Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De amit írtam, hogy neteznek, tv-znek. stb ezt fent tartom!
Egyébként nem hiszem, hogy bunkó lennék..
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Szeretnék én olyan minimálbért kapni, mint õk, de elég lenne a fele is.
Jó.. néha kimennek ilyen esetekhez, de nem az az elterjedt, hogy 2 percenként rohangálnak, meg nyáron oltanak egy kis bozóttüzet, amúgy meg basszák a rezet a tv, net, xbox elõtt..
( lehet szidni (!!!), ismerõsöm ott dolgozik, tudom mit beszélek.. )
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
ja, és a rottenpontkom a barátod. Én egy évben egyszer elzarándoklom oda, ledöbben, befordulok, besokkolok, hogy mi vannak...
Þór vígi þessi rúnar
de biztos jobb lenne úgy meghalni ott,hogy van melletted valaki és mondja neked azt,hogy nem "nem lesz semmi baj,a mentõk már úton vannak,minden rendben lesz"
1 - 2 ember volt ott menthetõ, a többi az koporsó, még aki az árokba csúszott kocsiban volt, azt is már csak az ideg rázta, a másik meg már ko. Volt egy még az úton, amelyiknek a lába mozgott, azon lehetett volna még segíteni, látszólag menthetõ volt, a többi mind szét volt szakadva. Nem kell orvosnak lenni hogy az ilyeneket meg lehessen állapítani egy videóból.
lefagyott úton árokba csúszott csajoknak álltam már meg kétszer,hogy kell-e segítség
elküldtek a picsába,hogy "már úton van a segítség"
amúgy én meg tudok álni ha baj van.. 2 éve épp láttam, hogy a járdán összeesett egy idõs bácsi, azonnal áltam félre. Sajnos segíteni már nem tudtam rajta, meghalt mire kiértek a mentõk....
csávó ott fetreng a földön és leszarják magasról. a másik ugyanígy van az autóban. szánalom már, hogy mindenki lazán elhajt és ha meg is áll valaki csak nézi õket.
:3
Gondoljatok bele, hogy a tûzoltók naponta több ilyet is látnak és nekik még ki is kell onnan kanalazni õket...
Mindezt mo-on minimálbérért vagy egy kicsit többért...
Þór vígi þessi rúnar
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
már rég kellene húzni mellé plusz 1-1 sávot meg a leállót
összes többi útépítés,felújítás ráérne
nem bírom felfogni miért nem élvez elõnyt
egy használhatatlan hulladék amin évente nem kevés szerencsétlen meghal
Az utoléréses balesetben egy ember könnyebben megsérült.
A baleset miatt az M0-ás autóúton óriási dugó alakult ki, az autósokat már a budafoki lehajtónál leterelik a körgyûrûrõl.
Az ütközés következtében a daruszentmiklósi motorosnak az egyik keze leszakadt, a fiút mentõhelikopterrel szállították a székesfehérvári kórházba - mondta Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendõr-kapitányság sajtóreferense.
Súlyos sérüléseket szenvedett egy motoros Pesten is, miután egy személyautóval ütközött a XIII. kerületi Fáy és Hajdú utca keresztezõdésében szerda délután, mondta Sagyibó Melinda, a BRFK sajtóügyeletese. A motorost kórházba szállították.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE