Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A busz beleütközött a mellékutcából kihajtó teherautó oldalába. A két jármû felcsúszott a járdára. A buszvezetõ és két utas megsérült.
A baleset helyszínén rengeteg sör folyt ki az úttestre.<#idiota>#idiota><#felkialtas>#felkialtas><#guluszem1>#guluszem1>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
kényszerleszállás után "visszapattant" :/
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Hét elefántot ölt meg egy érkezõ tehervonat India keleti részén, miután az állatok a saját testükkel védtek a sínek között rekedt két elefántborjút.

Nyolc autó karambolozott az M3-as autópályán a Gödöllõ felé tartó oldalon a 27-es kilométernél, a gödöllõi lehajtó közelében, a belsõ sávban. A helyszínelés miatt a forgalom lelassult
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
biztos nem :\
(remélem nem sérült senki komolyabban :S)
Üllõi úton (városból kifelé) 1 villamosmegállónyira a Béke tértõl egy auto kb 15 perce kikanyarodott egy sportgep ele. Darabok mindenhol A motor az autó elejébe épülve. Tûzoltók most vágják. NAGYON csúnya volt (itt lakom kb 5 percre)
Þór vígi þessi rúnar
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Frontális ütközés a 74-esen: ketten meghaltak
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Aú itt mi történhetett?<#wilting>#wilting><#szomoru1>#szomoru1>
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!