Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Az eleje nagyon jó volt, a képek gagyik, a bagjot sajnálom.
Þór vígi þessi rúnar
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
(Amúgy arról a motorbalesetrõl nincs semmi? Szentendrein történt 23án az auchanos lámpánál. Sehol nincs fent nem hiszem el pedig érekelne mi lett a motorossal, bár nem sok jó mivel 2 darabban volt a motor :S)
kötelet az ilyen mocskos gyilkosnak
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
"A szóvivõ beszámolt arról is, hogy az autó sofõrje többszörösen büntetett elõéletû, akinek nem volt jogosítványa, miközben vezetett. A gépkocsi tulajdoni viszonyai sem tisztázottak egyelõre."
.: mobilize.hu :.
.: mobilize.hu :.
Egyébként valamelyik országban az ilyen átjáróknál a vonatok lassítanak ( lassítaniuk kell ), lehet ez MO-n is így van, én még ahányszor vonaton ültem, ezt nem tapasztaltam. Szerintem nem egy rossz gondolat.
Hiába az autós a hibás ( ez sem feltétlen van mindig így, pl: jelzõ lámpa is szar lehet! ), azért a vonatnak is egy jóval kisebb sebességrõl könnyebb megállnia ( vagy ha még puffan is, akkor sem akkora erõvel ), mintha menne 80-90km/h-val. ( fogalmam sincs mennyivel mennek a vonatok, csak tipp. )
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Mondanom sem kell szánalmas hogy 400 kmeset távot vonattal nem tudok nem nyári idõszakban 5 óra alatt megtenni. De még nyári alatt se mert nem indítanak csak gyors vonatot ami fél órát késik vagy a pálya hálózat felújítása miatt vagy amiatt ami a Balaton környékén van, még pedig hogy egy vonal van és kabbe hogy te gyorsan akarsz megtenni 90kmes távot, mert bizony minden tetves háznál megáll a vonat. Ezzel arra akartam lyukadni hogy még ez is probléma és még hol van az hogy keresztezi az úthálózatot...az a legkevesebb..
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
plusz jön még a sok noob aki a piros ellenére ráhajt
Csak linkekben...
Ez ruszki elõzõ Japán
Ez a miénk...
Német
Amcsi
NE MENJ SÍNRE SZÉTNÉZÉS NÉLKÜL MAJD PADLÓ! és nem lesz ilyen.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Másrészt olyan ütközésben, ahol az utasteret nem látod sérültnek, vagy kevésbé, viszont az autóban lévõ személy(ek) meghaltak, magyarázható azzal hogy pl. nem volt bekötve, a test szabadon csapódik ide-oda a jármûben, esetleg kirepül. Vagy be volt kötve, és olyan nagy erõ éri a testet (milyen irányból, talán az is számít), ami esetleg halállal végzõdik (fõleg a nyak, ami érzékeny). Ezenkívül még sok egyébb tényezõ is van, ami közrejátszik.
Továbbá pedig nem sok jóra enged következtetni, ha a mozdony ütközõje nagy sebességgel benéz az ablakon.
Egyébként ennyit a nagy töréstesztekrõl.. lehet az szerintem bármilyen jó, 345435 millió csillagos, vonat meg kamion alól nem sok embert vakarnak ki, akit igen annak szerintem piszok nagy mákja van, mindegy milyen márka/típusú autóban ül.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Filatorigát felüljáró után az Auchan-os lámpánál egy autó becsúszva középre + egy kettészakadt motor <#szomoru1>#szomoru1>
letereltek mindenkit a rakpart felé :S
Az 58 éves svéd állampolgár a bérelt kocsival Kisbér felõl Gyõr irányába haladt, amikor egy szembõl érkezõ nyerges vontató mellé ért és a teherautó rakománya, egy 3,1 tonnás betonelem a személygépkocsira zuhant.