Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Akit kórházba vittek leszakadt a lába ( késõbb kiderült, hogy másnak is ), aztán a lábat késõbb egy másik mentõvel vitték utánuk a kórházba, aztán mire a visszavarrásra került a sor rájöttek, hogy az nem az a láb akié lenni kellene... :/
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Leírás:
A Fõ utcán az Úttörõ utca felõl a Dózsa György utca felé tartó Peugeot 206-os egy balra ívelõ kanyarban balra letért az útról, és egy családi ház kapujánál jobb oldalával beton villanyoszlopnak ütközött, amelyet kettétört. A személyautóban egyedül ülõ sofõrt a mentõk fejsérüléssel szállították kórházba. Az ütközés erejére jellemzõ volt, hogy még a csomagtartóban lévõ pótkerék is defektes lett.

link
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
kopott gumis X5-ösök pörögnek remélem <#hehe>#hehe>
a 26 esztendõs sofõr fejérõl leesett a sisak és súlyos sérüléseket szenvedett.
10 darabot gyártottak belõle...
Xbox Live: Lunatic HUN
a gyikos is
/reggel még õ sem gondolta hogy ölni fog/
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
respect to the man in the ice cream van
Mondtam,hogy azért néz így ki,mert a legtöbb panel mûanyagból van.Ennyi.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

<#lama>#lama>
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?