Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.jpg)
arra tartjuk a Lujót, nem ? :D
"A rendõrség szerint a tüzet gyaníthatóan elektromos hiba okozta"
micsoda szakértõk...
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
:) Semmi okosság :P
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
<#buck>#buck>
The Power of Dreams
Jó az olyan széles szakasz volt mint egy autópálya és sehol senki, és kb 50-nél csináltam, legrosszabb esetben megpördülés és beégés <#duhos2>#duhos2><#mf1>#mf1>
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
És a múltkor mikor melletted ült Potyo, Te meg a murván egybõl vágattad keresztbe a Fastrát az 51-esen, mert azt hitted RBR van. az mi vót? <#nezze>#nezze>
<#vigyor5>#vigyor5>
The Power of Dreams
Ezen felröhögtem:DDDD
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Végül mondták, hogy kotródjak haza a picsába. :)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
(amúgy tavaly nyáron M3ason kipengettem az 1.6os benzines Új jettából egy 170et, de jött muter hátsó ülésen hogy fiaaaaam.....). Ott vissza 130 jobb sáv.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Városban kb. 60-65 ( igazi multkori csekk után ERÕSEN tartom az 50-et sõt.. inkább 45.. leszarom mitgondolnak mögöttem..nincs sok pénzem;) ) városon kívül pedig 100-110.
Amit írtam, hogy magamba szálguldozás.. igazából 1x volt olyan, akkor se volt rajtam kívül senki az útszakaszon.. :)
Úgy vagyok vele, hogy szeretnék még felkelni holnap is.:D
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
A ringen lehet próbálni a sebességet ha van rá kereted, kis vezetés technikai után képzés se árt ha megint csak van kereted. Hasznos dolgot lehet tanulni, többet mint egy szaros Kressz, Rutin vagy forgalmi vizsgán.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Velem is volt olyan, hogy mentünk 5-en aztán haver mondja, hogy itt emlékszel múltkor a suzkival 140 volt.. akkor msot miért 70-el megyünk? Mondom: 1. akkor ketten voltunk.. tudtam milyen céllal megyünk kocsikázni, 2. msot vagyunk 5-en és buliba indultunk nem meghalni, 3. azért a két kocsi ( övé, amivel elõtte mentünk ) még távolról sem hasonlítható össze képességekben, 4.nem nagyon szeretném "Béla" aláírását látni a rendõrségi papiron egy fasza kis 50ezres kép erejében. : )
Tehát szerintem ha többen vannak akkor is lehet normálisan vezetni, mert velem volt már olyan, hogy jólvan öcsém akkor szállj ki nyugodtan ha nem tetszik valami. ( mondanom sem kell nem szállt ki...). : )
igen én is szoktam "vergõdni" ( meg szerintem szinte mindenki kipróbálja egyszer.. ), de csak akkor mikor magamban vagyok és figyelek, hogy az én hülyeségembõl ne legyen baleset.. tehát ésszel is lehet "vergõdni".
Ilyenkor azt kell mondani, ha nem tetszik akkor kilehet szállni :D
Egyedül van hogy énis elkezdek állatkodni de csak ésszel, viszont nemrég buliba mentünk 5en ültünk az autóba, kérdezte is egyik hogy mi ez a lassúság, mondom bazmeg amíg én felelõsségem hogy ép maradjon a segged, addig kuss :D
De egyébként hülye volt ám a csávóka ( ha lehet szerencsétlenre ilyet mondani..:/ ), 3-4 hónapos jogsival ott jönni egy 140-150-et.. ( nem tudom mennyire ismerõs ez a környék.. Nyíregyháza.. Nyírtura.. Kisvárda.. jó utak vannak az tény.. de itt-ott elég keskeny.. ahol az õ balesete volt ott rendkívül ), így necces ez a gyorshajtósdi.. max. a 4-sen.
Az ilyet alapból nem nagyon értettem soha, hogy ilyen kis p*csányi utakon miért erõlteti mindenki ( de legalábbis rengetegen ) ezt a 140 fölötti sebességet..? Fõleg ilyen "komoly" kocsikkal, mint egy fiat vagy citröen AX..
Ha vagány, akkor menjen ki a pályára ott tolhatja neki ( ajánlanám az M7-est, ott megtanulja ki a "fõnök" :D ) vagy teszem azt egy elhagyott gyárterület placcán.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Mondjuk azt nem értem, hogy az emberek minek spórolnak a biztonsági felszereléseken?(Értelemszerû, hogy azért, emrt a legtöbbet lehet ezen spórolni)de megéri? Egy minõségi bukó nem nyílhatott volna meg mint ott az egyik képen:S
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
-1 piaggio fly - kiváncsi vagyok hány cm3 és volt-e rajta rendszám, még be is szívhatja ha nem.. :(