Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2019.09.06. 17:55:53
https://www.kisalfold.hu/belfold_hirek/halalos_balesetet_okozott_egy_autos_aki_a_forgalommal_szemben_hajtott_az_m5-os_autopalyan_harman_meghaltak_-_fotok/2607693/
★★★★★
"a kisfiú az édesanyjával egy olyan gyalogátkelőhelyen ment át, amely egy járdaszigettel és két lámpával van elválasztva, a teljes szakaszon viszont sokszor nem lehet egy zöld alatt átjutni. "
Itt helyben komoly téma volt a város fb csoportjában,hogy a járdasziget miatt az két külön zebra vagy egy.
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2019.08.31. 20:18:31
★★★★★
"Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy személyautó az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán, a 25-ös kilométernél, Szada közelében."

Downhill!!
De, mint látható, AZ a fiestás egy merő köcsög, ergo, semmi értelme nem volt, hogy "megszólalt". inkább lőtte volna főbe magát. <#idiota>#idiota> De nem, azt nem fogja. inkább hibáztat másokat, és tovább száguldozik, és szabálytalankodik.... A rendőrség meg ugye asszisztál, mert ennyit tud. <#vigyor3>#vigyor3>
Eleve... ezerszer tapasztalom: Kivágnak elém az életük árán is, satuzok. Majd 30-40. A büdös k. anyád! Tudod milyen irritáló a 10.000. ilyen paraszt? És ezt megteszik simán mellékútról, miközben én 90-el tépek felé, majd amikor instant kerülöm villogtat. Érted? Villogtat. Ő. Mert szerinte én vagyok a fasz. WTF?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Itt a következő példa:
😞
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
De, utána nem kezdek el totál idiótába átmenni, szembejövő sávba át ugrani, és azon filózni, hogy hívjam a rendőrséget, mert valaki bejött elém. Ugyan már, mit is tudna kezdeni a helyzettel egy rendőr? Ki se küldik, hiszen mire oda ér, mit is fog látni? Áll egy autós feltartva egy egész sávot, és pityereg, hogy erősen fékeznem kellett, mert egy sárga buszos behajtott elém? Egy dolgot tudna tenni, ha együtt sír az "áldozattal".<#vigyor1>#vigyor1><#rinya>#rinya>
mert magyarázkodni azt nagyon tudól XDDDDD
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
"Nulla tenaci invia est via"
https://index.hu/belfold/2019/08/29/amokfuto_volanbusz_beall_ele_keresztbe_soroksar_valaszvideo/
Per Aspera Ad Inferi.
★★★★★
★★★★★
Én a Volvoban szeretnék ülni egy ilyen ütközéskor (Volvo tulaj is vagyok :-)... amúgy inkább törjem a csípőm össze, mint a nyakam ketté. Na nem mintha úgy tűnne a Volvoban, hogy a csípő törik... persze lehet.
Nyilván a kocsi sokat véd, sokat elnyel, de hiába akár egy 50 milliás autó, akkor is a fizikát nem lehet meg... megszabni.
Néha nem maga a roncsolódó autó öli meg a delikvenst, hanem a hirtelen lassulás!