Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kamazutra vol2.

Benel
azállatok 😄
Ez egy jó kép:

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

Carlos
<#wow1><#wow2>

Þór vígi þessi rúnar

Norbi1990
bazd... O.O
Nohab
Mivel nem is volt. Bedöglött neki. Szóval: vakvágány + fék nélkül= ez
Carlos
ezt hogy? 😄

Þór vígi þessi rúnar

aztakú 😮 ez elmérte a féktávot

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

desigo
Carlos
Ebbe mi volt a brutal?
Az eleje nagyon jó volt, a képek gagyik, a bagjot sajnálom.

Þór vígi þessi rúnar

desigo
vizes úton erõs sportmotorral
gratula...
"simán lelõhették volna." ---> Pedig a rendõröktõl fogják számon kérni, hogy egyáltalán miért használtak fegyvert. (Háth ha még le is lövik az illetõt.)

Benel
hát az elsõben az a puhos mekkora lúúzer XD persze kocsi elé kell leugrani a motortetõrõl gáháháhh pff 😄

Ez is jó, az idiótája. 😄D
Itt meg a rendõrt segbekúrják.

Benel
Hát rendõrgyilkosság..az a legsúlyosabb bûn, simán lelõhették volna.

(Amúgy arról a motorbalesetrõl nincs semmi? Szentendrein történt 23án az auchanos lámpánál. Sehol nincs fent nem hiszem el pedig érekelne mi lett a motorossal, bár nem sok jó mivel 2 darabban volt a motor :S)

w77d
egyet kell értenem... most az hogy letartóztatták az semmi... ha szerez egy jó ügyvédet semmi idõ alatt kint van... úgy meg má talán a föld alatt lenne, nincs több gond vele...

de megérdemelte... elindulni amikor a motorháztetõn van a rendõr.. gratulálok...

Ulvar
Azzzzz.. die de így kéne itt is...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

exTrem
az nem gyenge <#guluszem1>

Na ja, ez egy kedvenc videóm. Kemény, a végén pont az van amit írtál.

Benel
ilyenkor lehetne itthon kicsit amerika. Agyonlõni õket még a kosiban..így sikerült elfogni õket ennyi.

whiskeyman
a kis kurvája meg kiabált, hogy ne bántsák...
kötelet az ilyen mocskos gyilkosnak

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

desigo
Azóta részletes vallomást tett

"A szóvivõ beszámolt arról is, hogy az autó sofõrje többszörösen büntetett elõéletû, akinek nem volt jogosítványa, miközben vezetett. A gépkocsi tulajdoni viszonyai sem tisztázottak egyelõre."
autoszimulator
így is sokáig tart az út, nem kell, hogy minden átjárónál lassítson a vonat, attól még a hülye kimehet elé, és ugyanúgy kinyírja, mindegy, hogy 90-el vagy 60al teszi ezt. ez legfeljebb ott lehetséges, ahol tényleg nem kilométerenként van egy mellékút átjáró.. Normálisan kellene õket biztosítani, mindenhova lámpát, ha lehet megbízhatót, és ha jön a vonat, akkor tényleg váltsanak pirosra. Ha ez megtörtént, onnantól minden vonatbaleset a sofõrök hibája.

.: mobilize.hu :.

autoszimulator
ismerõs, undorító az az egész szakasz. szombathely veszprém szakaszon szoktam utazni oda vissza, és a pest felõl érkezõ gyors mindig fél órákat késett. és ezen a szakaszon is sokszor lassan, alig 40-50el döcög... de enélkül is, szombathely pest szakasz még IC-vel is 3 óra, kocsival két óra alatt felérek pestre. vicces. És lassan olcsóbban is, fõleg ha nem egyedül megyek és leosztjuk a költséget.

.: mobilize.hu :.

matyi0323
Igazad van.

Egyébként valamelyik országban az ilyen átjáróknál a vonatok lassítanak ( lassítaniuk kell ), lehet ez MO-n is így van, én még ahányszor vonaton ültem, ezt nem tapasztaltam. Szerintem nem egy rossz gondolat.
Hiába az autós a hibás ( ez sem feltétlen van mindig így, pl: jelzõ lámpa is szar lehet! ), azért a vonatnak is egy jóval kisebb sebességrõl könnyebb megállnia ( vagy ha még puffan is, akkor sem akkora erõvel ), mintha menne 80-90km/h-val. ( fogalmam sincs mennyivel mennek a vonatok, csak tipp. )

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Ulvar
Van valami az elavult sínhálózatban, viszont nem tudsz mit csinálni...jó pár milliárd kéne. Most csinálják, vagy csinálták Székesfehérvárnál is az újítást!!...

