Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Pásztor István egy veszprémi gyalogátkelõhelyen ütötte el a 80 éves férfit, aki a helyszínen meghalt.
motorral,120-al

Üdv. Igen ott voltam végig, 3 órát álltunk a szakadó esõben. Egy sráctól tudom azt az infót amit írtam korábban.
Azt mondja aznap reggel még együtt kutyát sétáltattak. Õ mondta, hogy az a motor pár napos volt, ennyit tudok róla és azt amit láttam ennyi.
Számomra még az a "vicc", hogy milyen emberek ( írhattam volna, hogy milyen degeneráltak is ) kapnak jogosítvány egy ideje. Nem kell csodálkozni miért van az ami.
Sajnos..
( ahogy egy ismerõs mondja: bármilyen jól vezetsz, a sorsod nem a te kezedben van, hanem az ilyen idiótákéban / persze lehet ebben az esetben nem volt idióta a kamionos.. / )
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Otthon három 15 éven aluli gyerek várja a feleségével.. :/
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Te valóban láttad a szeptember 8.-i dunabogdányi motoros balesetet? Pontosabban valódi szemtanú vagy?
Más kérdés, ki volt a hozzátartozó, aki azt mondta neked, hogy ez a motor csak nemrég óta volt a srácnál? Mert akkor alaposan félretájékoztattak.
egybõl meglátszik a közúti belesetek gyakoriságán.
Mi lesz télen??? <#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Hogy sikerült?
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
link
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Egy 40 éves román férfi át akart szaladni az úttesten, egy autós elütötte, majd még egy teherautó és két másik autó is áthajtott rajta.
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"