Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ó basszus 😮 😞(( nagyondúrva a kerékpárt hogy beleverte az épületbe 😮

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

desigo

az rendesen aprít <#wow1>

Benel
uhh ma robogóval voltam, árpád hídról lehajtva már kocsik között lehetett csak jönni, be volt állva a szentendrei.
Filatorigát felüljáró után az Auchan-os lámpánál egy autó becsúszva középre + egy kettészakadt motor <#szomoru1>
letereltek mindenkit a rakpart felé :S

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

Carlos
rosszkor rossz helyen. szopás az ilyen.

Þór vígi þessi rúnar

de ha nem erre esik, valószínû egy másik autó lett volna ott, akár anyuka apuka 3 gyerek..

Mekkora fail már, 1 másodpercet se késett vagy sietett a beton, vicc.

Egy magyar származású svéd állampolgár halt meg abban az autóban, amelyre egy teherautóról rázuhant egy betonelem csütörtökön a 81-es úton Kisbér és Kerékteleki között.
Az 58 éves svéd állampolgár a bérelt kocsival Kisbér felõl Gyõr irányába haladt, amikor egy szembõl érkezõ nyerges vontató mellé ért és a teherautó rakománya, egy 3,1 tonnás betonelem a személygépkocsira zuhant.

SimaSuna
az 1sõ kép valami eszméletlen "jó!"
Qrwa élet... 😮

solo
Azdedurva:|

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

desigo
5 nappal ezelõtti kínai olajcsõ felrobbanás utáni képek

desigo
az szépen elolvadt <#wow2>
OrioN the S

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

harmadfokú égési sérülések az arcán, nyakán és a jobb karján, meg persze kisebb füstmérgezés.. a sisak plexije meg ráolvadt az arcára :S

de látszik a videón is hogy kormos.. :/

OrioN the S
ezt valaki plz.

Ota was taken to a hospital in Gotemba where he was treated for third-degree burns to his face and neck area and minor burns to the rest of the body, but was fortunate to survive. He required plastic surgery to the nasal area as a result of the visor melting on his face. He also suffered from intoxication from the fumes he inhaled from the fire.

He was unable to function his right arm, right shoulder and fingers properly, causing an end to his professional career"

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
:|||||||| az kemény.... ezt egy pár crash mixben láttam és a haverokkal mindig szörnyûlködtünk, hogy ez bizony halál... közbe mégse.

szerk: közben megtaláltam a magyar wikipédián is 😄

"Az 1998-as JGTC szezon Fuji-ban megtartott versenyének második közén szakadt az esõ, és minimális volt a látótávolság. A felvezetõ kör után a biztonsági autó 150km/h-órával haladt át a célvonalon, majd hirtelen fékezett. A 910 Racing Tomohiko Sunako által vezetett Porsche 911RSR autója a hirtelen fékezés miatt belecsúszott Kaoru Hoshino 911GT2 gépébe. Yasushi Hitotsuyama BMW M3-asa ki tudta kerülni a Porsche-t, kicsúszott a fûre, és visszajött a pályára, de a Porsche beragadt a korlát alá, és megállt a füvön. Elkezdték lengetni a veszélyre figyelmeztetõ sárga zászlót.

Másodpercekkel késõbb a Japán Team Ferrari Club Ota által vezetett Ferrari 355-öse lelassult, felúszott a vizen, balra csúszott, egyenesen neki a füvön álló Porsche-nak, azonnal felrobbant, egy óriási tûzgolyót eredményezve. A Ferrari a falnak csúszás után átment a pálya másik oldalára és megállt a boxutca kijáratánál. Egy másik Porsche sikeresen kikerült Ota égõ autóját.

Rviddel ezután az RE Amemiya RX-7 pilótája, Shinichi Yamaji megállt a Ferrari elõtt, míg a többiek továbbhajtottak. A pilóta elkezdte oltani a tüzet a saját kocsija tûzoltópalackjával.

Szerencsés módon az eltalált Porsche vezetõje ki tudott mászni a kocsiból a törött lába ellenére, és gyorsan el tudták látni.

Ota körülbelül 90 másodpercre bennragadt az égõ autóban, kitéve a 800 fokos lángoknak. Másfél perc alatt tudta kihúzni egy pályamunkás, lefektette a fûre, a sisak napellenzõje beleégett az arcába. Ota megpróbált felkelni, elsõre elesett, a következõ próbálkozásánál észrevette még egy pályamunkás, és egy pályakarbantartó kocsiba ültették (mentõ helyett). A versenyt azonnal lefújták, és az eredményeket törölték. Ota harmadfokú égési sérüléseket szenvedett a teste egész felületén, de túlélte. Az arcán bõrátültetést kellett végezni, a beleégett napellenzõ miatt. Mérgezést is szenvedett a belélegzett mérgezõ gázoktól. A jobb karját, jobb lábát és ujjait nem tudta a baleset után rendesen mozgatni, és ez a profi versenyzõi karrierje végét jelentette."

Ulvar
Na..ha ez nem mázli akkor nem tudom mi...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

1998

Shinichi Yamaji the HERO 😊

OrioN the S
szerintem nem borult vele, hanem így rakták rá. minimum a tréler visszapillantójának le kellett volna hullania, de sértetlen és azt az árnyékán is látni.

w77d
szerintem is borult vele a tréler...

hondash3
Nekem 4G Civic-em van, de ez a fehér nem az volt.
Nem áll össze a kép a hátsó lámpánál, a lökinél, a pótféklámpás szárnynál és a hátsó ajtónál se.
Ha 5G lenne annak is más a segge.

De jól látom hogy magán a tréleren lett szarrátörve?
<#szomoru1>

The Power of Dreams

OrioN the S
naja :\

Tudod, hogy milyen kemény munka az néhány balfaxnak?
Inkább elõre néz és a fékezést meg a többit rábízza a másikra.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

Csaj volt kicsit túlpörögve, a motoros túléli.

OrioN the S
há most... ne haragudjon meg, de faszé' nem lehet körbenézni....

desigo
w77d
egy párszor láttam már, elég látványos találka 😊

Benel

Benel
ez repülõvel ütközött? <#fejvakaras>

sztem

ez mi ? .....volt ?

Tomászító
ez kemény, de se kûrt se semmi

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

No Fear <#eljen>

desigo
[/img]
desigo
akkor marad a logomûhely topik...
Carlos
10/10

Þór vígi þessi rúnar

SötétBarom
Szerintem ötös. =)

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

nem jó 😞

desigo
tessék
azt meghagyom neked kis bugyibuci XD

w77d
valaki csinájjon öregnek egy logót amin egy méretes négerfasz lifeg!! XD

csinájjjj

desigo
höhö
mikor tákoltatsz már magadnak valami logot?
des ... <#mf2><#violent><#buck>

Carlos
uhhh

Þór vígi þessi rúnar

Benel

futááááááás!!!! 😄