Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A tömegkarambol is fent van
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
milyen géped van ?

A Steyr tûzoltóautó a kanyarban megbillent, majd felborult, s a fejtetõn állt meg. A tûzoltószerek a jármûbõl szétszóródtak, a gépkocsi fülkéje összetört.
Borulás közben a tûzoltóautó két személygépkocsit elsodort.
A balesetben három tûzoltó sérült meg, õket a mentõk Szent János Kórházba szállították. A baleset körülményeit a rendõrség vizsgálja.

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

.: mobilize.hu :.
Készülget a gép lassan, de biztosan..
Halálos motorbaleset történt csütörtök délelõtt Budapesten, a XXI. kerületben. Sass Oszkár, a Budapesti Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese elmondta, hogy a II. Rákóczi Ferenc úton tartott Szigetszentmiklós felé egy motoros, amikor - eddig nem tudni hogyan - összeütközött egy személyautóval. A karambolban a motoron ülõ férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendõrség már vizsgálja a történteket.
Innentõl tuti parókát kell hordania
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
#10341: Azt írják hogy "nem sérült meg nagyon". Érdekes, szerintem virágtartónak még jólehet.
Négyen súlyos, tizenegyen pedig könnyebb sérüléseket szenvedtek, amikor egy rabszállító karambolozott egy autóval Budapesten a VIII. kerületi Kerepesi út és az Asztalos Sándor utca keresztezõdésében. A rabszállító a neki jobbról érkezõ személyautó oldalába csapódott. A Független Hírügynökség úgy tudja, 12 rab, egy õr és két civil sérült meg.
A teherautó több méteren keresztül tolta maga elõtt az autót. A helyszínre tíz mentõautót riasztottak, a sérülteket négy fõvárosi kórházba vitték. A rendõrök még vizsgálják, melyik jármû vezetõje hibázott. Egyelõre nem tisztázott, hogy a rabszállító használta-e megkülönböztetõ jelzéseit.
szerencse,hogy nem gyalulta le a nõ fejét fullra...
Kisteherautó platója nyársalt fel egy kisáruszállítót Székesfehérvár közelében