Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

matyi0323
Nem nézem le õket, vagy kicsinylem le õket, mert szerintem minden szakmát lehet jól és rosszul csinálni, mindenhez kell "ügyesség". Én úgy gondolom, hogy biztos ahhoz is kell "ész, ügyesség", hogy strandon jegyet árulj.. ezért senkit nem nézek le, dolgoznak ezt tisztelem bennük, nem pedig elvárják, hogy mások ( az az mi ) eltartsák õket.

De amit írtam, hogy neteznek, tv-znek. stb ezt fent tartom!

Egyébként nem hiszem, hogy bunkó lennék..

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

<#eljen>

w77d
lehet nincs sok meló de akkor az életüket kockáztatják... Bemennek oda, ahonnan más menekül és emberéleteket mentenek. Ilyen lekicsinylõen beszélni errõl a szakmáról meg egy nagyon nagy szintû bunkóságot feltételez sajna...

matyi0323
Minimálbér????????😄😄

Szeretnék én olyan minimálbért kapni, mint õk, de elég lenne a fele is.

Jó.. néha kimennek ilyen esetekhez, de nem az az elterjedt, hogy 2 percenként rohangálnak, meg nyáron oltanak egy kis bozóttüzet, amúgy meg basszák a rezet a tv, net, xbox elõtt..

( lehet szidni (!!!), ismerõsöm ott dolgozik, tudom mit beszélek.. )

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

DJ RX7
he ez már a hanyadik?!?!

:3

desigo
off

az csak gyerekeknek való vicces oldal ehhez a filmhez képest
Philosophy of a Knife
4,5 óra
DJ RX7
fizetõs lószar

milk4
Puruttya extrém az semmi a documentingreality-hez képest.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

DJ RX7
puruttya extrémet nézzétek inkább. vagy inkább ne! 😄

bboyatty
Nem tudtam mi az a rotten, rá gugliztam de már bánom.<#wow3>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Rottenre most felmerészkedtem, 3 képet megnéztem azt elég is volt. 😊

errõl a rottenrõl már hallottam...
Carlos
"ajánlom" az orosz (ukrán?) lezuhant mig-es(?) videót még... Azis guszta...

ja, és a rottenpontkom a barátod. Én egy évben egyszer elzarándoklom oda, ledöbben, befordulok, besokkolok, hogy mi vannak...

Þór vígi þessi rúnar

azt hiszem hogy ez eddig a legdurvább felvétel amit eddig balesetrõl láttam... <#szomoru1><#wow1>
Már ha van kinek mondani, ugyanis egyik se volt eszméleténél. Egy olyan embernek akinek már a fél bele az úton van, mondhatod.

desigo
hát lehet én is sokkot kapnék
de biztos jobb lenne úgy meghalni ott,hogy van melletted valaki és mondja neked azt,hogy nem "nem lesz semmi baj,a mentõk már úton vannak,minden rendben lesz"
Most õszintén mit lehet csinálni az olyan emberekkel, akik már szakadtan fetrengenek az úton ??
1 - 2 ember volt ott menthetõ, a többi az koporsó, még aki az árokba csúszott kocsiban volt, azt is már csak az ideg rázta, a másik meg már ko. Volt egy még az úton, amelyiknek a lába mozgott, azon lehetett volna még segíteni, látszólag menthetõ volt, a többi mind szét volt szakadva. Nem kell orvosnak lenni hogy az ilyeneket meg lehessen állapítani egy videóból.

w77d
jah meg mondjuk az nem kocsival volt, de nem messze tõlem kapott túladagolási rohamot tavaly egyik este az utcán egy fiatal csajszi... én hívtam hozzá a mentõt aztán a rendõrök még engem vittek be kikérdezni... frankón azt hitték hogy valami díler vagyok...

w77d
jah, napokig szarul voltam mondjuk utána... de legalább megálltam, a többiek inkább gyorsítottak, ne is lássák...

desigo
szerencsétlen öreg

lefagyott úton árokba csúszott csajoknak álltam már meg kétszer,hogy kell-e segítség
elküldtek a picsába,hogy "már úton van a segítség"
w77d
inni iszok de nem vezetek akkor XXXD
amúgy én meg tudok álni ha baj van.. 2 éve épp láttam, hogy a járdán összeesett egy idõs bácsi, azonnal áltam félre. Sajnos segíteni már nem tudtam rajta, meghalt mire kiértek a mentõk....

desigo
nah akkor itt az ideje,hogy példát mutass nekünk
ne vezess többet gyorsan,ne igyál...
w77d
az a baj hogy mára velejéig romlott az egész társadalom.. azt isszük hogy húúdeemberségesek vagyunk, egyébként lószart.. egy undorító faj lett belõlünk..

desigo
lassan az jön,hogy át is hajtanak szerencsétleneken...
DJ RX7
he ez már megint mi?!

csávó ott fetreng a földön és leszarják magasról. a másik ugyanígy van az autóban. szánalom már, hogy mindenki lazán elhajt és ha meg is áll valaki csak nézi õket.

éljen a kommunizmus!

w77d
ma a 71-esen vagy 200körül húzott el mellettem egy sportmoci, utána vagy 3 rendõrmotoros... a sportmocin a hülyegyrek mögött ült egy csajszi is fürdõruhában!!

Carlos
Kábé annyit kapnak a szerencsétlenek.

Þór vígi þessi rúnar

Ulvar
Tûzoltónak minimálbér???

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Carlos
Kaja elõtt vagyok (milánói lesz). 😊

Gondoljatok bele, hogy a tûzoltók naponta több ilyet is látnak és nekik még ki is kell onnan kanalazni õket...
Mindezt mo-on minimálbérért vagy egy kicsit többért...

Þór vígi þessi rúnar

Már láttam régebben, de dúrva nagyon. (Amúgy pár perce fejeztem be a kajálást.)

XeeN
Irigylem a kameraman halálos nyugalmát...

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

lol milyen találó a neve 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

desigo
ez durva...
DJKonya
Ahogy mondani szokták, építettek egy parkolót Budapest köré.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

OrioN the S
:AS😄:F

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

pszihopata
jah,ollé......😄

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

desigo
M0-ás régi szakasza vicc
már rég kellene húzni mellé plusz 1-1 sávot meg a leállót

összes többi útépítés,felújítás ráérne
nem bírom felfogni miért nem élvez elõnyt
egy használhatatlan hulladék amin évente nem kevés szerencsétlen meghal
Három kamion és egy személyautó összeütközött szerdán kora este az M0-ás körgyûrûn az M5-ös autópálya felé vezetõ sávban a Duna-hídon, az úton jelentõs torlódás alakult ki.
Az utoléréses balesetben egy ember könnyebben megsérült.
A baleset miatt az M0-ás autóúton óriási dugó alakult ki, az autósokat már a budafoki lehajtónál leterelik a körgyûrûrõl.

Életveszélyesen megsérült egy 15 éves fiú szerdán Elõszállás külterületén, az M6-os autópálya szervizútján, ahol krosszmotorral tehergépkocsinak ütközött - közölte a rendõrség.
Az ütközés következtében a daruszentmiklósi motorosnak az egyik keze leszakadt, a fiút mentõhelikopterrel szállították a székesfehérvári kórházba - mondta Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendõr-kapitányság sajtóreferense.
Súlyos sérüléseket szenvedett egy motoros Pesten is, miután egy személyautóval ütközött a XIII. kerületi Fáy és Hajdú utca keresztezõdésében szerda délután, mondta Sagyibó Melinda, a BRFK sajtóügyeletese. A motorost kórházba szállították.

desigo
ez kegyetlen...
ááá... rossz nézni ahogy beledurran... <#szomoru1>
DJKonya
Az komoly gecc. Azért egy ilyen baleset egy bukócsõ nélküli kamionban lehetetlen lett volna túlélni.

Az idióta ! Kétlem hogy túlélte...

DJKonya

solo
Bazze, pont ma beszélgettem hugom barátjával, hogy ezek ha elszállnak semmi se állítja meg õket:|

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE