Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem már most mentik ki a számlákról a pénzeket a tulajok...
F
egy ember meghalt,több eltûnt
Jah elég durva,hogy a lúgos iszap ráfolyik mindenre

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
M0-ás régi szakaszán meg biciklist láttam nemrég
az se fogja sokáig húzni...
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Heroinfüggõ sofõr okozott halálos balesetet
A balesetet okozó 54 éves budapesti férfi lejárt jogosítványával közlekedett, elmondása szerint rendszeres drogfogyasztó, heroinfüggõ, korábban már kétszer is jogerõsen elítéltek kábítószerrel visszaélés miatt, és a baleset elõtt is fogyasztott kábítószert.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A 23 éves fiatalember elesett a Suzukijával, s egy kapubejáratnál lévõ korlátnak csapódott. A baleset következtében leszakadt a jobb keze, amelyet a megyei kórházban délután az orvosok megpróbáltak visszavarrni.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Aki a zebrán és a járdán közlekedik az a vétlen és elsõbbsége van!! Ha csak az egyik lábát teszi le a járdára, az autós vagy motoros meg kell, hogy álljon.
Ha pedig nem akkor<#violent>#violent><#gun>#gun><#boxer>#boxer><#zavart2>#zavart2>
Megyek át a zebrán,motoros megáll.Majdnem átérek,kb 1m maradt hátra és qrvaanyázással elõttem megy át.Mögöttem lévõ hely biztos nem volt jó neki...Szerencséje,hogy péntek volt és fáradt voltam,mert különben "véletlenül leb@sztam volna a tesiszacskómmal ijedtemben".
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Pásztor István egy veszprémi gyalogátkelõhelyen ütötte el a 80 éves férfit, aki a helyszínen meghalt.
motorral,120-al

Üdv. Igen ott voltam végig, 3 órát álltunk a szakadó esõben. Egy sráctól tudom azt az infót amit írtam korábban.
Azt mondja aznap reggel még együtt kutyát sétáltattak. Õ mondta, hogy az a motor pár napos volt, ennyit tudok róla és azt amit láttam ennyi.