Mondanom sem kell szánalmas hogy 400 kmeset távot vonattal nem tudok nem nyári idõszakban 5 óra alatt megtenni. De még nyári alatt se mert nem indítanak csak gyors vonatot ami fél órát késik vagy a pálya hálózat felújítása miatt vagy amiatt ami a Balaton környékén van, még pedig hogy egy vonal van és kabbe hogy te gyorsan akarsz megtenni 90kmes távot, mert bizony minden tetves háznál megáll a vonat. Ezzel arra akartam lyukadni hogy még ez is probléma és még hol van az hogy keresztezi az úthálózatot...az a legkevesebb..

OrioN the S
ha egy olyan japó csoda betalál 500-al akkor sztem tök8, hogy van-e ütközõ 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

desigo
talán ha nem elavult sínhálózat lenne ami fél kilométerenként keresztezi az úthálózatot akkor nem mennénk annyit a sínre
plusz jön még a sok noob aki a piros ellenére ráhajt
Ulvar
Hát a modern mozdonyokat elnézve ezeket már leszarják. Ne menj a sínre ennyi...

Csak linkekben...
Ez ruszki elõzõ Japán
Ez a miénk...
Német
Amcsi

NE MENJ SÍNRE SZÉTNÉZÉS NÉLKÜL MAJD PADLÓ! és nem lesz ilyen.

OrioN the S
ha középen találja el akkor az finomat mûvelne... :|

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

SimaSuna
ezért kéne a vonatokat felszerelni olyan ütközõvel, hogy ha találkozik a szgk-val akkor valamelyik irányba eltolja. hasonlóképpen mint a hókotró..
"Egyébként ennyit a nagy töréstesztekrõl.." ---> Szerintem egy autó tervezésében nincs benne az is, hogy egy vonattal való ütközést is kibírjon.

Másrészt olyan ütközésben, ahol az utasteret nem látod sérültnek, vagy kevésbé, viszont az autóban lévõ személy(ek) meghaltak, magyarázható azzal hogy pl. nem volt bekötve, a test szabadon csapódik ide-oda a jármûben, esetleg kirepül. Vagy be volt kötve, és olyan nagy erõ éri a testet (milyen irányból, talán az is számít), ami esetleg halállal végzõdik (fõleg a nyak, ami érzékeny). Ezenkívül még sok egyébb tényezõ is van, ami közrejátszik.

Továbbá pedig nem sok jóra enged következtetni, ha a mozdony ütközõje nagy sebességgel benéz az ablakon.

matyi0323
Nem nagyon értem, hogy halt meg.. ( vagyis persze felfogom), mert a 4-5. képen nekem annyira nem tûnik töröttnek a belseje.. de biztos valamit rosszul nézek!

Egyébként ennyit a nagy töréstesztekrõl.. lehet az szerintem bármilyen jó, 345435 millió csillagos, vonat meg kamion alól nem sok embert vakarnak ki, akit igen annak szerintem piszok nagy mákja van, mindegy milyen márka/típusú autóban ül.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

desigo
jah vonat nem viccel...
papírházak...

szgk vs tgk

kiba...... mákja volt a hátsó ülésre repült a sofõr.....<#wow2>

ó basszus 😮 😞(( nagyondúrva a kerékpárt hogy beleverte az épületbe 😮

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

desigo

az rendesen aprít <#wow1>

Benel
uhh ma robogóval voltam, árpád hídról lehajtva már kocsik között lehetett csak jönni, be volt állva a szentendrei.
Filatorigát felüljáró után az Auchan-os lámpánál egy autó becsúszva középre + egy kettészakadt motor <#szomoru1>
letereltek mindenkit a rakpart felé :S

Carlos
rosszkor rossz helyen. szopás az ilyen.

Þór vígi þessi rúnar

de ha nem erre esik, valószínû egy másik autó lett volna ott, akár anyuka apuka 3 gyerek..

Mekkora fail már, 1 másodpercet se késett vagy sietett a beton, vicc.

Egy magyar származású svéd állampolgár halt meg abban az autóban, amelyre egy teherautóról rázuhant egy betonelem csütörtökön a 81-es úton Kisbér és Kerékteleki között.
Az 58 éves svéd állampolgár a bérelt kocsival Kisbér felõl Gyõr irányába haladt, amikor egy szembõl érkezõ nyerges vontató mellé ért és a teherautó rakománya, egy 3,1 tonnás betonelem a személygépkocsira zuhant.