37137
-
kefélek, tehát vagyok XD -
A baszógép :D. -
úgy, hogy emgbaszom a kurvát gumi nélkül.... meg aztán mégegyszer... meg még kétszer... ronggyá baszom... -
öregember #15759 ennyi faszságot......... nézz már utána, h hogy terjed az aids....... -
Tudom :D
De az így sikerült:D
Amúgy A-s csomag 2 ft körül van.
Ez asszem 2500 volt mert eredeti SUzuki! xd -
A lányok dugják a fiúkat?
-
Nincs szükségem ilyesmire... -
Nembaj, párom már kezel, úgyis szihológus... -
Vannak ilyen alkalmakra gumi szerű ruhák, beöltözteti, vág rajta egy lyukat, zsákot húz a fejére, és megvan oldva. -
És amikor egy lány megakarna téged vadul szexuálni te pofánbaszod és elküldöd a pi..ába,azzal az indokkal,hogy miért nyúl hozzád.:D -
Zsír,veszek én is már akkor..egyébként nem így kell tárolni a motort.ADS:ADS: -
Terelsz. -
Amúgy se szeretem, ha idegenek nyúlkálnak hozzám. Hülyét kapok tőle. Szé***sz tőle az ideg amikor egy ismeretlen hozzámér a tömegközlekedésen pl. -
:D:D Nem leszel aids -es megsúgom. Valószínűleg ruha lesz rajtad mikor kihúzod egyrész, másrészt az aids testről testre max úgy terjed hogy te előtte való nap megvágtad magad vagy korábbról van olyan, még begyógyulatlan sérülésed amin keresztül te is elkaphatod. Ennek tudatában tényleg ne nyúlj hozzá, ha meg nincs akkor még hívatkozni se tudsz ilyenre mert nem tudod elkapni. -
Mivel csak az fér bele és még kötelező is egyértelmű hogy magammal hordom.
Tessék még bizonyítékom is van :D
-
És mindig magaddal viszed? Semmi mást nem tudsz belepakolni.. -
Ügyvéd kérdése... ;) -
Szerintem ha ezzel a mesével állsz a bíróság elé szépen kiröhögnek :D -
Igen belefér az A-s csomag a csomagtartóba!
Más nem is :D -
Tyű, ezt nem tudtam! -
Ok, akkor a kesztyű ezennel nem elég, ergó nem vagy köteles segíteni ilyen módon. -
Ráadásul csak akkor kell kivenni a kocsiból, ha nem lélegzik. Egyéb esetben, a kocsiban kell ellátni. :) -
Te motorodon magaddal viszed a csomagod? -
Bontatlanul lehet autóban csak csomag szóval tuti kell lennie ;) -
Sérült lábát keresztbe teszed,egyik kezedet beteszed a könyöke alá és a másik kezeddel átnyúlsz a hóna alatt majd a csuklódat megfogod. -
Meg... ha van... És ha nincs, mert "elhasználták" már vagy nincs a dobozban?
Bár kétlem, hogy véres ember kihúzásakor csak a kézfejed ér hozzá, mert ha jól emléxem akkor valahogy a lábadat is alá kell tolnod ha biztonságosan ki akarod húzni. -
Gumikesztyű már megbeszéltük ;) -
"Senki sem kötelezhető arra, hogy életét, testi épségét kockáztassa mások életének megmentése érdekében"
A véres holtest megfogdosása számomra életveszélyes, mert akár aids-es is lehet és az még halálos. -
Igen és?
"de az elvárható, hogy a közvetlen életveszélyben lévő személyt kisebb sérülés árán megmentsék"
"A segítségnyújtás elmulasztását csak az követheti el, aki az adott helyzetben ténylegesen képes segítséget nyújtani, erre megvan a fizikai képessége"
tehát ha nem vagy sérült akkor elkövetheted. -
nekem májusban volt /motorosként / balesetem, én nem panaszkodhatok, mindenki azt tette ami a "dolga", megállt az élet a környéken, hívták a mentőket, senki nem volt túlbuzgó , nem ráncigáltak a fejemnél fogva, pedig elég hülye "pózban" feküdtem az út mentén, csak annyit tettek amennyit egy normális embertől elvárhatnánk...és nem is kell több!
