Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerencsére elég rugalmas volt így is kellett neki,egy hátsódobozért meg egy sisakért azt mondta elnézegeti a sérüléseket/persze kicsit helyrepattintottam a mûanyagokat/
az az én károm,meg a gumi
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Elõzöm a kamion sort ahogy kell rendesen szabályosan, egyszer csak azt veszem észre a tükörbe pillantva hogy egy Porsche igen nagy tempóba jön mögöttem. Annyi reakcióm volt hogy 2 kamion közé bepróbáltam magamat szorítani, mert biztos csatt lett volna ha nem teszem, mert a Porsche kicsit kiment a fûre bal szélre és full padlón ment tovább...hát ott beszartam... unokahúgom hátul meg anyám apám mellettem...ott szidtam mindent...de hála az égnek nem lett baj.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
nem szeretnék hasonlót átélni pedig sokszor kell az út szélére húzódnom,hogy az idióták elférjenek
:/
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
persze elzúzott nekem szétment a gumi meg egy vadiúj motor a raktérben

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
flame off ,,I,,
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
és ott van a készenlétiseknek a központLYuk.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
am sztem még azé' me ott van a központi ojjektum... monnyuk.
Egyre kevesebb a rendõrségi autó..Lehet ezért látni egyre gyakrabban szolgálatban lévõket az 1 es villamoson?😄DDDD
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Ha erre volt pénze akkor az újra is lesz, ezeknél ez így megy.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Gyorshajtás szedi áldozatait sajnos. Nem fogom magam fényezni, mert van olyan amikor én is át esek a ló túlsó oldalára és közúton 140-150-es tempót megyek nem éppen normális módon... kicsit észhez kaphatnék hogy mit mûvelek...
Tessenek leb@szni...
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.