Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Filatorigát felüljáró után az Auchan-os lámpánál egy autó becsúszva középre + egy kettészakadt motor <#szomoru1>#szomoru1>
letereltek mindenkit a rakpart felé :S
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Az 58 éves svéd állampolgár a bérelt kocsival Kisbér felõl Gyõr irányába haladt, amikor egy szembõl érkezõ nyerges vontató mellé ért és a teherautó rakománya, egy 3,1 tonnás betonelem a személygépkocsira zuhant.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
de látszik a videón is hogy kormos.. :/
Ota was taken to a hospital in Gotemba where he was treated for third-degree burns to his face and neck area and minor burns to the rest of the body, but was fortunate to survive. He required plastic surgery to the nasal area as a result of the visor melting on his face. He also suffered from intoxication from the fumes he inhaled from the fire.
He was unable to function his right arm, right shoulder and fingers properly, causing an end to his professional career"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
"Az 1998-as JGTC szezon Fuji-ban megtartott versenyének második közén szakadt az esõ, és minimális volt a látótávolság. A felvezetõ kör után a biztonsági autó 150km/h-órával haladt át a célvonalon, majd hirtelen fékezett. A 910 Racing Tomohiko Sunako által vezetett Porsche 911RSR autója a hirtelen fékezés miatt belecsúszott Kaoru Hoshino 911GT2 gépébe. Yasushi Hitotsuyama BMW M3-asa ki tudta kerülni a Porsche-t, kicsúszott a fûre, és visszajött a pályára, de a Porsche beragadt a korlát alá, és megállt a füvön. Elkezdték lengetni a veszélyre figyelmeztetõ sárga zászlót.
Másodpercekkel késõbb a Japán Team Ferrari Club Ota által vezetett Ferrari 355-öse lelassult, felúszott a vizen, balra csúszott, egyenesen neki a füvön álló Porsche-nak, azonnal felrobbant, egy óriási tûzgolyót eredményezve. A Ferrari a falnak csúszás után átment a pálya másik oldalára és megállt a boxutca kijáratánál. Egy másik Porsche sikeresen kikerült Ota égõ autóját.
Rviddel ezután az RE Amemiya RX-7 pilótája, Shinichi Yamaji megállt a Ferrari elõtt, míg a többiek továbbhajtottak. A pilóta elkezdte oltani a tüzet a saját kocsija tûzoltópalackjával.
Szerencsés módon az eltalált Porsche vezetõje ki tudott mászni a kocsiból a törött lába ellenére, és gyorsan el tudták látni.
Ota körülbelül 90 másodpercre bennragadt az égõ autóban, kitéve a 800 fokos lángoknak. Másfél perc alatt tudta kihúzni egy pályamunkás, lefektette a fûre, a sisak napellenzõje beleégett az arcába. Ota megpróbált felkelni, elsõre elesett, a következõ próbálkozásánál észrevette még egy pályamunkás, és egy pályakarbantartó kocsiba ültették (mentõ helyett). A versenyt azonnal lefújták, és az eredményeket törölték. Ota harmadfokú égési sérüléseket szenvedett a teste egész felületén, de túlélte. Az arcán bõrátültetést kellett végezni, a beleégett napellenzõ miatt. Mérgezést is szenvedett a belélegzett mérgezõ gázoktól. A jobb karját, jobb lábát és ujjait nem tudta a baleset után rendesen mozgatni, és ez a profi versenyzõi karrierje végét jelentette."
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Shinichi Yamaji the HERO 😊

Nem áll össze a kép a hátsó lámpánál, a lökinél, a pótféklámpás szárnynál és a hátsó ajtónál se.
Ha 5G lenne annak is más a segge.
De jól látom hogy magán a tréleren lett szarrátörve?
<#szomoru1>#szomoru1>
The Power of Dreams
Inkább elõre néz és a fékezést meg a többit rábízza a másikra.
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