de bárki bármit mond, ha úgy alakult volna, inkább hagyjanak megdögleni az úton, mint h éljek, de olyan szinten mint egy agyhalott amőba... ha már úgy alakult, akkor méltósággal akarok meghalni... élni jó, de nem mindenáron... -
Én se vágom hogy mivan, de vérzés elállításában, meg oldalra fektetés, és ehhez hasonló könnyebb műveletekben szerintem bárki tud segíteni. Autóból kiszedés, újraélesztés már neccesebb, ha nem értesz hozzá akkor hajadat tépve próbálod megállítani az összes arra járó autóst, motorost, stb valaki biztos ért hozzá, de a vállat rántva elsétálok akárhogy is nézem ökörség, még leírva is. -
Csak Magyarországon kell az elsősegélyt letenni jogsihoz.De szerintem tök fölösleges,mert az emberek többsége pár hónap múlva úgyis elfelejti,hogy mit kéne csinálni és én nem akarom azt,hogy valaki olyan nyúljon hozzám,akinek fingja sincs hogy mit kell csinálni.Én sem fogok olyan emberhez hozzá nyúlni aki eszméletlen,max ha már a földön van és akkor ügye fellehet mérni a sérüléseit,majd stabil oldalfekvésbe tenném és viszlát vagy ha nem lélegzik,akkor meg leszarom,hogy lebénúl és megpróbálom újraéleszteni.Bár így belegondolva,a vérzést is könnyű elállítani a karon és lábon,máshol már nemnagyon. -
Senki sem kötelezhető arra, hogy életét, testi épségét kockáztassa mások életének megmentése érdekében, de az elvárható, hogy a közvetlen életveszélyben lévő személyt kisebb sérülés árán megmentsék. A Legfelsőbb Bíróság rámutatott, a fuldoklónak a vízből mentése különleges szakképzettséget igényel, és különleges veszéllyel jár. Aki ilyen szakképzettséggel nem rendelkezik, nem kötelezhető élete kockáztatására (LB. törv. 3041/1953).
A segítségnyújtás elmulasztását csak az követheti el, aki az adott helyzetben ténylegesen képes segítséget nyújtani, erre megvan a fizikai képessége. Nem terheli az általános segítségnyújtási kötelezettség azt, aki segítségnyújtásra - mint a gépjármű utasa - azért nem képes, mert maga is sérülést szenvedett, vagy veszélyhelyzetben van (BH 1994. 355.). -
Kurva nagy hülyeség, az utánad lévő hozzászólásból elolvashatod miért. Sok sikert, de inkább ne ülj autóba ilyen felfogással, de a többi se aki így gondolkodik mert engem ne hagyjatok megdögleni, azért mert be vagytok szarva, és nem tudjátok mit kell csinálni. Csak magadat hibáztathatod, ha nem szakszerűen szeded ki mert nem gyakoroltad és nem tanultad meg rendesen. Na itt a téma lezárva, és tényleg ne ülj autóba. -
""Aki nem nyújt tőle elvárható segítséget sérült vagy olyan személynek, akinek az élete vagy testi épsége közvetlen veszélyben van, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő. A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha a sértett meghal, és életét a segítségnyújtás megmenthette volna. A büntetés bűntett miatt három évig, a sértett halála esetén öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a veszélyhelyzetet az elkövető idézi elő, vagy ha a segítségnyújtásra egyébként is köteles." -
Akkor nézd meg azt az orosz videót a #15704-ben, ahogy kiszedik az eszméleténél lévő (csak éppen akár sokkos, akár homályos tudattal rendelkező) egyént.
Ha te azt akarod, hogy így húzzanak végig az utcán, akkor ok. Én inkább megvárom a mentőket akik értenek is ahhoz amit csinálnak.
Ja, és azt is simán el tudom képzelni, hogyha egyszer kicibálsz egy embert aki mondjuk (szerinted) meghalt volna ha nem segítesz és megbénul (mert "szakszerűen" vetted ki), akkor olyan pert nyomnak a nyakadba (gondatlanságból elkövetett veszélyeztetés mondjuk) hogy győzzed fizetni az ügyvédet meg a birságot amit kapsz.
Téma részemről lezárva. -
.........................................................
Ha semmi komoly, akkor eszméletednél vagy, szólsz neki bazdmeg ne legyetek már tényleg ennyire seggek...amúgy sem fog kitépni senki ahogy látom itt tőletek a nagy átlag ilyen, akkor mitől fosol? Mondjuk kurvára meg se kell állni most már ha baleset van előtted minek úgyis csak telefonon szólsz bazdmeg a mentősöknek hogy itt baleset volt és kész... -
Ok majd ordibálod hogy nee hagyjatok megdögleni az út közepén mert úgyse értettek hozzá...fasza..tényleg a fasznak az oktatása a dolgoknak tényleg totál igazad van. Megyek már a közlekedési hatósághoz vegyék ki hogy kötelező a jogosítvány szerzéshez...
Ja és hogy láttál 1 azaz 1 db ilyen mentőst az ne legyen már a követendő példa....jó,... -
Neked meg egyszer legyen egy olyanod, hogy baleseted van, semmi komoly, de valami faszparaszt (aki hős akar lenni, mint te) kitép az autóból megsérül a nyakad és lebénulsz és aztán csak a kis kerekesszékedet hajthatod (márha a kezed nem bénul le). -
Nyiri #15723 Ja bazmeg... Tényleg. Láttam pár éve egy balesetet amikor a mentős is vakarta a fejét hogy hogy nyúljon a csávóhoz. Persze tényleg elvárható hogy majd én megmentem az életét. Hagyjuk már. Az emberek 98%-a ledermed ilyenkor és azt se tudja hogy fiú e vagy lány... Ne várd már el hogy azonnal elsősegélyt adnak neki. Ez nem film hanem az élet. AZ is bővel elég ha mondjuk a lángokból kiszedik.