni a kora reggeli forgalomban...
a hõs Demszky meg egybõl ment menteni... végülis profi már, ahány milliárdot kimentett magának XD
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Igy már könnyû. No mind1. Én a kocsikhoz faszláma vagyok. Azt tudom, hogy szépek és drágák. (legalábbis ami nekem tetszik)
Þór vígi þessi rúnar
De kevesebben ismerték fel, mint a porsche-t meg a supra-t. <#idiota>#idiota>
Þór vígi þessi rúnar
<#zavart1>#zavart1>
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
ON:

respect to the man in the ice cream van
p.s.: Aztán jól beégek ha mégis sikerül. <#idiota>#idiota>
Þór vígi þessi rúnar
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Három év börtönben és a gépjármûvezetéstõl való eltiltás öt esztendõre. Ezt a büntetést kapta az az asszony, aki tavaly március 3-án kora este halálos közlekedési balesetet okozott
"A halált okozó ittas jármûvezetésért kiszabható akár nyolc évig terjedõ szabadságvesztés büntetés alsó határához közeli ítélet született a városi bíróságon."
Ha belepsz az Ismerd fel a keprol az autot topikba,lathatod hogy sokkal profibbak is vannak 😛
:) Semmi okosság :P
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
A biztonságiak hiába igyekeztek a segítségére, Löwenstein égési sérüléseibe és a füstmérgezésbe a helyszínen belehalt. Szakértõk szerint a borulásnál elveszíthette eszméletét, így nem tudott menekülni.